Naar inhoud gaan
zonsopgang over een misty regenwoud

SAP oplossingen voor duurzaamheid

Leg met SAP Cloud for Sustainable Enterprises uw duurzaamheidsdoelen vast, rapporteer en onderneem de juiste acties.

 

Deze webpagina is voor uw gemak door een machine vertaald. SAP geeft geen garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de machinevertaling. De originele Engelse webpagina kan worden gevonden met behulp van de wereldkaart in de rechterbovenhoek van deze pagina.

Bouwen aan een duurzame wereld. Samen.

Samen kunnen we een toekomst mogelijk maken met 'zero emissions', 'zero waste' en 'zero inequality'.

placeholder
Rapporteer en neem actie met de duurzaamheidsoplossingen van SAP

​​Duurzaamheid in het bedrijf is relevanter dan ooit. U staat onder druk om transparant te zijn met uw gegevens en processen. We hebben u toegang gegeven tot oplossingen voor duurzaamheidsbeheer voor ESG-rapportage, klimaatactie, circulaire economie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

​​duurzaamheidsoplossingen van SAP bieden bedrijfsbrede functionaliteit en branchespecifieke functies waarmee u duurzaamheid op schaal in uw bedrijf kunt integreren door processen, ervaring en financiële inzichten in uw kernprocessen op te
nemen.

SAP Cloud for Sustainable Enterprises

Maak kennis met onze uitgebreide cloud oplossingen die u in staat stellen uw CO2-voetafdruk te beheren, materiaalverspilling te verminderen en een duurzamer bedrijf te worden.​

placeholder
Duurzaamheids- en ESG-rapportageoplossingen

Koppel uw ecologische, sociale en financiële data holistisch met elkaar om uw bedrijf te sturen naar betere beslissingen.

Oplossingen voor klimaatactie

Verminder de koolstofvoetafdruk van uw gehele waardeketen (scope 1 tot 3) op basis van werkelijke zakelijke transacties.

Oplossingen voor de circulaire economie

Neem circulariteit in uw supply chain op en creëer duurzaamheidsmodellen voor uw bedrijf.

Oplossingen op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid

Krijg inzicht in de impact van uw bedrijf op mensen en de samenleving.

Klanten van SAP slagen erin met duurzaamheidsoplossingen​

placeholder
Verandering van onze planeet en de staalindustrie

Ontdek hoe Salzgitter AG duurzaamheidsoplossingen van SAP gebruikt om de koolstofvoetafdruk te verkleinen en duurzame veranderingen in de staalindustrie mogelijk te maken.

Duurzaamheidssoftware voor uw branche

Beheer een winstgevende en duurzame supply chain door uw koolstofvoetafdruk te minimaliseren en afval te verminderen met efficiënt resourceverbruik. ​opsomming

Een duurzame wereld creëren met onze duurzaamheidspartners​

Ondernemingsduurzaamheid is een teamsport die samenwerkt met onze bedrijfsnetwerken en het wereldwijde ecosysteem van duurzaamheidspartners.​

placeholder

SAP werkt samen met overheden, bedrijven en partners om op missies gebaseerde ecosystemen te creëren en te
orkestreren.

SAP services voor uw duurzaamheidsbehoeften

Ontdek Duurzaamheidsconsultingservices van SAP

Overbrug de kloof tussen bedrijfsstrategie en uitvoering door onze duurzaamheidsservices te gebruiken om sneller rendement te halen uit uw innovaties op het gebied van duurzaamheid. Services omspannen aandachtsgebieden voor implementatie en advies en omvatten een beoordeling, een roadmap en een vertrouwde SAP-adviseur. 

Onze benadering van een duurzame wereld​

placeholder
We zijn het aan u verplicht om het goede voorbeeld te geven.

SAP streeft naar een wereld met nulemissies, nul afval en nulongelijkheid. Onze duurzaamheidsaanpak is het creëren van positieve economische, sociale en milieueffecten binnen planeetgrenzen, met bijzondere aandacht voor klimaatactie, circulaire economie en sociale verantwoordelijkheid. 

Blijf op de hoogte van duurzaamheid

Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten en nieuws over duurzaamheid

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief voor exclusief onderzoek, artikelen en praktijkvoorbeelden over het bereiken van duurzaamheid.

Vragen? Neem contact met ons op!

Terug naar boven