Skip to Content
Contacteer ons

Analytics voor KMO's

Met onze analytics- en rapportagesoftware voor kleine ondernemingen neemt u voortaan beslissingen op basis van realtime inzicht.

SAP heeft deze business intelligencetools speciaal ontwikkeld voor KMO's. U profiteert op een laagdrempelige manier, en tegen een aantrekkelijke prijs, van de voordelen: u neemt automatisch betere beslissingen en speelt snel in op nieuwe kansen. Wij hebben passende software voor uw behoeften. Van relatief eenvoudige business analytics tot zwaardere big data-analyses. On-premise en in de cloud. U maakt interactieve rapporten, werkt met visuele en voorspellende analytics, en voert ad-hocanalyses uit.

Lees meer over deze analyticstools 

Bekijk de klantverhalen

Beheer uw zakelijke inzichten

Neem realtime beslissingen die gebaseerd zijn op feiten. Onze schaalbare business-analyticsoplossingen voor KMO's maken dit mogelijk.

SAP Crystal Solutions

Deze aantrekkelijk geprijsde tools voor analytics en BI geven u de informatie die u nodig hebt om binnen uw hele organisatie snel de juiste beslissingen te nemen. Breng uw data tot leven met visuele analytics en maak interactieve SAP Crystal-rapporten en -dashboards.

SAP Analytics Cloud

Breng alle mogelijkheden voor business analytics (planning, predictive, big data-analyse en business intelligence) samen op één SaaS analytics-platform. Bekijk uw meest waardevolle cijfers binnen de relevante context en in realtime. Dat levert u veel meer inzicht op.

SAP BusinessObjects BI, Edge Edition

Wees alert op nieuwe kansen en uitdagingen. Onze BI-software geeft u het inzicht dat u daarvoor nodig hebt. Onze software voor middelgrote ondernemingen bevat flexibele tools voor ad-hocdata-analyses en -rapportages. Daarnaast kunt u onder andere data visueel weergeven in dashboards en data integreren. 

SAP HANA, Edge Edition

Krijg direct antwoord op uw vragen met SAP HANA, Edge edition - de geavanceerde versie voor KMO's. Deze bundel bevat predictive analytics, dynamic tiering en mogelijkheden om data te integreren. Alles wordt aangestuurd door intelligente in-memorytechnologie. 

SAP Lumira, serverversie voor teams

Maak het analyseren van uw data makkelijker met visuele business intelligencesoftware, speciaal ontwikkeld voor KMO's. Met visuele BI kunt u eenvoudig mooie en interactieve kaarten, diagrammen, infographics en mash-ups maken, zonder IT-ondersteuning.

Predictive analyticsoplossingen

Met onze software voor predictive analytics versnelt u uw transformatie naar een digitale organisatie. Zowel on-premise als in de cloud beschikbaar. Maak gebruik van de duizenden sets en modellen voor predictive analytics, zodat u betere beslissingen kunt nemen en uw marges kunt vergroten.

Analytics voor KMO's:


trends en uitdagingen

Business analytics was nog niet eerder zo krachtig en laagdrempelig voor KMO's. In deze serie vertellen thought leaders u alles over de grootste trends in analytics, en de uitdagingen voor KMO's. 

Previous

Benut de volledige waarde van big data

Om een compleet overzicht van de markt te krijgen, moeten KMO's data vanuit allerlei bronnen analyseren: van partners, sociale media, transactiesystemen, het Internet of Things (IoT), enz. Ontdek hoe goed KMO's hier momenteel in slagen. 

Kansen om time-to-insight te verkorten

Het volume en de diversiteit van data blijft maar toenemen. Dat geldt ook voor de snelheid van datagebruik. Gebruikers hebben daardoor nieuwe verwachtingen. Kunnen KMO's daaraan voldoen? Deze infographic geeft inzicht in de mogelijke obstakels, uitdagingen en oplossingen. 

Slimmere beslissingen door predictive analytics

Nieuw onderzoek toont aan dat predictive analytics de bedrijfsprestaties aanzienlijk verbeteren, en dat deze ervoor zorgen dat bedrijven betere beslissingen nemen. Ontdek hoe eenvoudige en laagdrempelige tools ervoor zorgen dat u van deze voordelen profiteert. 

Next

Zoek een SAP partner

SAP Partners spelen een sleutelrol in het helpen van bedrijven, ze steunen ondernemingen van elke omvang of sector. Onze partners helpen met het kopen, bouwen, invoeren, onderhouden en runnen van de SAP-oplossing die het best bij uw unieke behoeften past. Vind vandaag nog die vertrouwde professional. 

Back to top

Call me now