Пропускане и към съдържанието
Свържете се с нас
Свържете се с нас
Изпратете ни имейл с коментари, въпроси или предложения.

SAP Support

Поддържайте системите си във върхова производителност – и получете повече стойност от вашия нов и съществуващ SAP софтуер – със SAP Support. Ние предлагаме широк диапазон от услуги по поддръжка, включително дългосрочни планове, вградени екипи, дистанционна технологична поддръжка, портал за самообслужване и други. Нашите експерти могат да помогнат за всичко от SAP внедряване и поддръжка до подобрения на системите и стратегии за новаторство. 
Назад

SAP Preferred Success

SAP Preferred Success съчетава най-доброто от предложенията на SAP, гарантиращи успеха ви в облака: ексклузивен достъп до ресурси за успех, които ускоряват внедряването на решението, базирано на роли обучение и разширена обработка на инциденти за клиенти, текущо използващи SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA Cloud и SAP Cloud for Customer.

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care предлага технологична поддръжка на персонално ниво. При този план ние работим заедно с вас, за да разширим вътрешнофирменото познаване на продукта, да подобрим процесите по решаване на проблеми и да поддържаме системите ви във върхова производителност.

SAP Enterprise Support

Независимо от начина, по който разгръщате вашата IT архитектура – локално, в облака или като хибриден сценарий – SAP Enterprise Support предлага проактивна дистанционна поддръжка още от първия ден. Този план покрива целия жизнен цикъл на решението. 
Напред
Посетете SAP Support Portal и SAP ONE Support Launchpad – където клиентите и партньорите на SAP могат да търсят в нашата база знания, да намерят решения на проблеми, да съобщят за инциденти и т.н.

Намерете решения

Потърсете в нашата база знания решения на проблеми, които може да имате с вашите продукти на SAP. 

Свържете се с поддръжката

Ако не можете да намерите решение на проблема си онлайн, съобщете за инцидент в Поддръжката на продукти. 

Изтеглете софтуера

Посетете SAP Software Download Center – главния център за изтегляне и поръчване на SAP софтуер. 

Управление на потребителите

Администратор ли сте? Използвайте нашия инструмент за самообслужване, за да управлявате достъпа на s-потребител до приложенията на вашата фирма. 
image
Получете достъп до най-новата информация за инсталация, надстройки, продуктова наличност и други в SAP Help Portal.
image
Бъдете информирани чрез WhatsApp. Получавайте актуализации за SAP Product Support на вашето мобилно устройство. 

SAP Digital бизнес услуги

Дигитализацията е навсякъде – и бизнесите или трябва да се адаптират към тази нова пазарна реалност, или рискуват да изостанат. Открийте как SAP Digital Business Services може да подкрепи вашето трансформиращо пътешествие на всяка крачка, от стратегията до технологичното внедряване и повече от това.  

SAP Solution Manager

Управлявайте лесно вашите SAP и не-SAP приложения през целия им жизнен цикъл – със SAP Solution Manager. Базиран на договор SAP Enterprise Support, той включва процесите, инструментите и услугите, които са ви необходими, за да поддържате вашата IT инфраструктура сега и в бъдеще. Най-новата версия, 7.2, може да ви помогне и да увеличите стойността на дигитализацията, предоставяна от SAP S/4HANA. 

Обратно най-горе