Skip to Content

Клиентско преживяване и решения за електронна търговия за малък бизнес

Очаровайте клиентите сега и във всеки момент, когато е нужно - с нашия софтуер за CRM и електронна търговия.

Съберете на едно място системите за маркетинг, продажби, електронна търговия и обслужване на клиенти с решенията на SAP за малки и средни предприятия. Създайте съвършени преживявания, които ангажират днешните омниканални клиенти. И се възползвайте от най-новите технологии - локално или в облака - за да получите анализи, да прогнозирате поведението и да настроите моментално своя бизнес в служба на клиентите.

Вижте какво казват нашите клиенти

Управлявайте преживяването на вашите клиенти

Осигурете последователно и смислено клиентско преживяване по всички канали с нашите решения за продажби, обслужване на клиенти, маркетинг и електронна търговия.

SAP Digital CRM

SAP Digital CRM събира на едно място продажбите, обслужването и маркетинга, за да даде на вашия малък или среден бизнес едно цялостно решение за ангажиране на клиента. Започнете работа в рамките на минути и направете лична връзка с клиента във всяка дейност по продажби и обслужване. 

SAP Digital Consumer Insight

Получете достъп до анонимизирани мобилни данни, които показват колко клиенти преминават през избрано място на всеки час и откъде идват те. Тази услуга за анализи за малки и средни предприятия за търговия на дребно може да предостави подробна демографска информация за пешеходците. 

SAP Hybris Commerce, Edge edition

SAP Hybris Commerce, Edge edition съдържа основните функции на нашия софтуер за електронна търговия, водещ на пазара, които отговарят на нуждите на МСП. Той интегрира в една платформа всички места на осъществяване на контакт с клиента – включително онлайн, мобилни, point of sale (POS) и други. 

SAP Hybris Cloud for Customer

Това облачно CRM портфолио може да помогне на екипа ви да изгради лична връзка, стимулираща ангажирането на клиента по всички канали. Възползвайте се от най-добрите в класа си управление на контакти, анализи на клиенти и други – за да продавате по-интелигентно и да предоставяте по-добро обслужване. 

Удовлетворяване на потребителя от 21-ви век

Previous

Ангажиране на клиента в дигиталната ера

Сега повече от всякога клиентите очакват персонализирано и безупречно преживяване при пазаруване - по всички канали. Получете съвети за това, как екипите по продажби, обслужване, маркетинг и електронна търговия могат да работят заедно, за да удовлетворят клиентите на всеки етап от пазаруването. 

B2B спрямо B2B клиентски преживявания

Повечето фирми са съгласни, че предоставянето на страхотно клиентско преживяване е ключова стратегия за растеж. Но само 16% от B2B фирмите смятат, че преживяването, което те предоставят, може да се сравнява с най-добрите B2C марки. Разберете защо – в този доклад за проучване на Econsultancy. 

Сбогом, гласово-центрично клиентско обслужване

Времето на центровете за гласови контакти приключи. За да оцелеят, фирмите трябва не само да добавят дигиталните канали, които клиентите очакват, а и да предоставят асистирана дигитална услуга, свързана с всички други канали и бизнес анализи.

Next

Вижте какво казва SAP общността

Previous

Личният контакт възможен ли е в дигиталната икономика?

За да останат адекватни и да поддържат връзка с клиентите, фирмите трябва да индивидуализират клиентското преживяване по всички канали.

Клиентското преживяване е новото бойно поле в бизнеса

Фирмите трябва все повече да се конкурират помежду си въз основа на клиентското преживяване, което предоставят. Как се справят с тази промяна?

Next
Back to top