Skip to Content

Ангажирайте купувачите на момента със SAP софтуер за търговия на дребно

Дайте на потребителите продуктите, информацията и персонализираните преживявания на пазаруване, които те искат - когато и където ги искат - със софтуер за управление на търговия на дребно и омниканална търговия от SAP. Използвайте анализите в реално време на клиентите и местата на продажба (POS), достигнете до купувачите по всеки канал (включително мобилен) и получете необходимата видимост, за да оптимизирате всичко от мърчандайзинг до вашата верига доставки.

Вземете преглед на SAP for Retail

Имаме софтуер за всеки аспект на вашия бизнес с търговия на дребно 

Previous

EKN: Бъдещето на анализите за търговия на дребно?

В не толкова далечно бъдеще, анализите на търговия на дребно ще вграждат информация за клиентите в цялото предприятие. Те ще проникнат дотолкова, че ще влияят върху вземането на решения във всички функции.

8% от търговците на дребно

могат да ангажират клиентите контекстуално и да дадат персонализирани предложения Ще се сравните ли с колегите си?

Next

Вижте какво казват клиентите ни...

Previous

Свържете маркетинга и мърчъндайзинга

Търговците трябва да запълнят пролуката между маркетинга и планирането на стоката - но това не е толкова лесно, а дигиталните канали разширяват тази празнина. Прочетете този доклад на Retail Systems Research, за да научите за конкретни действия, които можете да предприемете за решаване на проблема.

Желанията на купувачите срещу възможностите на търговеца

Открийте как можете да изпреварвате постоянно променящите се желания на клиентите и търговски тенденции - и да поддържате бъдещето на фирмата си. Изтеглете това изследване, за да научите как да разработите новаторски маркетингови стратегии, които ще ви помогнат да отговорите на развиващия се отрасъл.

Омниклиенти на дребно 101

Научете всичко за търговията на дребно с омниклиенти, която предлага на клиентите близките отношения с марката, за които те копнеят. Тя е в услуга на персонализацията и леснодостъпното ангажиране с марката - независимо дали клиентите проучват даден продукт или извършват покупка по множество устройства. 

Next

Малък търговски бизнес? Разширете хоризонтите си

SAP Anywhere прави това възможно. Отворете собствен онлайн магазин за минути и продавайте на електронни платформи като Amazon и eBay. Синхронизирайте запаса си автоматично и вижте как приходите ви растат.

Свежи перспективи от експерти по търговия на дребно

Previous

Свържете се с експерти в
отрасъла Търговия на дребно  

Разгледайте полезни ресурси и важна информация, които ще помогнат на организацията ви да внедри и оперира решения SAP for Retail.

Продажби и маркетинг: 5 начина да
използвате мрежи

Не само екипите по снабдяване се мъчат да използват бизнес мрежи, за да се включат в днешната "мрежова" икономика...

6 причини, поради които Instagram е важен за модните и фитнес марки

От демократизиране на модата, като я прави достъпна за по-голяма публика, до улесняването на свежи и умни маркетингови средства, Instagram добавя стойност към модния отрасъл по много начини.

Next

Задаващата се криза на талантите в търговията

Как могат лидерите в ЧР да отговорят на безпрецедентните нарастващи предизвикателства с работната сила в търговията на дребно? За да разбере това, Oxford Economics извърши проучване сред стотици изпълнителни директори и служители.

Безплатно изпробване в облака на Customer Activity Repository

Започнете играта с анализи и приложения, които са на върха на богат набор от данни за омниканална търговия на дребно, и направете разбивка по различни ключови индикатори на представяне, за да разберете по-добре бизнеса и цялото пътуване на клиента.

Reimagine the way you do business with SAP Digital Business Services

Businesses everywhere are transforming into digital enterprises – but it’s not always that easy. SAP Digital Business Services can help guide your transformation journey every step of the way, from strategy to technology implementation and beyond.

Our experts take a holistic approach, helping you identify and implement new processes and capabilities while ensuring your operations continue to run smoothly. We’ll work to make sure your SAP software delivers ongoing, unsurpassed value as you address the evolving demands of the digital economy. 

Get SAP training and education

Enhance your knowledge of SAP software, develop new skills, and bring more expertise to your company. Our full suite of software training and education courses and certifications can help you maximize the power of your SAP solutions.

Back to top