Skip to Content
Contacteer ons

SAP Support

Zorg dat uw systemen optimaal presteren en haal meer uit uw nieuwe en bestaande SAP-software met SAP Support. Wij bieden een ruime keuze aan supportservices aan, zoals langetermijnplanningen, geïntegreerde supportteams, technologiesupport op afstand en een self-service portaal, om er maar een paar te noemen. Onze experts kunnen u bij alles helpen, van SAP-implementatie en onderhoud tot systeemverbeteringen en innovatiestrategieën. 
Previous

SAP Preferred Success

SAP Preferred Success combineert het beste van SAP om uw succes in de cloud te verzekeren: exclusieve toegang tot sterke resources om uw oplossing sneller te laten renderen, op rollen gebaseerd leren en verbeterde behandeling van incidenten voor klanten die momenteel met SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA Cloud en SAP Hybris Cloud for Customer werken.

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care biedt technologische ondersteuning op persoonlijk niveau. Via dit plan werken we met u samen om interne productkennis te verbeteren, processen voor probleemoplossing bij te sleutelen en uw systemen maximaal te laten presteren.

SAP Enterprise Support

SAP Enterprise Support biedt proactieve support op afstand vanaf dag één, ongeacht de manier waarop u uw IT-landschap implementeert – on-premise, in de cloud of in een hybride scenario. Dit plan dekt de hele levenscyclus van de oplossing. 
Next
Surf naar SAP Support Portal en SAP ONE Support Launchpad, waar SAP-klanten en -partners onze kennisdatabase kunnen bekijken, oplossingen voor problemen kunnen vinden, incidents kunnen rapporteren, en nog veel meer.

Vind oplossingen

Bekijk onze kennisdatabase om oplossingen te vinden voor eventuele problemen met uw SAP-producten. 

Neem contact op met support

Rapporteer een incident aan Product Support als u online geen oplossing voor uw probleem kunt vinden. 

Download software

Surf naar SAP Software Download Center, de belangrijkste hub om SAP-software te downloaden en te bestellen. 

Beheer gebruikers

Bent u een admin? Gebruik onze self-service tool om s-usertoegang tot de applicaties van uw bedrijf te beheren. 
image
Blijf op de hoogte van installatienieuws, upgrades, productbeschikbaarheid en meer via SAP Help Portal.
image
Blijf op de hoogte via WhatsApp. Ontvang updates van Product Support van SAP op uw mobiele telefoon. 

SAP Digital Business Services

De digitale wereld is overal. Bedrijven hebben de keuze: ze kunnen zich aan deze nieuwe marktrealiteit aanpassen of ze lopen het risico om uit de boot te vallen. Ontdek hoe SAP Digital Business Services u bij dit transformatieproces stap voor stap kan ondersteunen, van strategie tot technologie-implementatie en daarbuiten. 

SAP Solution Manager

Voer een vlot beheer van uw SAP-applicaties en andere applicaties gedurende hun volledige levensduur met SAP Solution Manager. Op basis van een SAP Enterprise Support-contract, omvat dit alle processen, tools en services die u nodig hebt om uw IT-landschap nu en in de toekomst te ondersteunen. De nieuwste release, 7.2, kan u ook helpen om de waarde van digitalisatie via SAP S/4HANA te vergroten. 

Back to top