Skip to Content
Contacteer ons

Financieel management voor digitale bedrijven

Gebruik moderne, gedigitaliseerde bedrijfsmodellen om uw bedrijf een concurrentievoordeel te geven – met financieel management en accounting software van SAP. Onze fysieke en cloudoplossingen ondersteunen FP&A, financiële afsluitingsprocessen, risicobeheersing, financial operations en GRC. Wij helpen finance executives met hun bedrijfsvoering en voorbereidingen op toekomstige veranderingen.

Video: Ontdek SAP S/4HANA Finance

Hoe finance de toon zet voor digitale transformatie

CFO's worden steeds vaker gevraagd om te helpen bij belangrijke beslissingen, en dit moet meestal direct gebeuren. Ontdek hoe SAP S/4HANA Finance dit mogelijk maakt, door uw hele organisatie live aan te sturen in het huidige digitale ondernemingsklimaat.

Previous

Waarom SAP S/4HANA Finance?

Vooruitdenkende CFO's tillen hun onderneming naar een hoger niveau, creëren nieuwe kansen en helpen hun organisatie te transformeren om zo de concurrentie voor te blijven. In dit rapport leest u in hun eigen woorden hoe zij dit doen, met de hulp van SAP S/4HANA Finance.

Blijf de concurrentie voor in de digitale wereld

In de huidige digitale economie is succes afhankelijk van de vraag of een bedrijf kan inspelen op dynamische kansen  en snel aan de slag kan met geavanceerde financiële analyses. Ontdek in het rapport van CFO Research hoe finance executives de uitdagingen het hoofd bieden. 

Profiteer van realtime inzichten

Boek succes met directe inzichten in uw organisatie. Ontdek hoe uw financial officers met SAP S/4HANA Finance bedrijfsresultaten genereren, prognoses maken en ter plekke voorspellende analyses uitvoeren, met als resultaat snelle, weloverwogen besluitvoering.

Next
Previous

Rechter of linker hersenhelft CFO. Welke ben jij?

CFO's moeten zowel logisch zijn als creatief, een sterke hersenhelft zowel rechts als links. Welke ben jij?

Kan uw financieringsorganisatie concurreren?

Organisaties realiseren een reductie van 16% in days sales outstanding (DS) wanneer DSO rapporten volgens productlijn en regio automatisch worden gegenereerd om trends en prestaties te identificeren.*

Hoe vergelijkt uw bedrijf daarmee?

Next

Bekijken de klantverhalen

Bekijk de laatste financiële onderwerpen

Previous

Breng analytics terug in uw financiële planning en analyse

De volgende generatie Cloud FP&A verwijdert de complexiteit van het betrekken van gebruikers bij het analyseproces. Leer meer in het rapport van Aberdeen.

Introduceer samenwerking in uw financieel beheerproces

Hoewel gebruikers vroeger wel het belang van samenwerking begrepen, hadden ze niet de juiste tools en technologie om effectief te zijn in real time en in de context van een specifiek plan of rapport dat werd geanalyseerd…

Pak de meest voorkomende uitdagingen van CFO's aan

De CFO's van vandaag moeten het financiële welzijn van hun organisaties onderhouden en tegelijkertijd de financieringsorganisatie in staat stellen als partner voor het bedrijf op te treden. Thack Brown van SAP legt uit hoe SAP Simple Finance deze doelen vereenvoudigt.

Next

Onthul de volle kracht van uw financieringsoplossingen met SAP Digital Business Services

Snelle innovatie, de cloud en toenemende klantenverwachtingen transformeren de rol van de CFO van steward tot strategist. SAP Service en Support kan de overgang soepeler maken en de echte waarde van uw financiële beheeroplossingen maximaliseren. Wij hebben meer dan 30.000 opgeleide en gecertificeerde consultants  die uit 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten kunnen putten - en ze zijn kien om te helpen. Het is de makkelijkste manier voor u om de end-to-end oplossingen te verkrijgen die u nodig heeft om uw belangrijkste bedrijfsresultaten te behalen en te blijven concurreren.

Onlangs hebben wij de manier waarop we met klanten omgaan verfijnd. Zo wordt het nog makkelijker voor u om transformatie aan te drijven en uw bedrijf te vereenvoudigen. Of u nu de uitvoering wilt versnellen, naar de cloud verhuizen, uw oplossingen op maat maken, IT optimaliseren of iets totaal anders doen - het SAP Digital Business Services team staat klaar om het waar te maken.

Previous

Combineer Financiële Boekhouding (FI) en Beheersing (CO), maak u los van aggregaten en benut zelfrapportering

Gebruik adaptief financieel beheer om uw bedrijfsstrategie te leiden en uw partnerschappen te versterken

Transformeer uw financiën met innoverende technogieën - voor aanzienlijke, meetbare impact op bedrijfsactiviteiten

Ontwikkel een wegenkaart voor maximum bedrijfswaarde - en maak uw prognoses tot realiteit

Next

SAP Training en onderwijs

Verrijk uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons volledige programma van softwaretraining en onderwijscursussen en certificeringen kunnen u helpen de kracht van uw SAP oplossingen te maximaliseren.

Ontdek meer over digitale transformatie

Bekijk keynotes, strategiesessies en meer bij de jaarconferentie van SAPPHIRE NOW en ASUG.

Back to top