Skip to Content

SAP Digital Business Services

Prilagodite se dobu digitalizacije i ostvarite vrhunsku uspješnost u svojoj djelatnosti. Naši planovi i paketi usluga mogu pomoći u usmjeravanju vašeg cijelog putovanja u digitalnu transformaciju – od stvaranja strategije do implementacije, optimizacije i održavanja SAP-a. Koji god bili vaši IT ciljevi, potrudit ćemo se pretvoriti vašu investiciju u SAP u trajnu, vrhunsku vrijednost. Iskoristite prednosti holističke usluge i planova podrške, stručnih savjetodavnih usluga, dokazano najbolje prakse, dubinskog industrijskog i tehničkog znanja i još mnogo toga.
 

Pojednostavite svoje poslovanje u digitalnoj ekonomiji

Neka vaši zaposlenici i korisnici dobiju ono što trebaju, kada trebaju, u pravom trenutku. Posredstvom naših usluga i podrške u cijelom svijetu usmjeravamo poduzeća u svakoj fazi njihove digitalne transformacije: pomoću novog komercijalnog modela s jednim pojednostavljenim portfeljem usluga, iz jedne globalne organizacije, sve zajedno u jednom ugovoru.

Digitalna transformacija postaje stvarnost

Digitalno gospodarstvo ima dubok učinak na naše korisnike i na ono što oni od nas očekuju – naime, manje proizvoda i više usluga. Zbog toga je naša misija biti predvodnikom „servitizacije” – pretvaranja usluga u proizvode – u ovoj novoj tržišnoj stvarnosti – i pomoći našim korisnicima u ostvarenju njihovih ciljeva, prema njihovim uvjetima.
 

Prijelaz na SAP S/4HANA

Bilo da počinjete od početka ili migrirate postojeće okruženje, SAP i SAP partneri mogu vam pomoći u uspješnom prijelazu na rješenje SAP S/4HANA. Naši paketi za osiguranje vrijednosti daju podršku za cijeli proces, bez obzira na to odakle počinjete. Brzo digitalizirajte svoje osnovne poslovne procese – kao što su nabava, proizvodnja, prodaja i upravljanje imovinom. 

Pogledajte što kažu naši korisnici…

Back to top