Skip to Content

Istražite SAP Portfolio

Sofisticirani poslovni softver ne mora biti kompliciran. SAP poštuje princip jednostavnog i pametnog poslovanja, što omogućuje SAP-u mjesto tržišnog lidera u poslovnim aplikacijama. Istražite naš portfolio po liniji poslovanja, industriji i kategoriji proizvoda. 

Previous

Rješenja po liniji poslovanja

Istražite naš portfolio u odnosu na Vašu liniju poslovanja - od trgovine i financija do prodaje i usluga.

Rješenja prema industriji

Pronađite rješenje koje odgovara potrebama Vašeg poslovanja kroz rješenja i dobre prakse SAP kompanije u industriji kojoj pripada Vaše poduzeće.

Kategorije proizvoda

Pronađite proizvode i usluge koje će odgovarati Vašim poslovnim potrebama i omogućiti najveći povrat na investiciju. 

Ključna rješenja

Pronađite najnovije tehnologije koje mogu pomoći Vašem poduzeću u inovacijama, rastu i boljem poslovanju. 

Next

Rješenja po liniji poslovanja

Tražite načine za uspješnije funkcioniranje odjela u Vašem poduzeću? Istražite rješenja koja su karakteristična za Vašu liniju poslovanja - od upravljanja imovinom i financijama do marketinga i proizvodnje. Pronađite softver koji odgovara Vašim jedinstvenim potrebama. 

Ključna rješenja

Želite inovirati bez ometanja? Iskoristite prednosti poslovnih aplikacija koje pružaju najnovije tehnološke napretke uključujući mobilne tehnologije, in memory platformu, Cloud i više. Pogledajte naša rješenja kako biste vidjeli na koji način možemo unaprijediti Vaše poslovanje i omogućiti Vašem poduzeću da bude spremno na promjene. 

SAP usluge i podrška

Uz pomoć naših usluga i podrške osigurajte da Vaša SAP rješenja budu u skladu sa Vašim poslovnim potrebama. Na raspolaganju Vam je više od 30 000 konzultanata sa znanjem o proizvodima, tehnologiji i iskustvom u preko 25 različitih industrija. Bilo da želite ubrzati implementaciju, preći na Cloud, prilagodite rješenje svom poslovanju ili učinite nešto sasvim novo i drugačije - a SAP tim će Vam to omogućiti. 

Back to top