Skip to Content

Управлявайте съвременната работна сила с нашия HCM софтуер

Дайте възможности, ангажирайте и развийте своя талант – със софтуер за управление на човешкия капитал (HCM) от SAP SuccessFactors. Нашите базирани в облака решения за управление на човешките ресурси поддържат нуждите на работната сила - глобална, условна и състояща се от няколко поколения. Използвайте инструменти за всътпване в длъжност, планиране на работната сила, ведомост заплати и други. Насърчавайте култура на постоянно учене и професионално развитие за по-добри бизнес резултати.

Научете повече

Разгледайте SAP HCM решенията за човешки ресурси

Previous

Критични възможности за облачни HCM решения 

Научете защо независимата анализаторска фирма Gartner класира SAP SuccessFactors с най-високи резултати за големи глобални организации и европейски средни организации.

Случаят за HCM най-добри практики

Организациите с по-малко текучество на персонал постигат средно 66.1%* по-високи приходи за служител. Къде е вашата фирма в сравнение с това?

Next

Вижте какво казват нашите клиенти

7 ключа за справедлива работна среда

Вижте как решенията SAP SuccessFactors могат да помогнат на организациите да стимулират разнообразието, включването и равенството между половете на работното място.

Преформулиране на ЧР: Човешко е да успяваш

Какво е управление на човешките ресурси (HRM) – и защо е важно? Изследвайте отговорите в тези ресурси от ръководители, анализатори и клиенти - и открийте нови начини за ангажиране, мотивиране, отглеждане и възнаграждаване на най-добрите таланти.
Previous

Възползвайте се от нашата общност на клиенти

Вече сте клиент на SAP HCM софтуер? Присъединете се към нашата частна общност SAP SuccessFactors от над 300 000 клиенти, продуктови експерти и мисловни лидери. Ще намерите стратегии, съвети и решения за ускоряване на успеха ви в облака.

SAP е IDC MarketScape лидер

Прочетете този доклад на уважавания IDC MarketScape, за да изследвате HCM решения и доставчици – и за да разберете защо SAP SuccessFactors е лидер за седма поредна година.

Видео поредица: Огнева линия с Bill Kutik™

Вземете свежи идеи от експертни висши ръководители в ЧР, включително директори, анализатори и доставчици. Тази поредица с HD видео интервюта се актуализира ежемесечно и покрива управление на работната сила, автоматизирани решения за ЧР, встъпване в длъжност и други.

Next

Как силното лидерство се отплаща в дигиталната икономика

Разберете върху какво трябва да се фокусират организациите, за да са водещи ефективно в този нов дигитален свят. Прочетете изследването Лидери 2020, публикувано от Oxford Economics.

Previous

Общо управление на възнагражденията

Днешните глобални бизнеси трябва да се калибрират за различни страни и валути и да спазват местните трудови закони и обичаи. Разберете как SAP SuccessFactors Compensation може да помогне – и разгледайте експертни мнения, най-добри практики, истории на успеха и други.

Управление на представянето на служителите

Годишните оценки на представянето на служителите са най-ефективни, когато са подкрепени с продължително и често обучение и обратна връзка. Прочетете тези добри практики, които очертават начини, по които можете да опростите и обновите вашите процеси на оценяване, за да поставите основите.

Основни дейности ЧР в облака: какво може да направи за вас?

Унифицирайте данните за вашите служители с нашата основна система за управление на човешките ресурси (HRMS): SAP SuccessFactors Employee Central. С опростено планиране на работната сила, анализи за ЧР и инструменти за сътрудничество между служителите, можете да управлявате хората си ефективно –
срещу по-малко разходи.

Next

Разгледайте най-горещите теми в HCM

Previous

Управляване на вашите условни работници

Управлението на условните служители е растяща тенденция при работната сила. Ето как SAP SuccessFactors и SAP Fieldglass го улесняват.  

SAP SuccessFactors Employee
Central 101

Научете повече за нашата пълна система за управление на талантите - включително ключови характеристики, функционалност и полезни съвети за внедряването.

Най-новото от света на HCM

Прегледайте новите проучвания за структуриране на процесите по ЧР и експертно управление на работната сила. Всяка седмица се добавят нови открития.

Next

Накарайте нашия опит да работи за вашия бизнес

Гарантирайте успешно начало на проектите със стратегическо планиране и насоки от SAP услуги за SuccessFactors. Заедно ще изберем новаторски облачни решения за ЧР, адаптирани към вашите дългосрочни цели и екип – и ще ги разгърнем само за 6 седмици.*

openSAP: ЧР в облака

Разберете повече за използването на SAP SuccessFactors Employee Central в подкрепа на вашата стратегия за служителите – в този курс за openSAP.

Отключете цялата сила на вашия HCM софтуер със SAP Digital Business Services

Посрещнете директно предизвикателствата на ЧР – с помощ от SAP Digital Business Services. Можем да ви помогнем да максимизирате истинската стойност на вашите HCM решения - за управление на времето и присъствието, анализи на работната сила, проследяване на изпълнението, обучение и други.

Дигиталната икономика има голямо въздействие върху SAP клиентите и изисква ново ниво на оркестрация за развиване на бизнеса ви, разгръщане на пълната бизнес стойност и осигуряване на непрекъснатост на бизнеса. SAP Digital Business Services събира бизнеса и IT, за да ви помогне да преформулирате бизнеса си чрез нашата рамка за дигитален бизнес.

Основани на над 40-годишен опит с най-прогресивните световни организации и силна партньорска екосистема, SAP Digital Business Services може да ви води по пътя към иновацията и дигиталната трансформация, като същевременно дава сигурност за критичните бизнес процеси.

Previous

Подобрете набирането на персонал и координирайте вашата работна сила с целите на компанията.

Инициирайте процеси за управление на представянето за измеримо въздействие

Реализирайте бизнес стойност по-бързо с пътна карта за облака без прекъсване - и с по-ниски общи разходи за собственост

Next

Присъединете се в предстоящото събитие за ЧР

Back to top