Preskoči na sadržaj
Kontakt
Kontakt
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

Zajednica

Radnje

Dobro došli u SAP Community

Prethodno
Najnovija pitanja i odgovori o oblaku
Najnovija pitanja i odgovori ABAP
Najnovija pitanja i odgovori HANA
Sljedeće

Član mjeseca

Svaki mjesec jednom članu zajednice SAP Community odaje se priznanje za dijeljenje znanja s kolegama, susretljivost i preuzimanje dodatnih zadataka kojima doprinosi angažiranju zajednice. Jeste li vi sljedeći?

SAP Community Wiki

SAP Community Wiki ima SAP relevantne sadržaje koje više autora može dijeliti. Za prikaz sadržaja i suradnju s ostalim autorima kliknite na Pristup SAP Community Wiki u nastavku. U uputama za korisnike pročitajte kako se najbolje surađuje u wiki prostoru.
 
 

SAP Community na društvenim medijima

Prethodno

Facebook

Sljedeće

O nama

Prethodno

Pravila sudjelovanja

Sva važna pravila o tome što raditi i što ne raditi u zajednici SAP Community. Uz njihovo poštivanje svi korisnici dobit će najviše od zajednice.

Ugled

SAP Community ima uspostavljeni praktični program jačanja ugleda kojim se potiču kvalitetni doprinosi i ističe stručno znanje.

Potpora zajednice

Informacije za korisnike koji trebaju potporu u navigaciji zajednicom SAP Community. Korisnicima se pružaju informacije o odgovarajućim kanalima za potporu.

Sljedeće
Prethodno

Registracija i održavanje profila

Upute o registriranju, otvaranju računa i održavanju profila u zajednici SAP Community, kao i savjeti o poboljšanju profila.

282051SAP mentori

Sadržaj programa SAP Mentor — globalnog programa zagovaranja u kojem sudjeluju najutjecajniji članovi zajednice u SAP ekosustavu. Ti blogeri, konzultanti i aktivni članovi zajednice održavaju SAP relevantnim.

Kutak za druženje

Kutak za druženje zajednice SAP Community službeni je prostor u kojem možete započeti baš svaku temu i porazgovarati o njoj. Pridružite nam se!

Sljedeće
Povratak na vrh