Skip to Content

Nova SAP zajednica

  • Prijavite se klikom na avatar (fotografija profila)
  • Registrirajte se i kreirajte vlastiti profil (novi korisnici)
  • Napišite članak
  • Postavite pitanje
  • Pronađite i slijedite oznake
Krenite odmah

Blogovi zajednice

Istražite popis blogova, pronađite inovativne ideje, mišljenja stručnjaka te se priključite razgovoru.

Pitanja i odgovori

U odgovorima se nudi bogat izvor znanja pokrivajući sve što Vas zanima.

O nama

Previous

Pravila

Sva važna pravila o tome što raditi i što ne raditi u SAP zajednici. Poštivajući ih, dobijte najviše od SAP zajednice

Ugled 

SAP zajednica ima uspostavljeni praktični program jačanja ugleda kojim se potiču kvalitetni doprinosi i ponosno se pokazuje stručno znanje.

Potpora zajednice

Informacije korisnicima koji trebaju potporu u navigaciji SAP zajednicom. Ovdje su korisnicima na raspolaganju informacije o odgovarajućim kanalima za potporu.

Next
Previous

Registracija i održavanje profila

Upute o registriranju, otvaranju računa i održavanju vašeg profila u SAP zajednici, kao i savjeti o poboljšanju vašeg profila.

SAP mentori

Sadržaj programa SAP mentori – globalnog programa zagovaranja u kojem sudjeluju najutjecajniji članovi zajednice u SAP ekosustavu.

Kutak za druženje

Kutak za druženje SAP zajednice službeni je prostor u kojem možete započeti baš svaku temu i porazgovarati o njoj. Pridružite nam se!

Next

Grupe SAP korisnika: HrUSKo

Upoznajte grupe SAP korisnika - samostalne, neprofitne organizacije sastavljene od stranaka i partnera tvrtke SAP. Doznajte kako grupa SAP korisnika (HrUSKo) svojim članova pomaže pri osmišljavanju važnih inovacija, rješavanju problema, istraživanju novih ideja, angažiranju stranaka na razvoju novih proizvoda i vršenju utjecaja na strategiju tvrtke SAP.

Član mjeseca

Svakog mjeseca odaje se priznanje jednom članu SAP zajednice za dijeljenje znanja s kolegama, susretljivost i preuzimanje dodatnih zadataka čime doprinosi angažmanu zajednice. Jeste li vi sljedeći?

Back to top