Skip to Content
Contacteer ons

Verkoop slimmer, overal en altijd, met onze geavanceerde CRM verkoopoplossingen

Benut vooruitstrevend inzicht en betrokkenheidscapaciteit, alsook cruciale automatiseringsfuncties voor verkooppersoneel die verder gaan dan traditionele CRM. Geef uw verkoopmedewerkers de benodigde voorsprong om productiviteit en verkoopprestaties te versnellen, de benodigde inzichten te verkrijgen om snel zakelijke beslissingen te nemen, 360 graden zicht op hun klanten te hebben en moeiteloos van quote to cash te gaan. Uw verkoopteams zullen overal smarter verkopen - op kantoor, onderweg en zelfs offline.

Verkoopsoftware dat werkt zoals u - in de cloud

Kijk naar de videoserie om te zien hoe u met SAP Cloud for Sales slimmer kan verkopen, samenwerken en meer deals afsluiten waar dan ook - op elk apparaat.

Previous

Verkoop slimmer

Als verkoper maakt u elke dag belangrijke keuzes - keuzes die van invloed zijn op uw team, klanten en familie. Ontdek verkoopsoftware waarmee u de juiste beslissingen kunt nemen.

Verkoop waar dan ook

Waar is uw kantoor? Met SAP Cloud for Sales is dat waar u ook maar bent. De applicatie levert inzicht en soepelheid op elk apparaat - dus u kunt vanuit elke locatie werken en samenwerken.

Werk samen

In de verkoop wint niemand alleen. U werkt met een team - van productspecialisten tot juristen - om meer te doen en sneller meer deals af te sluiten. Kies verkoopsoftware gemaakt voor samenwerking.

Sluit meer deals af

Het leuke van verkopen is er niet vanaf zodra het deal is getekend. Kies een verkoopapplicatie die geen administratief werk vereist - zo heeft u meer tijd voor het vieren van uw overwinning.

Next

Ontdek SAP oplossingen die verder gaan dan verkoop CRM

Previous

7 strategieën voor slimmere verkoop

Thought leaders en analisten zijn het erover eens dat verkoop is veranderd. Om te verzekeren dat u en uw team meer deals kunnen sluiten, moet u verdergaan dan CRM. Zorg voor klantbetrokkenheid tijdens de gehele koopreis van de klant.

Kan uw verkooporganisatie concurreren?

Organisaties die leads, vooruitzichten en status in real time opsporen, sluiten 26% meer gekwalificeerde verkoopleads per jaar. Hoe vergelijkt uw bedrijf daarmee?

Next

Kijk eens wat onze klanten zeggen

Gratis proefversie - verkoop overal en altijd slimmer

U heeft SAP Hybris Cloud for Sales nodig om overal slimmer te verkopen. Begin vandaag  met SAP Digital CRM, een oplossing voor kleinere verkoopteams, maar met veel van de mogelijkheden van onze ondernemingsversie SAP Cloud for Sales.  Het is in enkele minuten al klaar voor gebruik. Dus waarom zou u voor u tot een aankoop overgaat, deze verkoopfuncties voor ondernemingen niet gedurende 30 dagen gratis uitproberen! Doe het vandaag nog en vertel ons wat u ervan vindt!

Previous

Verken de toekomst van de verkoop

Verkrijg inzicht in de toekomst van de verkoop, o.a. nieuwe trends en strategieën - in dit onderzoeksrapport gebaseerd op de meningen van 1220 mondiale zakelijke kopers. Begrijp de steeds veranderende koper en verkopersdynamiek, en leer hoe u meer verkoopdeals kunt afsluiten.

Top 5 uitvoeringsstrategieën detailhandel 2015

Ontdek hoe u op en om de schappen kunt winnen met vijf cruciale detailhandelsstrategieën. Dit nieuwe onderzoeksrapport van EKN legt uit waarom en hoe de strategieën worden uitgevoerd - en toont hoe fabrikanten ze in hun voordeel gebruiken.

Verkoop smarter en gebruik betrokkenheid om te winnen

Leer meer over SAP Hybris Cloud for Sales - en hoe het u kan helpen uw verkoopuitdagingen effectief aan te pakken in een steeds complexere wereld. Begrijp uw klanten beter, o.a. hun unieke uitdagingen, bedrijfstakken en zakelijke doelstellingen.

Next

Verkoopeffectiviteit vergroten in het tijdperk van inzicht

Lees dit IDC rapport over de laatste markttrends - en ontdek hoe u nieuwe strategieën en moderne oplossingen kunt toepassen om uw verkoopeffectiviteit te vergroten in het tijdperk van inzicht, mobiliteit en sociale bedrijfsvoering.

Bekijk hot topics over verkoop en klantbetrokkenheid

Previous

Verken de toekomst van klantbetrokkenheid

Bedenk opnieuw hoe u digitaal verbonden, sociaal empowerde en voortreffelijk ingelichte klanten erbij kunt betrekken - met deze nieuwe verkooptrends en tips.

Voert u de juiste dialoog met uw klanten?

Wilt u uw zaken verbeteren? Behandel dan niet alle klanten op dezelfde manier - zo voert u de juiste dialoog met uw klanten.

De verkoopprocesaudit: stel (en beantwoord) 7 magische vragen

Als u echt wilt begrijpen hoe goed uw verkoopproces het doet, stel dan deze zeven vragen. En wees er eerlijk over.

Next

Onthul de volle kracht van uw verkoopoplossingen met SAP Digital Business Services

Versnel innovatie en maximaliseer de echte waarde van uw marketingoplossingen met SAP Digital Business Services. Wij hebben meer dan 30.000 opgeleide en gecertificeerde consultants die uit 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten putten - en ze zijn kien om te helpen. Het is de makkelijkste manier voor u om de benodigde end-to-end oplossingen te verkrijgen om uw belangrijkste bedrijfsresultaten te behalen en te blijven concurreren.

Onlangs hebben wij de manier waarop we met klanten omgaan verfijnd. Zo wordt het nog makkelijker voor u om transformatie aan te drijven en uw bedrijf te vereenvoudigen. Of u nu de uitvoering wilt versnellen, naar de cloud verhuizen, uw oplossingen op maat maken, IT optimaliseren of iets totaal anders doen - het SAP Digital Business Services team staat klaar om het waar te maken.

Previous

Ontwikkel een innovatie wegenkaart specifiek voor uw bedrijfsdoelstellingen

Gebruik beste praktijken, technologie en versnellers om de juiste oplossingsbenadering toe te passen

Kies hoogwaardige betrokkenheid om uiterst complexe en risicovolle scenario's aan te pakken.

Next

SAP Training en onderwijs

Verrijk uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en geef uw bedrijf meer expertise. Ons volledige programma van softwaretraining en onderwijscursussen en certificeringen kunnen u helpen de kracht van uw SAP oplossingen te maximaliseren.

Back to top