Naar inhoud gaan
Foto van een leeg plein, een brug en een skyline op de SAP training pagina

Cursussen, leercontent en certificeringen

Volg uitgebreide trainingen over oplossingen en services van SAP.

Verbeter jouw technologische SAP vaardigheden met cursussen en certificeringen

Stel een compleet trainingsplan samen. Kies uit klassikale, online en mobiele cursussen. Zo vergroot je de technologische vaardigheden binnen jouw organisatie.

SAP Learning Journeys

SAP Learning Journeys bieden gratis gebruiksvriendelijke leercontent waarmee je de vaardigheden kunt verwerven die je nodig hebt en waarmee je je kunt voorbereiden op een SAP Certification. 

openSAP

Profiteer van gratis Massive Open Online Courses (MOOC's), podcasts en microlearnings, beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste innovaties van SAP en in manieren om te overleven in de digitale economie. Je hebt alleen een geldig e-mailadres nodig om je aan te melden voor onze cursussen.

SAP Learning Hub

Krijg direct online toegang tot een groot aanbod sociale en samenwerkingsgerichte online leercontent die geleid wordt door SAP experts en die je voorbereidt op een SAP Certification.

SAP training, geleid door een instructeur

In onze webshop vind je de cursussen met instructeur die online of bij jou in de buurt beschikbaar zijn, kun je zoeken naar cursuscodes en krijg je begeleiding over specifieke trainingstrajecten.

SAP Certification

Laat zien dat je expert bent in het gebruik van SAP oplossingen en zorg er door het voltooien van de SAP Certification voor dat je voldoet aan de vereisten voor nieuwe rollen en verantwoordelijkheden.

Wat is de beste optie voor jou?

Edit Table Feature Comparison Component
placeholder

Maak kennis met de studentenzone

Gratis toegang tot de resources van SAP Learning voor studenten over de hele wereld.

Volg je eigen SAP leertraject met SAP Learning Journeys

SAP Learning Journeys zijn interactieve visuele handleidingen die je helpen jouw leertraject te volgen. Ontdek hoe je met verschillende functies het juiste leertraject in de juiste vorm volgt, toegespitst op jouw rol en vaardigheidsniveau. 

Uitgelichte SAP Learning Journeys

Ontwikkel een aangepast datawarehouse op SAP HANA

Profiteer van een overzicht en een praktische inleiding tot de methodologie en tools. Ontwikkel zo een aangepast datawarehouse op basis van SQL.

Maak kennis met SAP Business Technology Platform

Doorloop een introductie in het SAP Business Technology Platform en de Intelligent Enterprise-strategie en ontdek mogelijkheden om applicaties te integreren en uit te breiden met behulp van intelligente technologieën.

Ontdek RISE with SAP S/4HANA Cloud

Deze learning journey is ontworpen voor consultants die de implementatieopties van RISE with SAP willen verkennen.  

Ontwikkel geavanceerde uitbreidingen met SAP Cloud SDK

Maak kennis met het aanbod van RISE with SAP en ontwikkel side by side-uitbreidingen voor RISE with SAP S/4HANA Cloud met behulp van SAP Cloud SDK.

SAP Learning Journey uitsluitend voor studenten

Introductie van end-to-end bedrijfsprocessen voor de Intelligent Enterprise

Registreer je met je e-mailadres van de universiteit om toegang te krijgen tot deze exclusieve SAP Learning Journey over bedrijfsprocessen van de Intelligent Enterprise.

Profiteer van gratis trainingen van openSAP

openSAP biedt een scala aan gratis leermogelijkheden via Massive Open Online Courses (MOOC's), podcasts en afspeellijsten met microlearning, waarin je de nieuwste innovaties van SAP ontdekt.

openSAP is het perfecte startpunt om de innovaties van SAP te ontdekken. Om je voor de trainingen in te schrijven, heb je alleen een geldig e-mailadres nodig. Een officiële relatie met SAP is geen vereiste om aan podcasts of microlearnings deel te nemen of er toegang toe te krijgen.

MOOC's voor ondernemingen

openSAP MOOC's voor ondernemingen bieden online beproefde en vertrouwde leermethoden, zoals gamification en discussieforums waarop je in contact komt met branchegenoten en experts. 

Podcasts

Om openSAP MOOC's aan te vullen, bieden we nu podcasts aan die je maximale flexibiliteit geven om in je eigen tempo te leren. Schrijf je in en blijf up-to-date over relevante onderwerpen.

Microlearning

Binnen de microlearnings van openSAP geven op zichzelf staande, hapklare stukjes content een voorproefje van een onderwerp, of vullen ze reeds bestaande kennis aan.

Vind virtuele trainingen op locatie met instructeurs van SAP

Niemand kent SAP beter dan SAP zelf. En niemand anders beschikt over de tools en ervaring om jou zo goed mogelijk te leren met onze software te werken. Waar je ook bent, wij bieden altijd en overal de nieuwste en meest actuele SAP trainingen.

Ontdek de vorm die bij jouw leerbehoeften en jouw stijl past

SAP cursussen in traditionele klaslokalen en gegeven door deskundige instructeurs, SAP Live Class training (virtueel) of cursussen die altijd en overal beschikbaar zijn en die je in je eigen tempo volgt.

placeholder

Betaal vooraf voor SAP trainingen en bespaar kosten

Betaal vooraf en vergroot je koopkracht met de SAP Preferred Card.

Versterk jouw SAP vaardigheden of verbreed je kennis met SAP Certification

Toon aan dat je expertise hebt verworven in SAP technologie door middel van een nauwgezette studie en praktische ervaring in het door jou gekozen veld.

placeholder
Word een betrouwbare SAP expert in je eigen tempo

Valideer jouw SAP vaardigheden en ervaring en voldoe aan de vereisten voor verschillende rollen en verantwoordelijkheden met end-to-end trainingsmateriaal van SAP Certification.

Toon jouw SAP expertise

Ontdek in deze infographic hoe je jouw SAP vaardigheden kunt valideren en jezelf van de massa kunt onderscheiden met SAP Certification.  

Antwoorden op al je vragen over certificering

Stippel eenvoudig en vol vertrouwen jouw route uit op weg naar SAP Certification door antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

SAP Certification online examen

Krijg online toegang tot alle SAP Certification examens voor de belangrijkste SAP oplossingen en plan jouw examens over een abonnementsperiode van 12 maanden.

Gratis materiaal voor studenten

De huidige studenten en docenten in het hoger onderwijs kunnen in gesprek gaan met SAP experts, contact opnemen met andere leerlingen en zich voorbereiden op de SAP Certification-examens.

Vragen? Neem contact met ons op!

Terug naar boven