Пропускане и към съдържанието
Свържете се с нас
Свържете се с нас
Изпратете ни имейл с коментари, въпроси или предложения.

Общност

Действия

Добре дошли в SAP общността

Назад
Най-нови въпроси и отговори за облака
Най-нови въпроси и отговори за ABAP
Най-нови въпроси и отговори за HANA
Напред

Участник на месеца

Всеки месец се представя по един член на SAP общността, който има заслуги в споделянето на знания и помощ с другите и поема допълнителни задачи в подкрепа на ангажираността в общността. Може би Вие ще сте следващият?

Wiki на SAP общността

Wiki на SAP общността съдържа свързани със SAP теми, които могат да се споделят от множество автори. За да прегледате съдържанието и да си сътрудничите с други автори, кликнете върху "Достъп до Wiki на общността". Моля прочетете ръководството за потребителя, за да научите как най-добре да използвате Wiki областта.
 
 

SAP общността в социалните медии

Назад
Напред

За нас

Назад

Правила за участие

Всички важни правила за това, какво може и какво не в SAP Общността. Спазването им ще ви помогне да се възползвате максимално от SAP Общността.

Преглед на репутацията

SAP общността има установена игровизирана програма за репутация, която поощрява качествения принос и извежда на показ експертните знания.

Поддръжка в общността

Информация за тези, които търсят поддръжка, докато навигират в SAP общността. Предлага информация за подходящите канали на поддръжка.

Напред
Назад

Регистрация и поддръжка на профил

Ръководство как да се регистрирате, да създадете акаунт и да поддържате профила си в SAP общността, включително съвети как да подобрите профила си.

SAP ментори

Научете за програмата SAP ментори – глобална програма за подкрепа на най-влиятелните участници в общността в SAP екосистемата. Тези блогъри, консултанти и активни членове на общността поддържат SAP релевантен.

Кафене

Виртуалното кафене на SAP общността е официалното място, където можете да споделите и обсъдите всякакви теми. Присъединете се!

Напред

SAP Потребителски групи: Потребители и Влиятели

Открийте SAP потребителски групи - независими организации с нестопанска цел, съставени от клиенти и партньори на SAP. Научете как те помагат за обучението на членовете, как облекчават усложненията при клиенти и влиянието на SAP стратегията.
Обратно най-горе