Пропускане и към съдържанието
Свържете се с нас
Свържете се с нас
Изпратете ни имейл с коментари, въпроси или предложения.

Потребителски стоки

Предоставяне на потребителска стойност в дигитален свят, в който командва потребителят

Previous Next

Ангажирайте клиентите и се възползвайте от нови възможности чрез идентифициране и предоставяне на стойност точно където и когато възникне необходимост. Разберете как вашият бизнес с потребителски стоки може да отговори на днешните предизвикателства и да се премести от количките в сърцата чрез приемане на дигиталната трансформация и на най-новите тенденции в технологиите.

Вижте фактите

>10%

повишаване на клиентското удовлетворение.

SAP S/4HANA информационен бюлетин

>25%

намаление в нивата на запаса.

SAP S/4HANA информационен бюлетин

>10%

увеличение в доставките без забавяния.

SAP S/4HANA информационен бюлетин

Открийте софтуер за потребителски стоки специално за вашите нужди

Направете така, че вашите продукти да са на челно място в умовете на клиентите – както и в списъците им за пазаруване – с нашите решения за фирми за потребителски стоки. Справяйте се с постоянно променящите се изисквания за по-добро обслужване на клиентите и изградете доверие към вашата фирма.
Previous Next

SAP S/4HANA

Приемете добрите практики в отрасъла, като същевременно достигате оперативно превъзходство с нашия пакет за управление на ресурсите на предприятието в реално време за дигитален бизнес, който може да бъде внедрен в облака или локално.

SAP Commerce Cloud

Ангажирайте вашите клиенти и работете с тях от всяко място, по всяко време и от всяко устройство с вградената омниканална гъвкавост, предлагана от нашия търговски софтуер B2B и B2C. 

Какво казват водещите анализатори за SAP?

Превърнете предизвикателствата, свързани с данните, в бизнес възможност

Previous Next

Разберете как изкуственият интелект може да помогне на вашата фирма за потребителски стоки да остане конкурентна, като имитира човешките логика и мислене за предоставяне на качествена проверка на стоките.

Ускоряване на цифровата иновация в потребителските продукти

Разгледайте цифровите пътни карти, ръководени от иновации, и използвайте случаите за осигуряване на интелигентно планиране, ускорени иновации и създаване на стойност, основаваща се на мрежата.

Получете най-актуалните новини и тенденции от експерти

Общности и събития

Управлявайте целия си бизнес с потребителски стоки

От човешки ресурси до финанси и анализ – ние разполагаме с правилните решения, за да управлявате бизнеса си с потребителски стоки по-добре, по-бързо и по-опростено на цялостно ниво. Разгледайте нашите цялостни решения за всички бизнес процеси във всички отрасли, за да откриете решенията, от които се нуждаете, за да изградите свързан бизнес и да дадете възможност за постоянен растеж.
Previous Next

Човешки ресурси

Опростете процесите по ЧР и ангажирайте работната сила за стимулиране на по-добри бизнес резултати, насърчавайте служителите и развивайте талантите.

Финанси

Комбинирайте финансовите процеси и автоматизираните анализи в реално време и ги превърнете в прогресивна бизнес информация в цялата ви организация.

Анализи

Възползвайте се от задълбочени анализи на данни, прогнози и обработка на комплексни събития и комбинирайте данни от множество източници в една интегрирана платформа.

Платформи в облака и платформи с данни

Използвайте бизнес приложения, базирани на най-новите технологични открития – включително платформата SAP HANA, облак, мобилни технологии и други.

Интернет на нещата (IoT)

Внедрете високоскоростни интелигентни IoT приложения, като използвате бизнес и технологични услуги.

Обратно най-горе