Skip to Content

Нова SAP общност

  • Вход чрез кликване върху аватара (профилната снимка)
  • Регистрация и създаване на профил (нови потребители)
  • Напишете публикация в блога
  • Задайте въпрос
  • Намерете и последвайте таговете
Започнете сега

Блогове на общността

Разгледайте нашия списък с блогове, за да намерите новатори в мисленето, експертни мнения и големи идеи – и се включете смело в разговора.

Въпроси и отговори

SAP Answers предоставя мощен източник на знания за всеки, който има неотговорен въпрос.

За нас

Previous

Правила за участие

Всички важни правила за това, какво може и какво не в SAP Общността. Спазването им ще ви помогне да се възползвате максимално от SAP Общността.

Преглед на репутацията

SAP общността има установена игровизирана програма за репутация, която поощрява качествения принос и извежда на показ експертните знания.

Поддръжка в общността

Информация за тези, които търсят поддръжка, докато навигират в SAP общността. Предлага информация за подходящите канали на поддръжка.

Next
Previous

Регистрация и поддръжка на профил

Ръководство как да се регистрирате, да създадете акаунт и да поддържате профила си в SAP общността, включително съвети как да подобрите профила си.

SAP ментори

Научете за програмата SAP ментори – глобална програма за подкрепа на най-влиятелните участници в общността в SAP екосистемата. Тези блогъри, консултанти и активни членове на общността поддържат SAP релевантен.

Кафене

Виртуалното кафене на SAP общността е официалното място, където можете да споделите и обсъдите всякакви теми. Присъединете се!

Next

Участник на месеца

Всеки месец се представя по един член на SAP общността, който има заслуги в споделянето на знания и помощ с другите и поема допълнителни задачи в подкрепа на ангажираността в общността. Може би Вие ще сте следващият?

SAP Потребителски групи: Потребители и Влиятели

Открийте SAP потребителски групи - независими организации с нестопанска цел, съставени от клиенти и партньори на SAP. Научете как те помагат за обучението на членовете, как облекчават усложненията при клиенти и влиянието на SAP стратегията.
Back to top