Skip to Content

Доставете продуктите, за които копнеят потребителите

Координирайте всеки аспект на вашите операции с нуждите на потребителите от следващо поколение – от разработка на продукти до продажба на дребно – със SAP решения за отрасъла на пакетирани потребителски стоки (CPG). Нашият софтуер ще ви помогне да предугаждате, планирате и управлявате търсенето за новаторски потребителски стоки и да надхвърлите очакванията дори на най-интелигентните купувачи.

Вижте преглед на SAP for Consumer Products

Имаме софтуер за всеки аспект на вашия бизнес с потребителски стоки

Previous

Направете продукти, които се търсят - по-бързо

Ускорете времето до пускане на пазара на продукти, които потребителите искат - когато и както те ги искат. Разберете как решенията на SAP за потребителски продукти могат да ви помогнат да отговорите по-бързо на динамичното потребителско търсене, докато оптимизирате инвестициите си за търговски промоции и управление на марката.

15% фирми за потребителски стоки

Следете отделните потребителски ангажименти в реално време. Ще се сравните ли с колегите си?
Next

Потребителски продукти: Пресъздадени за новата икономика

За да изградят постоянна ангажираност и лоялност през дигиталната ера, фирмите за потребителски стоки се нуждаят от възможността да изградят и отгледат "живи марки". Те трябва да могат да предоставят безпроблемно милиони силно персонализирани преживявания във всеки един момент - и в края на краищата, да дадат на потребителите това, което те искат, както и когато го искат. Научете повече за дигиталната трансформация в отрасъла на потребителските стоки – и какSAP може да ви помогне да преобразувате бизнеса и бизнес моделите си, за да преуспявате в новата икономика. 
Previous

Дигиталната икономика, обусловена от потребителите

Потребителите сега имат думата повече от всякога. Открийте пет технологични тенденции на пробив – и разберете как можете да ги използвате, за да промените своите бизнес модели, процеси и работно място, за да отговорите на днешните потребители, фокусирани върху резултата и преживяването. 

Дигиталното предприятие, обусловено от потребителите

Преместете се от количките към сърцата. Потребителите вече не търсят продукти, а искат да бъдат вдъхновявани, насочвани и образовани, а резултатът да е радост, комфорт, сигурност и контрол. Вижте как се трансформира отрасълът на пакетираните потребителски стоки. 
Next
Previous

Проучване: оценете своята дигитална готовност

Готови ли сте да отговорите на търсенията на дигиталния потребител? Разберете като участвате в това кратко проучване, обхващащо всичко от снабдяване и продажби до маркетинг и производство. Ще получите адаптиран отчет с оценка на вашата дигитална готовност. 

IoT и дигитална трансформация

Малко са технологиите, които имат по-голям потенциал за трансформиране на клиентското ангажиране от Интернет на нещата (IoT). Прочетете този доклад на IDC, за да разберете как IoT революционизира отраслите на потребителските стоки, търговията на дребно, здравните услуги и дискретното производство.
Next

Вижте какво казват клиентите ни...

Свеж поглед, предоставен от експерти по потребителски стоки

Previous
 
International Data Corporation пресметна, че една трета от първите 20 пазарни лидери
в повечето отрасли ще бъдат “значително затруднени” от нови и преминали трансформация конкуренти до 2018 г.
 
Интернет на нещата (IoT) е на път да достигне изчислените 50 милиарда свързани устройства до 2020 г. – и през това време да промени живота такъв, какъвто го познаваме.
 
Един от отличителните белези на компаниите за потребителски стоки, които преуспяват в дигиталната икономика, е тяхната способност да предоставят клиентски преживявания на момента.

 

Next
Previous

Последвайте SAP за отрасъла на потребителските стоки
в Twitter

Свържете се за последните новини в отрасъла, анализи и CPG софтуер за продуктова разработка, верига доставки, маркетинг и др.

Свържете се с LinkedIn групата на SAP потребителски стоки

Присъединете се към нашата LinkedIn група, за да се свързвате с други професионалисти от CPG отрасъла – и отключете нови прозрения и възможности.

 

 

Посетете нашата общност за потребителски стоки

Вземете участие в разговора в нашата социална мрежа за CPG отрасъла. Разгледайте мненията и гледните точки на експерти и участвайте в SAP онлайн форуми.

Next

Get SAP training and education

Enhance your knowledge of SAP software, develop new skills, and bring more expertise to your company. Our full suite of software training and education courses and certifications can help you maximize the power of your SAP solutions.

Back to top