Skip to Content
Contacteer ons

Personaliseer met onze marketingsoftware en ga verder dan CRM

Verbeter de klantbetrokkenheid in elke fase van de koopcyclus – met nieuwe en innovatieve marketingsoftware van SAP. Onze oplossingen ondersteunen alles van realtime klantanalyse tot contextuele marketing, en helpen u gepersonaliseerde marketing te leveren die de klantbetrokkenheid en merkloyaliteit via alle kanalen verbetert. Bied realtime marketing – in de cloud of lokaal – en gebruik de nieuwste technologie om uw e-mails, content en digitale marketingactiviteiten te verrijken.

Lees het beknopte rapport

De marketing "sweet spot" videoserie

Previous

Waarom ik zo graag marketeer ben

Waarom ik zo graag marketeer ben? Omdat ik door fantastische klantenervaringen momenten van connectie  kan creëren - en de' sweet spot' vinden waar emoties tot actie leiden. Ik hou van mijn werk en SAP marketingsoftware helpt me daarbij.

Samenwerkend marketingteam

Het is ongelooflijk als iedereen gelijk denkt: campagnes werken, ideeën vloeien en medewerkers geven ze door. Ontdek hoe SAP Jam u kan helpen de 'sweet spot' te vinden waar samenwerking en sociale marketing tot topresultaten leiden.  

Perfecte doelmarketing

Bij klantbetrokkenheid gaat het om conversaties, en goede conversaties vinden plaats als u weet met wie u praat. SAP marketingoplossingen helpen u om de 'sweet spot' te vinden waar Big Data betekenisvol klanteninzicht wordt.

Gepersonaliseerde e-handel

Personalisering is meer dan alleen de naam van de klant kennen. Het gaat erom de 'sweet spot' te vinden waar de juiste aanbieding op het juiste moment voor een aankoop zorgt. Het hybris commerce platform van SAP helpt u daarbij.

Next
Previous

Gratis proefversie: SAP S/4HANA Marketing Cloud

Probeer de SAP S/4HANA Marketing Cloud 30 dagen gratis uit. Ervaar nieuwe digitale marketingmogelijkheden die het eenvoudiger maken om diepere inzichten te krijgen, klantbetrokkenheid te vergroten, merkloyaliteit te ontwikkelen en succesvolle campagnes te creëren.

Kan uw marketingorganisatie concurreren?

Topmarketingorganisaties gebruiken dashboards om volledige zichtbaarheid in marketingactiviteiten te geven - waaronder begroting, campagneplanning en kanaalbeheer. Hoe vergelijkt uw bedrijf daarmee?

Next

Kijk eens wat onze klanten zeggen…

Een marketinggids met 7 strategieën

Leer alles wat u moet weten over het opbouwen van sterkere relaties - met één klant tegelijk - in deze overzichtelijke gids voor marketeers.

Previous

De noodzaak van contextuele marketing

Volgens nieuw onderzoek van Forrester bestaat er een kloof tussen klantverwachtingen rondom personalisatie en wat marketeers daadwerkelijk leveren. Ontdek hoe gegevensmanagement, realtime klantinzichten en software-integratie deze kloof kunnen overbruggen.

Nieuwe strategieën voor klantbetrokkenheid

Het nieuwe mandaat voor marketeers is het ontwikkelen, orkestreren en optimaliseren van een uiterst flexibele klantbetrokkenheidsstrategie. Kijk eens hoe de marketingleiders van vandaag hun teams voorbereiden om met klanten om te gaan zoals nooit tevoren.

SAP is top leverancier voor geïntegreerde marketing

Voor het derde opeenvolgende jaar is SAP gepositioneerd in Gartner’s leiderskwadrant voor Integrated Marketing Management (IMM). De score is gebaseerd op SAP’s uitgebreide oplossingen, groei, marktmomentum en visie voor geïntegreerde marketing.

Next

Kennismaking met SAP hybris Marketing cloud

Onze nieuwe, heerlijk simpele hybris Marketing cloud oplossingen zijn er. Leer hoe ze u real-time contextuele inzichten geven - in meerdere kanalen - zodat u effectief kunt marketen voor een publiek van één.

Verkrijg nieuwe perspectieven van marketingexperts

Previous

De toekomst van klantbetrokkenheid

Stel moderne marketeers in staat hun omgang met de digitaal verbonden, sociaal geëmpowerde en beter geïnformeerde klanten te verrijken en te herzien.

Hoe on-demand content intelligenter kijken mogelijk maakt

De wereld verandert snel. Dit wordt aangedreven door on-demand content. Video en audio zullen tegen 2018 89% van het consumenteninternetverkeer genereren.  

Kom niet vast te zitten door een dwaze marketingstrategie

Het internet staat bovenaan mijn top technologische uitvindingen aller tijden en is een van de hoofdkatalysatoren die verandert hoe mensen dingen doen.  

Next

Onthul de volle kracht van uw marketingsoftware met SAP Digital Business Services

Versnel innovatie en maximaliseer de echte waarde van uw marketingoplossingen met SAP Digital Business Services. Wij hebben meer dan 30.000 opgeleide en gecertificeerde consultants die uit 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten putten - en ze zijn kien om te helpen. Het is de makkelijkste manier voor u om de benodigde end-to-end oplossingen te verkrijgen om uw belangrijkste bedrijfsresultaten te behalen en te blijven concurreren.

Onlangs hebben wij de manier waarop we met klanten omgaan verfijnd. Zo wordt het nog makkelijker voor u om transformatie aan te drijven en uw bedrijf te vereenvoudigen. Of u nu de uitvoering wilt versnellen, naar de cloud verhuizen, uw oplossingen op maat maken, IT optimaliseren of iets totaal anders doen - het SAP Digital Business Services team staat klaar om het waar te maken.

Previous

Ontwikkel een innovatiewegenkaart specifiek voor uw bedrijfsdoelstellingen

Gebruik beste praktijken, technologie en versnellers om de juiste oplossingsbenadering toe te passen

Kies een hoogwaardige betrokkenheid om uiterst complexe en risicovolle scenario's aan te pakken.

Next

SAP Training en onderwijs

Verrijk uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en geef uw bedrijf meer expertise. Ons volledige programma van softwaretraining en onderwijscursussen en certificeringen kunnen u helpen de kracht van uw SAP oplossingen te maximaliseren.

Wat is “contextuele marketing”?

Als marketeer is het belangrijk te weten wie je klanten zijn en wat ze interessant vinden zodat je hen op een persoonlijkere manier kan benaderen. Context Marketing is een set van tools, best practices, ontwikkeld om de waarde van je inhoud te versterken naar je prospecten en klanten toe.

Back to top