Пропускане и към съдържанието
Свържете се с нас
Свържете се с нас
Изпратете ни имейл с коментари, въпроси или предложения.

Облак

Изчисления в облак в SAP

SAP е облачна компания, базирана на технологията SAP HANA in-memory. Имаме 110 милиона абонати в облака и 41 модерни центрове данни по света. Предлагаме облачни приложения (SaaS) за всички бизнес сфери, водеща на пазара облачна платформа (PaaS) и гъвкава инфраструктура при поискване (IaaS). Можете да разчитате на доказани услуги за хостинг и сигурност в облака - и да изберете между публична, частна или хибридна облачна среда.

Какво е изчисление в облак?

Най-просто казано, изчисленията в облак позволяват на потребителите да имат достъп до данни, приложения и услуги по интернет. Облакът елиминира нуждата от скъп хардуер, като например хард дискове и сървъри, и дава на потребителите възможност да работят отвсякъде. Над 90% от бизнесите вече използват облачна технология в публична, частна или хибридна облачна среда. Основните ползи на облака включват:

  • Еластичност: Бързо мащабиране в отговор на търсенето в изчисленията
  • Достъпност: Платете само за това, което ползвате, и минимизирайте разходите за хардуер и IT
  • Наличност: Получете 24/7 достъп до облачна система навсякъде, от всяко устройство
  • Опростеност: Освободете IT екипа от управляването на сървъри и актуализирането на софтуер

Облак като услуга

Изчисленията в облак се разделят на три големи категории услуги: софтуер като услуга (SaaS), платформа като услуга (PaaS) и инфраструктура като услуга (IaaS).

Какво е SaaS?

SaaS – софтуер като услуга – е начин за доставяне на приложения по интернет. Клиентите могат да осъществяват достъп до SaaS приложения от уеб браузър, което значи, че не се купува, инсталира, поддържа и обновява хардуер или софтуер. SaaS доставчикът се грижи за всичко - а клиентът винаги има най-новата версия на приложението.

Разгледайте нашите SaaS продукти:

Какво е PaaS?

Платформа като услуга (PaaS) предоставя платформа и инструменти в облак, за да помогне на разработчиците да изградят и разгърнат облачни приложения. Потребителите осъществяват достъп до PaaS от уеб браузър, затова няма нужда от закупуване и поддръжка на базовия хардуер и софтуер. С PaaS разработчиците могат да избират функциите, които искат, на абонаментна база.

Научете за SAP Cloud Platform

Какво е IaaS?

Инфраструктурата като услуга (IaaS) позволява на фирмите да "наемат" изчислителни ресурси като сървъри, мрежи, памет и операционни системи на база заплащане за използване. IaaS доставчиците хостват инфраструктурата и изпълняват задачи като поддръжка на системата и подсигурявания - така че клиентите не трябва да купуват хардуер или да наемат във фирмата експерти, които да вършат това.

Научете за SAP HANA Enterprise Cloud

Публичен, частен или хибриден облак?

Научете за трите вида модели на облачно разгръщане: публичен, частен и хибриден - и разберете кой от тях е най-подходящ за вашия бизнес.

Назад

Публичен облак

При публичния облак, услугите се доставят на клиентите по мрежа, отворена за публично използване. Публичните облаци предлагат ефикасност и достъпност и често са за множество наематели - което значи, че доставчикът ви предоставя услугата в споделена среда.

Частен облак

При частния облак услугите се поддържат в частна мрежа, защитена от защитна стена. Можете да изградите частен облак във вашия собствен център за данни - или да се абонирате за такъв, който се хоства при доставчик. Частните облаци предлагат най-голяма сигурност и контрол.

Хибриден облак

Хибридният облак включва както облачни, така и локални решения – често от различни доставчици. Hybrid облаците предлагат разнообразие, така че можете да избирате кои аспекти от вашия бизнес е по-добре да са в публичен или частен облак, отколкото локално.

Напред

Опростяване на интеграция в облак и в хибриден облак

Сценарии на облачна интеграция:

Тъй като фирмите дигитализират предприятието, използването на най-добрите решения от облака заедно с вашите SAP решения помага да основете вашата платформа за иновация и автоматизиране на бизнес процесите. С усъвършенствани опции за интеграция и вградена интеграция от SAP, можете да свържете вашето основно решение с други SAP облачни решения или такива на трети страни.

Разгледайте сценарии на интеграция от най-добрите практики за следните SAP продукти:

Нов път за приемане на облак

Работим с доверени партньори, за да доставим SAP решения в частна, управлявана облачна среда. Този модел на абонамент за потребител включва хардуер, софтуер и поддръжка, предоставяни от нашите партньори - за да ви помогнат да ускорите приемането на облака и да намалите разходите и обема на работа на IT.

Да достигнеш небето: Технология на изчисления в облака от SAP

Има много причини да изберете SAP за ваш облачен доставчик. Разберете за тези три причини конкретно: бизнес мрежи, сътрудничество и най-съвременна IT сигурност.

Назад

Свързване на хората в облака

Инструментите за сътрудничество в облака улесняват виртуалните срещи на хора и споделянето на информация в реално време. Научете за решенията SAP Jam – и разберете как те улесняват сътрудничеството между служители, клиенти и партньори.

Сигурност в облака:
Да извървиш още една миля

Ние в SAP сме непреклонно фокусирани върху сигурността в облака, за да не трябва вие да правите това. Разберете как ние сме една крачка пред най-новите заплахи и как вграждаме сигурност във всеки слой на нашите облачни предложения – за да предоставим безопасна, но високодостъпна среда.  

Напред

Вижте какво казват клиентите ни...

Пътуване в облака със SAP Digital Business Services

Основани на над 40-годишен опит с най-прогресивните световни организации и силна партньорска екосистема, SAP Digital Business Services може да ви води по пътя към иновацията и дигиталната трансформация, като същевременно дава сигурност за критичните бизнес процеси.

Внедрете нови SAP технологии и приложения бързо и гладко – без значение дали сценарият на разгръщане е на място, в облака или комбинация от двете. Ключът е да имате правилните експертни умения да преобразувате вашите бизнес нужди в ясна карта за преобразуване на вашата IT архитектура. Нашите услуги са проектирани съвместно със самите решения и нашите експерти използват доказани методики и най-добри практики, за да гарантират, че вашето разгръщане е успешно.

Назад

Намалете несигурността и риска със съвместно проектиран софтуер и услуги по внедряване.

Ускорете внедряването с ексклузивните най-добри практики на SAP

Осигурете критичната интеграция и миграция на данни между решения на място и в облака.

Напред

Изследвайте най-горещите теми в изчисленията в облак

Назад
Напред
*All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers’ experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.
Обратно най-горе