Skip to Content

Become an intelligent enterprise

Watch keynotes from SAPPHIRE NOW by influential speakers on IoT, machine learning, AI, and smarter everything.

Istaknuto sa događanja

Pridružite nam se na događanju SAP Ariba Live u Las Vegasu, 20.–22. ožujka 2017.

Na događanju SAP Ariba Live upoznat ćete se s tehnologijama, nadarenim ljudima i načinom razmišljanja koji transformiraju kupnju i prodaju za poduzeća širom svijeta. Pokazat ćemo vam kako digitalizacija pruža nove prilike za najučinkovitije predviđanje i odgovor na zahtjeve kupaca i tržišta. 

SAP Forum događanja: Discover Simple

Jeste li spremni savladati skupo i složeno poslovanje? Posjetite SAP Forum i saznajte kako vam SAP može pomoći pojednostaviti upravljanje, procese i tehnologiju. Istražite revolucionarne tehnološke inovacije i otkrijte kako vam snaga jednostavnosti može pomoći transformirati poslovanje.

Pronađite 'pravo' SAPinsider događanje za vas

SAP stručnjaci za softver pružit će vam strateške, u praksi iskušane savjete na nadolazećem SAPinsider događanju. Teme se protežu od ljudskih resursa i financija sve do upravljanja, rizika i usklađenosti te business intelligencea.

Istražite SAP događanja

Budite spremni povezati se s industrijskim stručnjacima i usavršiti svoje vještine. Na našoj web-stranici pregledajte webinare i konferencije u idućih šest mjeseci putem tražilice događanja – i saznajte pojedinosti o onima koje ste propustili.

Doslovno beskrajne mogućnosti

Odaberite ponovne reprodukcije uvodnih ili završnih govora, predavanja, razgovora o strategiji ili sesija o smjernicama na događanju SAP TechEd.
Back to top