Skip to Content

Продавайте умно, винаги, навсякъде, с нашите CRM решения за продажби

Използвайте разширени възможности за анализи и ангажиране, както и основни функции за автоматизиране на отдел продажби, които надхвърлят традиционния CRM. Дайте на своите търговци предимството, от което се нуждаят, за да ускорят производителността и изпълнението на продажбите, да получат информацията, необходима за бързи бизнес решения, да имат цялостен поглед върху клиента и да преминат с лекота от офертата към получаване на плащането. Вашите екипи по продажбите ще продават по-интелигентно навсякъде - в офиса, на път и дори когато са офлайн.

Софтуер за продажби, който работи като вас - в облака

Гледайте видео серията, за да разберете как SAP Hybris Cloud for Sales може ви помогне да продавате по-интелигентно, да сътрудничите и да затваряте повече сделки от всяко място – на всяко устройство.

Previous

Продавайте по-интелигентно

Като търговец, всеки ден трябва да правите важни избори - избори, които влияят върху вашия екип, клиенти и семейство. Открийте софтуер за продажби, който ви помага да направите правилните контакти.

Продавайте навсякъде

Къде е вашият офис? Със SAP Hybris Cloud for Sales, той е там, където сте и вие. Приложението предоставя анализи и бързина на всяко устройство - така че да можете да работите и сътрудничите от всяко място.

Сътрудничете си

В продажбите, никой не побеждава сам. Вие работите с екип - от специалисти по продуктите до юристи - за да постигнете повече и да затворите повече сделки по-бързо. Изберете софтуер за продажби, изграден с идеята за сътрудничество.

Сключвайте повече сделки

Удоволствието от продажбата не свършва с подписването на сделката. Изберете приложение за продажби, което елиминира административната работа - така че да ви остане повече време да отпразнувате победата си.

Next

Изследвайте SAP решенията, които са повече от СRM за продажби 

Previous

Седем стратегии за по-интелигентни продажби

Мисловните лидери и анализаторите са съгласни, че продажбите са се променили, и за да можете да затваряте повече сделки, вие и вашият екип трябва да надминете вчерашните CRM решения. Време е да започнете да се ангажирате и да побеждавате през целия път на покупка на клиента.

Конкурентна ли е вашата търговска организация?

Организациите, които проследяват потенциалните възможности, етапите на потенциалните клиенти и статусите в реално време, затварят 26% повече квалифицирани потенциални възможности за продажби годишно.* Къде е вашата фирма в сравнение с това?

Next

Имате ли релевантни разговори в правилния момент?

Направете нашия онлайн тест, за да оцените изпълнението на вашите дейности по ангажиране на клиентите на всеки етап от пътя на клиента. Изтеглете своя персонализиран отчет с резултати и препоръки, който да споделите с екипа си.

Вижте какво казват нашите клиенти

Безплатна пробна версия-продавайте по-интелигентно навсякъде

Имате нужда от решението SAP Hybris Cloud for Sales, за да продавате по-интелигентно навсякъде. Започнете днес със SAP Digital CRM, решение, предназначено за по-малки екипи по продажбите, но с много от същите възможности като нашата версия за предприятия SAP Hybris Cloud for Sales.  Бъдете готови за минути и опитайте някои от функциите за продажби в предприятието безплатно за 30 дена преди да закупите. Започнете днес и ни кажете какво мислите!

Previous

Изследвайте бъдещето на продажбите

Получете информация за бъдещето на продажбите, включително новите тенденции и стратегии - в този доклад за проучване, базирано на мненията на 1 220 глобални бизнес купувачи. Разберете променливата динамика на купувачите и продавачите и научете как да гарантирате повече продажби.

Топ 5 стратегии за управление на продажби на дребно за 2015 г.

Разберете как да побеждавате на щанда и наоколо с пет ключови стратегии за изпълнение на продажби на дребно. Този нов доклад за проучване на EKN обяснява защо и как да внедрите стратегиите – и показва как производителите ги прилагат в своя полза.

Продавайте по-интелигентно и се ангажирайте, за да победите

Научете повече за SAP Hybris Cloud for Sales – и как може да ви помогне да отговорите директно на предизвикателствата в продажбите в един все по-сложен свят. Разберете по-добре клиентите си, включително техните уникални предизвикателства, отрасли и бизнес цели. 

Next

Повишаване ефективността на продажбите в ерата на информацията

Прочетете този доклад на IDC, за да научите последните пазарни тенденции - и открийте как можете да приложите нови стратегии и съвременни решения, за да повишите ефективността на вашите продажби в ерата на анализи, мобилност и социален бизнес.

Разгледайте най-горещите теми в продажбите и ангажиране на клиентите

Previous

Бъдещето на ангажираността на клиентите и търговията

Не пропускайте последните тенденции, информация и развитие в електронната търговия и ангажирането с клиентите. 

Сътрудничество в продажбите + информация за клиента = успех

Използването на цялата информация за клиентите ви е единственият начин да успеете в днешния свят на B2B продажби. Да разполагате с правилните инструменти улеснява нещата.

Интересува ли се всъщност поколението на средна възраст от видео маркетинга?

Може да има 77 милиона чифта очи, които гледат вашето съдържание, но виждат ли го те наистина? Стигат ли всъщност вашите маркетингови послания до целевата публика?

Next

Reimagine the way you do business with SAP Digital Business Services

Businesses everywhere are transforming into digital enterprises – but it’s not always that easy. SAP Digital Business Services can help guide your transformation journey every step of the way, from strategy to technology implementation and beyond.

Our experts take a holistic approach, helping you identify and implement new processes and capabilities while ensuring your operations continue to run smoothly. We’ll work to make sure your SAP software delivers ongoing, unsurpassed value as you address the evolving demands of the digital economy. 

Get SAP training and education

Enhance your knowledge of SAP software, develop new skills, and bring more expertise to your company. Our full suite of software training and education courses and certifications can help you maximize the power of your SAP solutions.

Малък бизнес не трябва да означава малко продажби

Стимулирайте повече продажби със SAP Anywhere, пакета за електронна търговия, създаден специално за малък бизнес. Въоръжете хората си с инструменти за прогнозиране на продажбите, социални продажби и СRM, които им помагат да продават повече и по-бързо - където и да се намират.
Back to top