Skip to Content

SAPPHIRE NOW + ASUG годишна конференция

Присъединете се към нас от 16 до 18 май за нетуъркинг, стратегии, дискусии и образование по последните постижения в SAP решенията.

Основни събития

Елате на SAP Ariba Live в Лас Вегас, 20–22 март 2017

На SAP Ariba Live ще преживеете технологиите, таланта и мисленето, които трансформират купуването и продаването за бизнеси по целия свят. Ще покажем как дигитализацията представя нови възможности за най-ефективно предвиждане и реагиране на клиентското и пазарно търсене. 

Събития на SAP Forum: открийте простотата

Готови ли сте да победите скъпоструващата сложност? Присъствайте на събитие на SAP Forum и разберете как SAP може да ви помогне да опростите вашето управление, процеси и технология. Разучете постиженията в технологичните иновации и открийте как силата на простотата може да ви помогне да трансформирате бизнеса си.

Намерете подходящото за вас SAPinsider събитие

Получете стратегически, практически изпитани съвети от експерти по SAP софтуер в предстоящо събитие SAPinsider. Темите обхващат от ЧР и финанси до GRC и бизнес информация.

Разгледайте SAP събитията

Пригответе се да се свържете с експерти в отрасъла и да шлифовате уменията си. Посетете нашата страница за търсене на събития, за да прегледате предстоящи уебинари и конференции за период от шест месеца – и да видите подробности за тези, които сте пропуснали.

Наистина безкрайни възможности

Изберете повторения на кои да е SAP TechEd основни речи, лекции, стратегически разговори или сесии за практически умения.
Back to top