Пропускане и към съдържанието

Събития

Свържете се с експерти от отрасъла и усъвършенствайте уменията си. Използвайте търсачката за предстоящи и по заявка уебинари, виртуални събития и конференции.

Отключване на потенциала на нова ера

Сесии на SAPPHIRE NOW - за да видите как превръщането в интелигентно предприятие може да ви помогне да изградите устойчивост и успех във времена на криза и възстановяване.

Привличане на внимание към събитие

Бъдете информирани за най-новите тенденции и иновации с уебинари на живо и по поръчка.

SAP Cloud Platform in the Garage

Присъединете се към Скот Дилън, експерт по SAP Cloud Platform, всеки месец за серията уебинари SAP Cloud Platform in the Garage, за да видите възможностите на SAP Cloud Platform в действие. Научете как да използвате SAP Cloud Platform за разработване, интегриране и иновация на вашите ИТ приложения и условия.

Пробвайте безплатно SAP Concur Fusion онлайн

Посетете нашата виртуална конференция на 7 юли, за да разберете как можете да постигнете повече прозрачност на разходите, да опростите процесите с правилните инструменти и да повишите ефективността. Гледайте сесии, свързвайте се с колеги и говорете с експерти по решенията SAP Concur, които могат да ви помогнат да решите вашите специфични бизнес предизвикателства.

Посетете конференцията SAP Global Partner онлайн

Присъединете се към нас онлайн, за да чуете визията, стратегията и специфичните за партньорите възможности на SAP за справяне с най-належащите бизнес проблеми днес. Изберете от 36 сесии за задълбочено разглеждане на четири теми: Продукти и решения, Иновации на партньори, Икономика на партньорите и Партньорски опит.

Previous Next

SAP NOW: Интелигентното предприятие

Дигиталният бизнес е вашата възможност да премахнете бариерите, да опростите начина, по който можете да управлявате бизнеса си, и да промените начина си на общуване с клиентите. SAP ще ви помогне да управлявате курса с прецизност, да се движите сигурно чрез промяна и иновации, с цялостно портфолио от решения, задвижвани от платформата SAP HANA.

Нова серия уебинари: „Хапки и захапки на данни“ за заети хора

Останете в крак с най-новите иновации в управлението на данни с нова седмична поредица от уебинари, която навлиза директно в темата. Присъединете се към нас във вторник за „Хапки на данни“: 15-минутна сесия „Какво е това“, и в четвъртък за „Захапки на данни“: 30-минутна сесия „Как да го направим“, на живо и по заявка.

Повторения

Посетете виртуални събития и гледайте повторения на презентации и сесии от минали събития.

Previous Next

SAP Industries Virtual Forum 2020

Присъединете се към нас за 60-минутни уебкастове, за да научите най-новите тенденции в индустрията и иновациите в технологиите с други бизнес лидери във вашата индустрия.

SAPPHIRE NOW 2019

Вижте най-доброто от SAPPHIRE NOW 2019 с достъп при поискване до основни бележки, сесии и дискусии.

SAP TechEd 2019

Вижте акцентите от SAP TechEd 2019 в Лас Вегас, Барселона и Бенгалуру. Търсете основни бележки, сесии и интервюта, и демонстрации от шоурума.

Обратно най-горе