Skip to Content

Разгледайте портфолиото на SAP

Усъвършенстваният бизнес софтуер не трябва да бъде сложен. Ние в SAP вярваме,че ще го запазим лесен и интелигентен. Това е една от причините, поради които ние сме лидер на пазара на корпоративни приложения. Разгледайте нашето портфолио спрямо сфера на дейност, промишленост или продуктова категория.

Previous

Решения от сферата на дейност

Запознайте се с портфолиото и  решенията, специфични за Вашата сфера на дейност - от търговия и финанси до продажби и обслужване.

Решения по индустрии

Намерете специфичен за индустрията софтуер, най-добри практики, както и сравнителен анализ, съобразени с вашите уникални процеси и нужди.

Категории продукти

Търсете правилните продукти и поддръжка за да отговорите на Вашите бизнес нужди и увеличите възвръщаемостта на инвестициите си.

Акцентирани решения

Намерете актуалните решения - от in-memory до mobile - които ще помогнат на Вашата компания да иновира и расте.

Next

Решения от сферата на дейност

Търсите начини за помощ на Вашия отдел да работи по-добре? Запознайте със SAP решения, специфични за Вашата бизнес линия - от управление на активи и финанси към маркетинг и производството - за да намерите софтуер, който отговаря на Вашите уникални ежедневни нужди.

Решения по индустрии

Какво отличава най-добре управляваните компании от останалите? Често това са индустриално-специфични софтуерни решения. Механизмът на SAP за най-добри практики, процеси и бенчмаркинг - конфигурирани предварително за Вашата индустрия - е да дава на бизнес потребителите точната функционалност,  когато и където е необходимо.

Продуктови категории

Притежавате съществуващ SAP продукт? Намерете своя продукт - от бизнес анализи през ERP до технологични платформи - и получете цялата информация и инструменти, необходими за оптимизиране на Вашият софтуер от SAP.

Акцентирани решения

Искате иновации без прекъсване? Възползвайте се от бизнес приложенията, които използват най-новите технологични постижения  - mobile, cloud, in-memory и още много други. Вижте нашите решения.

SAP услуги и поддръжка

Уверете се, че Вашите SAP решения отговарят на нуждите на Вашия бизнес просто и безпроблемно - с помощ от SAP Digital Business Services. Нашите 30,000+ консултанти имат несравними продуктови познания, технологична експертиза и опит в над 25 различни индустрии. Независимо дали искате да се ускори изпълнението, да се премести в облака, да персонализирате вашето решение, за оптимизирате своето ИТ или да направите нещо съвсем различно - SAP Service and Support екипа е тук, за да се случи това.

Back to top