Skip to Content
Contacteer ons

Betrokken personeel is de motor van HR-transformatie

Voor tweederde van de CEO's van bedrijven uit de European Fortune 500 zal digitale transformatie het hart van de corporate strategy gaan vormen (IDC European DX Survey 2016). De transformatie van het personeel maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Bekijk de IDC-video en ontdek vijf sleutelthema's voor HR-professionals die de basis vormen voor een roadmap met acties voor 2017.

Ontdek meer

SAP HCM-oplossingen voor human resources

Previous

Kritieke mogelijkheden voor cloud-HCM-suites 

Ontdek waarom de onafhankelijke analyseonderneming Gartner de hoogste scores toekent aan SAP SuccessFactors voor grote wereldbedrijven en in Europa gevestigde middelgrote ondernemingen.

Argumenten voor best practices in HCM

Organisaties met minder personeelsverloop halen gemiddeld 66,1%* meer omzet per medewerker. Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Next

Bekijk de klantverhalen

7 factoren voor een eerlijke werkplek

Zie hoe SAP SuccessFactors-oplossingen organisaties kunnen helpen om diversiteit, integratie en gendergelijkheid op de werkplek te stimuleren.

Previous

Doe uw voordeel met onze klantencommunity

Maakt u al gebruik van HCM-software van SAP? Sluit u aan bij onze exclusieve SAP SuccessFactors-community met meer dan 300.000 klanten, experts en thought leaders. U vindt er strategieën, tips en oplossingen die uw succes zullen versnellen.

SAP: een IDC MarketScape-leider

Lees dit toonaanevende rapport van IDC MarketScape en kom meer te weten over HCM-oplossingen en -verkopers. Ontdek bovendien waarom SAP SuccessFactors al 7 jaar op rij een leider is.

Videoserie: In de vuurlinie met Bill Kutik™

Krijg nieuwe inzichten van de beste HR-managementexperts, waaronder leidinggevenden, analisten en verkopers. Deze HD-videoserie met interviews wordt maandelijks uitgebreid en gaat over personeelsbeheer, geautomatiseerde HR-oplossingen, onboarding en meer.

Next

Sterk leiderschap loont in de digitale economie

Ontdek waar organisaties zich op moeten focussen om in deze nieuwe wereld van digitaal werk een leider te zijn. Lees het Leaders 2020-onderzoek, uitgegeven door Oxford Economics.

Previous

Management van beloningsstructuren

Internationale bedrijven moeten klaar zijn voor meerdere valuta's en meerdere landen. Ze moeten bovendien inspelen op lokale wetten en gebruiken. Ontdek hoe SAP SuccessFactors Compensation kan helpen en bekijk de meningen van deskundigen, best practices, succesverhalen en meer.

Werknemersprestaties beheren

Jaarlijkse beoordelingen van werknemersprestaties zijn het effectiefst als ze worden gecombineerd met regelmatige coaching en feedback. Lees deze best practices over manieren waarop u uw evaluatieproes kunt vereenvoudigen en updaten om een basis te leggen.

HR-kernprocessen in de cloud: wat kan het voor u betekenen?

Breng uw personeelsgegevens samen met ons belangrijkste HR-managementsysteem (HRMS): SAP SuccessFactors Employee Central. Met een eenvoudigere personeelsplanning, HR-analytics en samenwerkingstools voor werknemers kunt u uw personeel efficiënt en
goedkoper managen.

Next

Haal alles uit uw HCM-software met SAP Digital Business Services

Ga de uitdagingen van HR aan met behulp van SAP Digital Business Services. We kunnen u helpen maximaal van uw HCM-oplossingen te profiteren, op het gebied van tijd- en verzuimbeheer, workforce analytics, performance tracking, training en meer.

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Verbeter uw wervingsproces en stem uw personeelsbestand af op uw bedrijfsdoelen

Initieer prestatiebeheerprocessen voor een meetbaar effect

Realiseer sneller waarde met een non-disruptieve roadmap naar de cloud en een lagere TCO.

Next
Back to top