Пропускане и към съдържанието
Снимка на експерт по SAP решение, заснеман за виртуално събитие

Събития

Свържете се с експерти от отрасъла и усъвършенствайте уменията си. Използвайте търсачката за предстоящи и по заявка уебинари, виртуални събития и конференции.

Акценти сред събитията

SAP TechEd: Свежо, ново преживяване на виртуално и присъствено събитие

Получавайте най-новите актуализации относно нашето годишно SAP TechEd събитие:

  • Главно събитие: SAP TechEd, преосмислено виртуално събитие.
    15-16 ноември: Безплатно
  • На разположение е също: Практическа лаборатория SAP TechEd, възможност за обучение и работа в мрежа в Лас Вегас, Невада, САЩ
    15-16 ноември: На разположение като допълнително предложение (прилага се регистрационна такса)

    Регистрацията започва през септември.

Клиентска общност на SAP Customer Experience в Северна Америка

Присъединете се към нас виртуално или на живо в Ню Йорк на 20 септември 2022 г., за да общувате със своите колеги, да споделите най-добри практики и да научите повече за решенията на SAP Commerce Cloud, SAP Sales Cloud, SAP Service Cloud и SAP Customer Data Cloud.

Привличане на внимание към събитие

Бъдете информирани за най-новите тенденции и иновации с уебинари на живо и по поръчка.

SAP CONCUR FUSION

Присъединете се към SAP Concur Fusion (лично или виртуално), за да оптимизирате инвестициите си в SAP Concur и да повлияете на организационните промени, така че вашият бизнес да е готов за всичко. Достъп до възможности за образование и обучение, ангажирайте се и разширете своята общност, и бъдете вдъхновени да направите следващата стъпка.

Повторения

Посетете виртуални събития и гледайте повторения на презентации и сесии от минали събития.

SAP Sapphire през 2022: Повторения по заявка

Гледайте сесии от SAP Sapphire по заявка и чуйте мнението на клиенти и експерти по SAP, за да разберете как можете да трансформирате своя бизнес.

RISE with SAP: Представяне

Главният изпълнителен директор на SAP Кристиан Клайн представя ново предложение, добри практики, технологии и партньорства, с които ще можете да развивате бизнеса си успешно дори при неблагоприятни обстоятелства.

Посетете конференцията SAP Global Partner онлайн

Присъединете се към нас онлайн, за да чуете визията, стратегията и специфичните за партньорите възможности на SAP за справяне с най-належащите бизнес проблеми днес. Изберете от 36 сесии за задълбочено разглеждане на четири теми: Продукти и решения, Иновации на партньори, Икономика на партньорите и Партньорски опит.

Обратно най-горе