Пропускане и към съдържанието

Събития

Свържете се с експерти от отрасъла и усъвършенствайте уменията си. Използвайте търсачката за предстоящи и по заявка уебинари, виртуални събития и конференции.

Виртуална конференция SAP Finance and Risk

Присъединете се към нас за седмично предаване от 9 февруари до 30 март, за да научите как уникално интегрираният пакет от приложения за финанси и рискове на SAP може да ви помогне да опростите и ускорите превръщането си във финансова организация от световна класа.

Изживейте отново SAP TechEd при заявка

Разгледайте повече от 500 сесии, за да намерите ключови бележки, лекции, стратегически разговори и пътни карти, които отговарят на Вашите нужди и цели.

Привличане на внимание към събитие

Бъдете информирани за най-новите тенденции и иновации с уебинари на живо и по поръчка.

Пробвайте безплатно SAP Concur Fusion онлайн

Посетете нашата виртуална конференция на 7 юли, за да разберете как можете да постигнете повече прозрачност на разходите, да опростите процесите с правилните инструменти и да повишите ефективността. Гледайте сесии, свързвайте се с колеги и говорете с експерти по решенията SAP Concur, които могат да ви помогнат да решите вашите специфични бизнес предизвикателства.

Посетете конференцията SAP Global Partner онлайн

Присъединете се към нас онлайн, за да чуете визията, стратегията и специфичните за партньорите възможности на SAP за справяне с най-належащите бизнес проблеми днес. Изберете от 36 сесии за задълбочено разглеждане на четири теми: Продукти и решения, Иновации на партньори, Икономика на партньорите и Партньорски опит.

Повторения

Посетете виртуални събития и гледайте повторения на презентации и сесии от минали събития.

RISE with SAP: Представяне

Главният изпълнителен директор на SAP Кристиан Клайн представя ново предложение, добри практики, технологии и партньорства, с които ще можете да развивате бизнеса си успешно дори при неблагоприятни обстоятелства.

SAP Industries Virtual Forum 2020

Присъединете се към нас за 60-минутни уебкастове, за да научите най-новите тенденции в индустрията и иновациите в технологиите с други бизнес лидери във вашата индустрия.

Обратно най-горе