Preskoči na sadržaj
Fotografija stručnjaka za SAP rješenje snimana za virtualni događaj

Događaji

Spojite se s industrijskim stručnjacima i usavršite svoje vještine bilo kada i bilo gdje. Koristite naš uređaj za pronalazak događaja kako biste vidjeli nadolazeće te vebinare na zahtjev, virtualne događaje i konferencije.

NAJAVE POSEBNOH SAP DOGAĐANJA: SAPPHIRE NOW u 2021. godini

SAPPHIRE NOW vraća se u 2021 s novim i inovativnim iskustvom virtualnog iskustva.

Previous Next

Kombinacijom jednakih dijelova nadahnuća, uvida, učenja te dokazane digitalne tehnologije događanja, SAPPHITE NOW vraća se s novim i inovativnim iskustvom događanja, dostupnim širom svijeta i besplatno za sudionike. Donosimo skupa iskustva koja očekujete iz prethodnih SAP događanja u jedinstveno iskustvo digitalnog putovanja.

 

SAPPHIRE NOW počinje 2. lipnja sa SAPPHIRE NOW Global Keynote s glavnim govornikom direktorom SAP-a Christianom Kleinom te posebnim gostima.

 

Program se potom nastavlja kroz lipanj i srpanj s tjednim regionalnim događanjima SAPPHIRE NOW. Osam posvećenih tema osmišljenih da vas spoje s posljednjim uvidima, inovacijama i strategijom koja vam je bitna, dobit ćete ponudu kroz cijeli tjedan sa svježim perspektivama od profesionalaca u vašoj regiji te širom svijeta.

  • Od 7. do 10. lipnja: SAPPHIRE NOW EMEA
  • Od 7. do 10. lipnja: SAPPHIRE NOW Amerike
  • Od 15. do 18. lipnja: SAPPHIRE NOW Koreja
  • Od 16. do 17. lipnja: SAPPHIRE NOW Kopnena Kina
  • Od 21. do 24. lipnja: SAPPHIRE NOW Amerike
  • Od 12. do 15. lipnja: SAPPHIRE NOW Koreja

Registracija je sada otvorena - prijavite se sada kako biste bili dio našeg događaja!

Povratak na vrh