Skip to Content
Contacteer ons

Fly me to the cloud

Groei zoals u het wilt, met oplossingen van SAP voor KMO's.

ERP, CRM, HR, Analytics? De cloudoplossingen van SAP zijn vooruitstrevend, steeds up-to-date en in geen tijd geconfigureerd. Bovendien krijgt u er als KMO nog eens de robuustheid en de industrie specifieke volledigheid van de SAP-oplossingen bovenop en in een uitrol zoals u die zelf graag ziet: volledig cloud, hybride of zelfs volledig on premise. Ready for take-off?

Zoek uit nu wat SAP voor u kan doen!

Beheer uw bedrijf met een ERP

Beheer uw hele bedrijf met een all-in cloud ERP-oplossing. Deze complete en geïntegreerde SaaS-suite ondersteunt financiën, HR, sales, customer service, supply chain…

Beheer uw bedrijf met een CRM

Verkrijg een compleet overzicht op customer intelligence om relaties en klantgerelateerde processen te beheren. Onze CRM stelt u in staat om klanten op basis van hun industrie te definiëren en de ervaring te personaliseren.

Beheer uw bedrijf met een HR-oplossing

Speciaal op maat gemaakt voor de behoeften van KMO's verbetert onze oplossing de prestaties van uw medewerkers, uw mensen en uw hele bedrijf. Het is speciaal ontworpen om samen met een sterke HR-strategie aan uw behoeften te voldoen.

Beheer uw bedrijf met Analytics

Ontgrendel de kracht van data met deze alles-in cloud-platform oplossing voor business intelligence, planning en predictive analytics, speciaal ontworpen voor KMO's.

Maak kennis met de producten en expertise van SAP voor uw zakelijke behoeften

Beheer uw processen

Kleine of middelgrote onderneming? Profiteer dan van de eersteklas software voor ERP en onkostenbeheer. Daarmee stroomlijnt u onder andere uw financiële data, onkostendeclaraties, HR en inkoop. 

Beheer uw klantervaring

Geef uw klanten een consistente en betekenisvolle ervaring, ongeacht via welk kanaal ze contact met u opnemen. Verbeter de klantinteracties bij sales, marketing en de klantenservice. En integreer online- en offline-ervaringen. 

Beheer en motiveer uw medewerkers

Ondersteun de groei van uw bedrijf met slimme HR-software die u helpt talent te werven en te ontwikkelen. Bovendien stelt deze software u in staat personeelszaken te automatiseren, personeelsstrategieën in te richten en reiskosten voor personeel te beheren. 

Beheer uw zakelijke inzichten

De analytics-, business intelligence (BI)- en rapportagetools van SAP helpen u om meer inzicht te creëren, sneller beslissingen te nemen en uw zaak efficiënter te runnen. 

Bekijk de klantverhalen

Zoek een SAP partner

SAP Partners spelen een sleutelrol in het helpen van bedrijven, ze steunen ondernemingen van elke omvang of sector. Onze partners helpen met het kopen, bouwen, invoeren, onderhouden en runnen van de SAP-oplossing die het best bij uw unieke behoeften past. Vind vandaag nog die vertrouwde professional. 

Bekijk de belangrijkste onderwerpen voor KMO's

Previous

SAP Thought Leadership-blogs voor KMO's

Podcasts voor KMO's

Next
Back to top