Skip to Content

Доставете продуктите, за които копнеят потребителите

Координирайте всеки аспект на вашите операции с нуждите на потребителите от следващо поколение – от разработка на продукти до продажба на дребно – със SAP решения за отрасъла на пакетирани потребителски стоки (CPG). Нашият софтуер ще ви помогне да предугаждате, планирате и управлявате търсенето за новаторски потребителски стоки и да надхвърлите очакванията дори на най-интелигентните купувачи.

Вижте преглед на SAP for Consumer Products

Имаме софтуер за всеки аспект на вашия бизнес с потребителски стоки

Previous

Направете продукти, които се търсят - по-бързо

Ускорете времето до пускане на пазара на продукти, които потребителите искат - когато и както те ги искат. Разберете как решенията на SAP за потребителски продукти могат да ви помогнат да отговорите по-бързо на динамичното потребителско търсене, докато оптимизирате инвестициите си за търговски промоции и управление на марката.

15% фирми за потребителски стоки

Следете отделните потребителски ангажименти в реално време. Ще се сравните ли с колегите си?
Next

Дигитална трансформация за потребителски стоки

Дигиталната икономика започва огромна промяна в отрасъла на потребителските стоки. Продуктите все още са важни; но това, което отличава вашата компания, е потребителското преживяване, което предоставяте. За да спечелите, трябва да ангажирате потребителите както никога досега. Това означава да използвате възможностите на момента, за да гарантирате по-добри резултати – и всичко това в условията на дигиталната икономика, където взаимодействията се случват в един миг, взимат се решения тук и сега и е нужна информация в реално време. 

Previous

Обучение на машини и изкуствен интелект 

Как да се свържете успешно с уверените и будни днешни потребители? Разберете как се е развил изкуственият интелект, за да помогне на компаниите за потребителски стоки да персонализират потребителското преживяване и да увеличат рентабилността.

Създаване на мигновени потребителски преживявания чрез решенията SAP Hybris

Днешните свързани потребители ценят преживяванията, асоциирани с марката, колкото самите продукти - и дори повече. За да привлекат и задържат тези клиенти, компаниите в отрасъла на потребителските стоки търсят нови начини за свързване и ангажиране в дигиталната икономика. Решенията SAP Hybris могат да помогнат.
Next

Вижте какво казват клиентите ни...

Свеж поглед, предоставен от експерти по потребителски стоки

Previous
 
International Data Corporation пресметна, че една трета от първите 20 пазарни лидери в повечето отрасли ще бъдат “значително затруднени” от нови и преминали трансформация конкуренти до 2018 г.
 
Интернет на нещата (IoT) е на път да достигне изчислените 50 милиарда свързани устройства до 2020 г. – и през това време да промени живота такъв, какъвто го познаваме.
 
Един от отличителните белези на компаниите за потребителски стоки, които преуспяват в дигиталната икономика, е тяхната способност да предоставят клиентски преживявания на момента.

 

Next
Previous

Последвайте SAP за отрасъла на потребителските стоки
в Twitter

Свържете се за последните новини в отрасъла, анализи и CPG софтуер за продуктова разработка, верига доставки, маркетинг и др.

Свържете се с LinkedIn групата на SAP потребителски стоки

Присъединете се към нашата LinkedIn група, за да се свързвате с други професионалисти от CPG отрасъла – и отключете нови прозрения и възможности.

 

 

Посетете нашата общност за потребителски стоки

Вземете участие в разговора в нашата социална мрежа за CPG отрасъла. Разгледайте мненията и гледните точки на експерти и участвайте в SAP онлайн форуми.

Next
Back to top