Skip to Content

Управлявайте съвременната работна сила с нашия HCM софтуер

Дайте възможности, ангажирайте и развийте своя талант – със софтуер за управление на човешкия капитал (HCM) от SAP SuccessFactors. Нашите базирани в облака решения за управление на човешките ресурси поддържат нуждите на работната сила - глобална, условна и състояща се от няколко поколения. Използвайте инструменти за всътпване в длъжност, планиране на работната сила, ведомост заплати и други. Насърчавайте култура на постоянно учене и професионално развитие за по-добри бизнес резултати.

Научете повече

Разгледайте SAP HCM решенията за човешки ресурси

Previous

Доверете се на експертите в отрасъла

Единодушно е. За пореден път експертите обявиха SAP SuccessFactors за лидер в Управлението на човешкия капитал (HCM) във всички важни доклади, публикувани миналата година.

Проучване "Лидери 2020" на Oxford Economics

Вашата организация има ли необходимото за дигиталната икономика лидерство? Разберете къде стои вашата организация в сравнение с други от вашия отрасъл, регион, функция и големина на компанията.

Next

Вижте какво казват нашите клиенти

Човешко е да се успява

Какво е Управление на човешките ресурси (HRM) и защо е важно то? Намерете отговорите в тези ресурси и открийте нови начини за ангажиране, мотивиране, насърчаване и награждаване на най-добрите таланти.

7 ключа за справедлива работна среда

Вижте как решенията SAP SuccessFactors могат да помогнат на организациите да стимулират разнообразието, включването и равенството между половете на работното място.

Основни дейности ЧР в облака: какво може да направи за вас?

Унифицирайте данните за вашите служители с нашата основна система за управление на човешките ресурси (HRMS). Със SAP SuccessFactors Employee Central можете да управлявате служителите си ефективно срещу по-малко разходи.

Как се отплаща силното лидерство

Разберете върху какво трябва да се фокусират организациите, за да са водещи ефективно в този нов дигитален свят. Прочетете изследването Лидери 2020, публикувано от Oxford Economics.

Видео серии: Огнева линия с Bill Kutik™

Вземете свежи идеи от експертни висши ръководители в ЧР. Гледайте ежемесечната поредица от интервюта за управление на работната сила, автоматизирани решения за ЧР, встъпване в длъжност и други.

Управление на компенсациите

Вижте новаторски най-добри практики и предложения на експерти за това, как да използвате стратегически компенсации, за да мотивирате производителността на служителите и да подобрите бизнес резултатите.

Управление на представянето на служителите

Годишните оценки на представянето на служителите са ефективни, когато са подкрепени с продължително и често обучение и обратна връзка. Опростете и актуализирайте вашите процеси на оценяване.

Менторство на таланти за утрешен успех

За да ви помогнем да вървите напред, собственоръчно избрахме информативни ресурси, които описват подробно новите най-добри практики и акцентират върху възнагражденията от правилното управление на приемствеността.

Лидер в управлението на таланти

Решенията SAP SuccessFactors са назовани лидер в Magic Quadrant for Talent Management Suites на Gartner за 2017 г. за четвърта поредна година.

Разгледайте най-горещите теми в HCM

Previous

Бъдещето е тук

Докато встъпването в длъжност винаги ще изисква човешка намеса, елементите на обучение са в процес на революционно развитие. След броени години, ЧР най-вероятно ще възприемат технологията на обогатената реалност.

5 минути с висш ръководител по Управление на човешкия капитал (HCM)

Бъдещето на ЧР все повече се преплита с бъдещето на бизнеса, което значи, че ЧР трябва да се усъвършенстват, за да останат конкурентоспособни в очите на настоящите и бъдещите си служители.

Включете се в общността

Присъединете се към нашата частна общност SAP SuccessFactors от над 300 000 клиенти, продуктови експерти и мисловни лидери. Открийте стратегии, съвети и решения за ускоряване на успеха ви в облака.

Next

Накарайте нашия опит да работи за вашия бизнес

Гарантирайте успешно начало на проектите със стратегическо планиране и насоки от SAP услуги за SuccessFactors. Заедно ще изберем новаторски облачни решения за ЧР, адаптирани към вашите дългосрочни цели и екип – и ще ги разгърнем само за 6 седмици.*

openSAP: ЧР в облака

Разберете повече за използването на SAP SuccessFactors Employee Central в подкрепа на вашата стратегия за служителите – в този курс за openSAP.

Отключете цялата сила на вашия HCM софтуер със SAP Digital Business Services

Посрещнете директно предизвикателствата на ЧР – с помощ от SAP Digital Business Services. Можем да ви помогнем да максимизирате истинската стойност на вашите HCM решения - за управление на времето и присъствието, анализи на работната сила, проследяване на изпълнението, обучение и други.

Дигиталната икономика има голямо въздействие върху SAP клиентите и изисква ново ниво на оркестрация за развиване на бизнеса ви, разгръщане на пълната бизнес стойност и осигуряване на непрекъснатост на бизнеса. SAP Digital Business Services събира бизнеса и IT, за да ви помогне да преформулирате бизнеса си чрез нашата рамка за дигитален бизнес.

Основани на над 40-годишен опит с най-прогресивните световни организации и силна партньорска екосистема, SAP Digital Business Services може да ви води по пътя към иновацията и дигиталната трансформация, като същевременно дава сигурност за критичните бизнес процеси.

Присъединете се в предстоящото събитие за ЧР

Back to top