Skip to Content

Финансови услуги: Увеличете маржовете със SAP софтуер за банкиране

Получете гъвкавостта, необходима, за да сте в крак с клиентските очаквания, демографските данни и търсенето – със SAP софтуер за отрасъла на банковите и финансовите услуги. Увеличете маржовете на печалба по всички канали и преодолейте лесно предизвикателствата като изисквания за по-висок капитал, по-строги законови изисквания и промяната в дигиталното банкиране с диапазона от най-добрите в класа си банкови системи и технология.

Как мобилните технологии променят банкирането
Previous

Дигитален разрив във финансовите услуги

Дигитален разрив: В това видео от две части Rob Hetherington, Глобален мениджър отрасли на финансови услуги в SAP, говори за въздействието, което има технологията върху отрасъла на финансовите услуги.

Колко клиентоцентрична е вашата банка?

Предоставянето на последователно клиентско преживяване не е лесно. Но финансовите институции, които не могат да координират и персонализират клиентските взаимодействия по всички канали, рискуват да изгубят спрямо други банки. Ще се сравните ли с вашите колеги?

Next

     

Да станеш банката на бъдещето днес

Тъй като дигиталните технологии трансформират това, как търговските услуги се доставят на клиентите - и от кого - банката на бъдещето ще изглежда много различна от днешната. Как отрасълът на финансовите услуги може да се подготви за тази фундаментална промяна? Тези ресурси могат да ви помогнат да пресъздадете вашия бизнес и бизнес модели, така че да оцелеете и преуспявате в новата среда.
Previous

Дигиталната банка, защитена за бъдещето

Как банките реагират на дигиталния разрив в отрасъла? Какви бизнес модели използват? И какво е отношението им към финансовите технологии? Разберете от тази електронна книга, базирана на IDC проучване на над 500 изпълнителни директори от 250 банки по света.

Финансовите услуги стават лични

Открийте как банките по света възприемат единен банков подход, за да доставят контекстуални, персонализирани услуги. Ето как посрещат предизвикателствата - и отговарят по-добре на клиентското търсене във все по-конкурентната среда.

Представете си банката на бъдещето

Разберете как някои от нашите глобални банкови клиенти се развиват, за да отговорят на очакванията на дигиталните клиенти - от възприемане на подход за дигитализиране на всичко до предоставяне на безпроблемни преживявания във фронт, мидъл и бек офис.
Next

Вижте какво казват клиентите ни...

Previous

Дигитална трансформация в банкирането

Falk Rieker, завеждащ Industry Business Unit Banking, говори за предизвикателствата, пред които са изправени банките днес в дигиталната икономика, и какво трябва да направят, за да останат конкурентоспособни.

Нови подходи към дигиталната трансформация в банкирането

Вижте основните находки от глобалното банково проучване на IDC за възприемането на дигиталната трансформация и ключови стратегии за успех.

Next

Свеж поглед от експерти от банковия отрасъл

Previous

Blockchain технологията ще революционизира ли банковия отрасъл?

През последното десетилетие всеки отрасъл беше революционизиран от технологията благодарение на сили, сравними с цунами, в дигиталната икономика. Ефектите на дигитализацията доведоха до големи промени в бизнес моделите, цените и потребителското потребление.

Решаване на предизвикателствата на финансовото включване с Industry 4.0  

Финансовото включване е високоприоритетно глобално предизвикателство. Новите инициативи, фокусирани върху банкиране за тези, които не ползват банкови услуги – с мобилна технология и предложения за дебитни карти и портфейли (mWallet) – са чудесна първа стъпка. Но е време да се направи и повече.

Дигитализация: не се увличайте по лъскавия фронтенд

Ако се внедри добре, дигитализацията ще премахне нуждата от човешка намеса в операции, ще се базира на информация в реално време и ще помогне за намаляване на риска. Когато това се случи, какво въздействие ще има върху взаимодействието между клиентите и мениджърите по отношения?  

Next

Reimagine the way you do business with SAP Digital Business Services

Businesses everywhere are transforming into digital enterprises – but it’s not always that easy. SAP Digital Business Services can help guide your transformation journey every step of the way, from strategy to technology implementation and beyond.

Our experts take a holistic approach, helping you identify and implement new processes and capabilities while ensuring your operations continue to run smoothly. We’ll work to make sure your SAP software delivers ongoing, unsurpassed value as you address the evolving demands of the digital economy. 

SAP обучение и образование

Разширете знанията си за SAP софтуера, развийте нови умения и донесете във фирмата повече експертни знания. Нашият пълен набор от софтуерни образователни курсове и обучение може да ви помогне да максимизирате силата на вашите SAP решения.

Back to top