Skip to Content

Софтуер за малък и среден бизнес

Растете във всички посоки - със SAP решенията за малки и средно големи фирми.

Управлявайте всички аспекти на вашия малък или среден бизнес със SAP SME софтуера – локално или в облака. Нашият мащабируем софтуер за бизнес управление поддържа ERP, ЧР, електронна търговия, анализи, отчитане и други. Както откриха повече от 250 000 клиента на SME, никога няма да надраснете SAP – независимо докъде ще стигне вашият бизнес.

Разгледайте продуктите и експертните умения на SAP за нуждите на вашия бизнес

Управлявайте своя бизнес и финанси

Възползвайте се от софтуер от световна класа за ERP и управление на разходите за малки, средни и по-големи бизнеси. Оптимизирайте финансите, отчитането на разходите, ЧР, снабдяването и други. 

Управлявайте клиентското преживяване

Осигурете последователно и смислено клиентско преживяване по всеки канал. Подобрете продажбите, маркетинга и обслужването на клиентите и свържете процесите във физическия и електронен магазин. 

Управлявайте служителите си и им дайте възможности

Поддържайте вашия растящ бизнес със софтуер за ЧР, който ще ви помогне да привлечете и развиете таланти, да автоматизирате процесите, свързани с персонала, да създавате стратегии за служителите, да управлявате командировките и други. 

Управлявайте вашите бизнес анализи

Получете необходимите анализи, за да можете да вземате по-информирани решения и да управлявате своя малък или среден бизнес по-ефективно – с инструментите на SAP за анализи, BI (Business Intelligence) и отчитане. 

Вижте какво казват нашите клиенти

Разгледайте най-актуалните теми за малкия и среден бизнес

Previous

Блогове за мисловно лидерство за малък и среден бизнес

МСП подкасти

Next
Back to top

Call me now