Preskoči na sadržaj

Događaji

Spojite se s industrijskim stručnjacima i usavršite svoje vještine bilo kada i bilo gdje. Koristite naš uređaj za pronalazak događaja kako biste vidjeli nadolazeće te vebinare na zahtjev, virtualne događaje i konferencije.

Ostanite kod kuće i pratite SAPPHIRE NOW

Ostvarite izravan pristup našoj zajednici stručnjak, lidera te mozgova s tekućim programom video intervjua, ključnih zabilješki, savjeta za slučaj krize, priča o uspjehu te puno više.

Iskusite besplatno SAP Concur Fusion Online

Posjetite naš virtualni summit 7. srpnja kako biste otkrili kako možete postići bolju vidljivost u potrošnim pojednostavljenim procesima s pravim alatima te povećati učinkovitost. Pogledajte seanse, spojite se kolegama te razgovarajte sa SAP Concur stručnjacima koji vam mogu pomoći riješiti specifične poslovne izazove.

Glavne točke događaja

Ostanite u toku s posljednjim trendovima  inovacijama sa živim te vebinarima na zahtjev.

SAP Cloud Platform in the Garage

Join Scott Dillon, stručnjak za SAP Cloud platformu, svakog mjeseca za platformu SAP Cloud u serijama vebinara Garage kako biste vidjeli mogućnosti SAP Cloud platforme na djelu. Naučite kako koristiti SAP Cloud platformu za razvoj, integraciju te inovaciju vaše I aplikacije i krajolika.

Kako financijski lideri koriste inteligentne tehnologije da bi ubrzali učinkovitost

Pohađajte ovaj interaktivni vebinar kako biste naučili o poslovnoj vrijednosti inteligentnih tehnologija za financiranje te o procesima u financijama te stvarnim scenarijima od uspješnih financijskih lidera.

Nova serija vebinara: Data Bits & Bites for Busy People

Ostanite na vrhu posljednjih inovacija u upravljanju podacima pridružujući nam se utorcima na 15-minutnim seansama „Što je to?“ te svakog četvrtka na 30-minutnim seansama „Kako“, koje idu uživo te na zahtjev.

Reprize

Pohađajte virtualne događaje te pogledajte reprize prikaza i seansi prošlih događaja.

Previous Next

SAP Industries Virtual Forum 2020

Pridružite nam se u 60-minutnom webcastu kako biste istražili posljednje industrijske trendove i tehnološke inovacije s drugim poslovnim liderima u vašoj industriji.

SAPPHIRE NOW 2019

Iskusite najbolje od SAPPHIRE NOW 2019 s pristupom na zahtjev ključnim zabilješkama, seansama te panelskim diskusijama.

SAP TechEd 2019

Pogledajte ulomke sa SAP TechEd 2019 u Las Vegasu, Barceloni i Bangaloreu. Potražite kljućne zabilješke, seanse i intervjue te demonstracije s pokaznog stadija.

Povratak na vrh