Skip to Content

Основни събития

Събития на SAP Forum: открийте простотата

Готови ли сте да победите скъпоструващата сложност? Присъствайте на събитие на SAP Forum и разберете как SAP може да ви помогне да опростите вашето управление, процеси и технология. Разучете постиженията в технологичните иновации и открийте как силата на простотата може да ви помогне да трансформирате бизнеса си.

Намерете подходящото за вас SAPinsider събитие

Получете стратегически, практически изпитани съвети от експерти по SAP софтуер в предстоящо събитие SAPinsider. Темите обхващат от ЧР и финанси до GRC и бизнес информация.

Уебинари

Планиране от следващо поколение

Включете се в този уебинар, за да откриете как решенията за планиране от следващо поколение позволяват на организациите да рационализират процесите и като резултат, да трансформират финансовата функция.

Анализът на търговията на дребно в основата на печалбите ли е?

Присъединете се към Стивън Хенли, регионален директор по продажби на дребно в SAP EMEA, и вицепрезидента Ивано Ортиз, за да разберете защо и как анализът е от важно значение за подобряване на лоялността на клиентите, намаляване на разходите и увеличаване на печалбите.

Разгледайте SAP събитията

Пригответе се да се свържете с експерти в отрасъла и да шлифовате уменията си. Посетете нашата страница за търсене на събития, за да прегледате предстоящи уебинари и конференции за период от шест месеца – и да видите подробности за тези, които сте пропуснали.

Наистина безкрайни възможности

Изберете повторения на кои да е SAP TechEd основни речи, лекции, стратегически разговори или сесии за практически умения.
Back to top