Skip to Content

Потребителски стоки

Обслужвайте интелигентните клиенти чрез персонализирани преживявания

Прогнозирайте нуждите на вашите потребители, за да предоставите съвършено персонализирани предложения за продукти – в реално време и при поискване – и отговорете на пазарните очаквания, като използвате точна информация в реално време. Като стартирате дигиталната трансформация, можете да преследвате амбициозни стратегии за растеж, за да ускорите продажбите и да спечелите нови клиенти.

Предоставяне на потребителска стойност в дигитален свят, в който командва потребителят

Previous Next

Ангажирайте клиентите и се възползвайте от нови възможности чрез идентифициране и предоставяне на стойност точно където и когато възникне необходимост. Разберете как вашият бизнес с потребителски стоки може да отговори на днешните предизвикателства и да се премести от количките в сърцата чрез приемане на дигиталната трансформация и на най-новите тенденции в технологиите.

Вижте фактите

>10%

повишаване на клиентското удовлетворение.

SAP S/4HANA информационен бюлетин

>25%

намаление в нивата на запаса.

SAP S/4HANA информационен бюлетин

>10%

увеличение в доставките без забавяния.

SAP S/4HANA информационен бюлетин

Открийте софтуер за потребителски стоки специално за вашите нужди

Направете така, че вашите продукти да са на челно място в умовете на клиентите – както и в списъците им за пазаруване – с нашите решения за фирми за потребителски стоки. Справяйте се с постоянно променящите се изисквания за по-добро обслужване на клиентите и изградете доверие към вашата фирма.
Previous Next

SAP S/4HANA

Приемете добрите практики в отрасъла, като същевременно достигате оперативно превъзходство с нашия пакет за управление на ресурсите на предприятието в реално време за дигитален бизнес, който може да бъде внедрен в облака или локално.

SAP Hybris Commerce Cloud

Ангажирайте вашите клиенти и работете с тях от всяко място, по всяко време и от всяко устройство с вградената омниканална гъвкавост, предлагана от нашия търговски софтуер B2B и B2C. 

Трансформирайте бизнеса си по-бързо с помощта на SAP Digital Business Services

Дайте летящ старт на вашите SAP решения и стимулирайте възвръщаемостта на инвестициите, като си сътрудничите с експерти от отрасъла, консултанти и инженери по поддръжката, за да получите насоки, препоръчителни добри практики и експертно мнение – независимо докъде сте стигнали във вашето пътешествие.
Previous Next
Икона на движеща се напред стрелка, представляваща ускорението със SAP Digital Business Services

Реализирайте вашите бизнес цели, като опростите и ускорите вашата дигитална трансформация

В епоха, в която фокусът е върху непрекъснатите иновации и предусещане на нуждите на клиентите, може да е трудно да превърнете визията си в реалност. Тук на помощ идва SAP Digital Business Services. Ние сме част от SAP, така че познаваме софтуера на SAP по-добре от всеки друг. С над 40 години опит можем да ви помогнем да постигнете вашите цели на бизнес трансформация и всичко по пътя дотам.

Икона на хора, които предоставят поддръжка за услуги за цялото предприятие от SAP Digital Business Services

Трансформирайте бизнеса си с безпрецедентна поддръжка за услуги за цялото предприятие

SAP Digital Business Services свързва бизнеса и IT, за да ви помогне да запълните празнината между вашата стратегия за дигитална трансформация и изпълнението ѝ. От проектирането и откриването на стойността през ускорените иновации до продуктивната употреба за осезаеми бизнес резултати – можете да развиете вашия бизнес, като стъпите на нови територии с надежден съветник, който най-добре познава софтуера на SAP.

Какво казват водещите анализатори за SAP?

Вижте как клиенти успяват със SAP

Previous Next

100% ръст със SAP S/4HANA Enterprise Management

Открийте как Sonnentracht подобрява проследяемостта на продуктите и контрола на качеството и как управлява варели с продукция в реално време.

Задържане на най-големите таланти с решенията SAP SuccessFactors

Открийте как Edita оптимизира процесите по управление на таланти и увеличава ангажираността на служителите, за да стане фирмата им по-гъвкава.

90% намаление на времето за изграждане на модели с данни в SAP HANA

Разберете как Ferrara Candy Company повиши ефективността и производителността на търговските представители с видимост в реално време на клиентите.

Превърнете предизвикателствата, свързани с данните, в бизнес възможност

Previous Next

Разберете как изкуственият интелект може да помогне на вашата фирма за потребителски стоки да остане конкурентна, като имитира човешките логика и мислене за предоставяне на качествена проверка на стоките.

Получете най-актуалните новини и тенденции от експерти

Общности и събития

Управлявайте целия си бизнес с потребителски стоки

От човешки ресурси до финанси и анализ – ние разполагаме с правилните решения, за да управлявате бизнеса си с потребителски стоки по-добре, по-бързо и по-опростено на цялостно ниво. Разгледайте нашите цялостни решения за всички бизнес процеси във всички отрасли, за да откриете решенията, от които се нуждаете, за да изградите свързан бизнес и да дадете възможност за постоянен растеж.
Previous Next

Човешки ресурси

Опростете процесите по ЧР и ангажирайте работната сила за стимулиране на по-добри бизнес резултати, насърчавайте служителите и развивайте талантите.

Финанси

Комбинирайте финансовите процеси и автоматизираните анализи в реално време и ги превърнете в прогресивна бизнес информация в цялата ви организация.

Анализи

Възползвайте се от задълбочени анализи на данни, прогнози и обработка на комплексни събития и комбинирайте данни от множество източници в една интегрирана платформа.

Платформи в облака и платформи с данни

Използвайте бизнес приложения, базирани на най-новите технологични открития – включително платформата SAP HANA, облак, мобилни технологии и други.

Интернет на нещата (IoT)

Внедрете високоскоростни интелигентни IoT приложения, като използвате бизнес и технологични услуги.

Вижте как софтуерът на SAP ви помага да управлявате дейностите във вашия агробизнес

Решенията за агробизнес от SAP ви помагат ефективно да управлявате веригата на стойността и да осигурявате земеделски доставки и качество.
Back to top