Skip to Content

SAP Digital бизнес услуги

Нашите планове и пакети за услуги могат да ви водят по пътя на дигитална трансформация – от създаването на стратегия до SAP внедряване, оптимизация и поддръжка. Независимо от целите ви в сферата на ИТ, ние гарантираме, че вашите инвестиции ще носят непрекъсната стойност. Възползвайте се от плановете за услуги и поддръжка, консултантски услуги, разработка на приложения, доказани добри практики, задълбочени технически познания в отрасъла и още.

Успешно осъществяване на цифровата трансформация

 

SAP Leonardo Innovation Services

Можем да ви помогнем да идентифицирате, концептуализирате и тествате своя дигитален бизнес модел, като използвате най-новите технологии, включително Интернет на нещата (IoT), машинно самообучение, анализи, Big Data, блокчейн и информация чрез данни. SAP Leonardo Innovation Services предлагат насочен подход към откритие на иновации с минимална начална инвестиция и риск.

Услуга SAP Model Company

Ускорете вашето разгръщане, скъсете сроковете за проекти и намалете общите разходи за собственост с предварително конфигурирани комплексни решения за вашия отрасъл или сфера на дейност от SAP и SAP Best Practices за по-бързо приемане на нови технологии.

Вижте какво казват нашите клиенти

Back to top