Preskoči na sadržaj
People planting a new tree

Dnevnik malog i srednjeg poduzetništva
Odbrojavanje do sljedećeg poglavlja za vaše poslovanje

Dosadilo vam je raditi križaljke s podacima vašeg malog i srednjeg poduzetništva? Želite li biti još tješnje povezani sa svojim odjelima nego što su vaša djeca s Instagramom? Ima li života nakon fakturiranja?

Vaša mala ili srednja tvrtka treba krenuti u akciju: Unesite revoluciju u svoje poslovanje pomoću rješenja SAP Business ByDesign

Otkrijte pametni ERP u oblaku posebno za male i srednje tvrtke. Optimizirajte svoje procese od početka do kraja i pribavite analitiku u stvarnom vremenu koja vam pomaže optimizirati prihod i učinkovitost kroz najbolje prakse u vašoj industriji.

ERP zasnovan na oblaku iz SAP-a za male i srednje tvrtke

Iskusite jedinstveno globalno rješenje u oblaku osnaženo provjerenim poslovnim procesima i predstavljeno u paketu koji se brzo i jednostavno implementira i po pristupačnoj cijeni.

Zašto su odabrali SAP Business ByDesign?

Ove male i srednje tvrtke otkrivaju kakav je za njih bio postupak pretraživanja ERP proizvoda i zašto su odabrali SAP Business ByDesign u odnosu na druga rješenja.

Želite znati više?

Saznajte kako vam SAP Business ByDesign može pomoći u poslovanju

Vaše poslovanje nije generičko, pa tako ne bi trebao biti ni vaš ERP. Započnite svoj put do pametnog posla jednostavno, brzo i po pristupačnijoj cijeni nego što mislite.

Povratak na vrh