Skip to Content

Анализи за малки и средни предприятия

Получавайте информация в реално време с нашето малко софтуерно решение за бизнес анализи и отчитане за МСП.

Вземайте по-добри решения в движение и се възползвайте от нови възможности с инструменти за Business Intelligence, разработени, пакетирани и предлагани на цени специално за МСП. Независимо дали се нуждаете от малки възможности за бизнес анализи и отчитане или от по-разширен анализ на Big Data, имаме софтуер тъкмо за вас - локално или в облака. Създайте интерактивни отчети, използвайте визуални и прогнозни отчети, извършете ad hoc анализ и други.

Вижте какво казват нашите клиенти

Управлявайте вашите бизнес анализи

Вземайте решения, базирани на факти в реално време - с нашите мащабируеми решения за бизнес анализи, създадени за малки и средни предприятия.

SAP Crystal Solutions

Тези достъпни малки инструменти за бизнес анализи и BI могат да ви помогнат да вземате по-информирани решения за вашите МСП. Създайте интерактивни отчети и табла SAP Crystal Reports и използвайте визуални анализи, за да вдъхнете живот на вашите данни.

SAP Analytics Cloud

Получете всички възможности на бизнес анализите – планиране, прогнози и Big Data анализ, както и Business Intelligence – в една-единствена платформа за анализи SaaS. Вижте най-важните метрики в контекст, в реално време - за по-добра информираност.

SAP BusinessObjects BI, Edge Edition

Получете необходимата информация, за да навигирате новите възможности и предизвикателства. Нашият BI софтуер за средни предприятия предоставя гъвкави решения за ad hoc анализ на данни и отчитане, контролни табла и визуализация, интеграция на данни и други. 

SAP HANA, Edge Edition

Получете незабавни отговори на вашите бизнес въпроси със SAP HANA, Edge edition, разширена версия за МСП (малки и средни предприятия). Този пакет включва възможности за прогнозни анализи, динамична класификация и интеграция на данни, задвижвани от технология in-memory. 

SAP Lumira, сървърна версия за екипи

Опростете анализа на данни със софтуер за визуален Business Intelligence, създаден и предлаган на специална цена за МСП. С визуален BI можете лесно да направите красиви и интерактивни карти, диаграми, графики, mashups и други – без помощ от IT.

Решения за прогнозни анализи

Ускорете трансформацията си в дигитален бизнес с нашия софтуер за прогнозни анализи, наличен локално или в облака. Използвайте хиляди набори от прогнозни данни и модели, за да вземате по-точни решения и да подобрите маржовете.

Анализи за МСП:


тенденции и предизвикателства

Бизнес анализите никога не са били по-мощни - или по-достъпни за МСП. Изследвайте тези серии на мисловно лидерство, за да научите за някои основни тенденции и предизвикателства за малкия и среден бизнес, свързани с анализите. 

Previous

Обхващане на пълните ползи от Big Data

За да имат цялостен поглед върху пазара, МСП трябва да анализират данни от разнообразни източници – партньори, социални медии, системи за транзакции, Internet of Things (IoT) и други. Вижте колко добре могат МСП да правят това сега. 

Нови начини за ускорено получаване на анализи

Обемът на данните и тяхното разнообразие продължават да се увеличават. Нараства и скоростта на използване на данните, което създава нови потребителски очаквания. МСП готови ли са да ги изпълнят? Разгледайте препятствията, предизвикателствата и решенията в следната инфографика. 

Прогнозни анализи = по-интелигентни решения

Нови проучвания показват, че прогнозните анализи могат значително да подобрят бизнес изпълнението и вземането на решения. Разберете как прости и достъпни инструменти правят тези ползи реалност за малкия и среден бизнес. 

Next
Back to top