Пропускане и към съдържанието
дигитален кръг

SAP Insights

Доверен източник за ръководители за най-новите тенденции, добри практики, проучвания и анализи за водещите сили на иновациите и технологиите, които формират бъдещето на бизнеса.

Проучвания

Оригинални анализи, базирани на данни, за това как технологичните иновации влияят върху бизнеса, икономическите и социалните въпроси, за да информират и вдъхновят начина, по който управлявате организацията си.

placeholder
Устойчивост: подсилване на бизнес процеса

Участници в проучването споделят, че внедряват устойчивото развитие в своите бизнес процеси на най-дълбоко ниво, не защото трябва, а защото това дава резултати.

placeholder
Променящата мисия за обучение и развитие

Намираме се в разгара на промяна в начина, по който работим, която се случва веднъж на поколение. Обучението и новите разработки могат да направят промяната към по-добро.

placeholder
Ентусиастите: ценностите и емоциите ще оформят бъдещето на бизнеса

Колко трябва да ви е грижа за едно особено взискателно малцинство от вашия пазар? Много от тях се намират в групата, която наричаме „Ентусиастите“.

Гледни точки

Задълбочени статии за това как тенденциите, иновациите, технологиите и лидерството влияят на бизнеса.

placeholder
Кръговата икономика става масова

Кръговата икономика вече не е просто възвишена теория – тя се превръща в набор от практики, които компаниите използват днес, за да подобрят резултатите си.

placeholder
Защо по-интелигентната технологична интеграция е от решаващо значение за успеха на M&A

Дигиталните активи и умения са цел на днешната мания за сливания и придобивания. Съществуват пет стратегии за избягване на опасностите, свързани с ИТ и реализирането на всички ползи.

placeholder
Игровизацията помага на нашите служители да се обучават по киберсигурност

В SAP изграждаме завладяващи светове на игри, като стаи за бягство и къщи, обитавани от духове, за да направим обучението трайно запомнящо се. Ето какво научихме.

Основни принципи

Запознайте се с днешните технически термини, дефинирани на прост език, както и с практически съвети и насоки, които да помогнат на бизнеса ви да се развива.

placeholder
Какво е ERP?

Съвременната облачна ERP система е съществен инструмент за всяка бизнес трансформация. Научете всички основни принципи в това ръководство за планиране на ресурсите на предприятието.

placeholder
Всичко за управлението на човешкия капитал (HCM)

Днешните отдели по ЧР са в основата на някои значителни промени в начина, по който работят екипите, как работодателите и служителите взаимодействат помежду си и как вършат работата си.

placeholder
Въвеждане на разработки с малко писане на код / без код

Лесни за използване инструменти, които дават възможност на бизнес потребителите да разработват приложения без да пишат код. Посрещнете непрофесионалните разработчици.

Разгледайте всички статии

placeholder

Бюлетин SAP Insights

Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате ключова информация.

За SAP Insights

Като ръководител, вие разчитате на уникални и съдържателни гледни точки, което ви помага да развиете разбирането си по сложни теми и да вземете информирано решение. Очаквате това съдържание да се основава на доказателства и солидно отчитане – не на мнения.

 

Точно това е целта на SAP Insights.

 

Това е място, където споделяме с вас (и се учим от вас) какво предстои в дигиталния бизнес и как да подходите. Съчетаваме проучвания, базирани на данни от вашето знание и това на вашите колеги, както и данни от експерти и водещи учени от цял свят. Резултатите от това сътрудничество представят нови идеи и доказани практики, които подобряват начина на управление на организациите. Обещаваме да няма търговски реклами. Без излишни думи. Без технически „вътрешен“ жаргон. Само убедителни анализи за бизнеса и технологиите.  

 

Изпълняваме ли мисията си? Кажете ни.

Обратно най-горе