Skip to Content
Contacteer ons

Focus op klanten
met ons verzekeringssoftware

Stel de hyperverbonden klanten van vandaag tevreden in alle kanalen, inclusief mobiel - met SAP software voor het verzekeringswezen. Onze oplossingen gebruiken de laatste technologie waarmee u claimsbeheer kunt stroomlijnen, polisadministratie vereenvoudigen, en risico en naleving proactief beheren. Versnel productontwikkeling - en gebruik de nieuwste verzekerings CRM om verkoop- en marketingactiviteiten aan te drijven.

Leer meer over onze verzekeringssoftware
Previous

Demo: SAP Insurance Analyzer

Kijk naar een korte demo van SAP Insurance Analyzer - geïntegreerde financierings- en risicobeheersoftware voor verzekeraars. U zult zien hoe u met deze oplossing in real time financiële afschriften en solvabiliteitskapitaalvereisten kunt berekenen, analyseren en bewaken. 

Hoe klantgericht bent u?

11%* van financiële serviceinstellingen hebben 360° zicht op hun klanten en zijn in staat hen van een consequente omnichannel ervaring voor alle producten te voorzien. Hoe vergelijkt uw organisatie daarmee?

Next

Kijk eens wat onze klanten zeggen

Previous

De impact van cloud op financiële diensten

Ontdek waarom de bank- en verzekeringssectors in belangrijke regionale markten op cloudtechnologieën overgaan - en leer hoe ze worden gebruikt. Dit Ovum rapport vat de resultaten van een enquête van 400 CIO's binnen financiële instellingen samen.

Verzekering in het digitale tijdperk

Leer hoe levens- en P&C verzekeraars wereldwijd digitale technologieën zoals BigData analytics en het Internet of Things gebruiken - en tot een 'consument gaat voor' benadering overgaan. Lees dit Economist Intelligence Unit (EIU) rapport voor nadere gegevens.

Risico-financierings samenwerking

Progressieve verzekeringsbedrijven zoeken naar grotere financiële samenwerking tussen afdelingen. Ontdek hoe ze die overgang maken - in dit IDC Financiële Inzichten rapport op basis van een wereldwijd onderzoek van verzekerings- en financieringsexecutives.

Next

Verkrijg een nieuw perspectief van experts in het verzekeringswezen

Previous

Kunnen grote verzekeringsbedrijven innoveren zoals opkomende bedrijven? Ja, als ze het 'bedrijfsimmuunsysteem' kunnen omzeilen

De verzekeringsindustrie is ongetwijfeld klaar voor wat grote ideeën. Maar wie zal het volgende baanbrekende idee introduceren in een markt die steeds klantgerichter wil zijn?

 

Samenwerking en het Internet der Dingen: Hoe verzekeringsbedrijven kunnen overleven en opbloeien in een netwerkeconomie

Voor de verzekeringsindustrie belooft het Internet der Dingen (IdD) ontzettend veel. Verzekeraars kunnen tegenwoordig verbonden voertuigen en het IdD gebruiken om sensorgegevens over rijgedrag, locatie-informatie, voertuigdiagnostiek en meer te verzamelen.

Laatste SAPPHIRE NOW-update: Digitale transformatie en de toekomst van verzekering

De stands zijn neergehaald, Coldplay heeft zijn drumstel ingepakt en aanwezigen van over de hele wereld zijn weer thuis na hun bezoek aan SAPPHIRE NOW, waar ze veel nieuwe ideeën en ervaringen hebben opgedaan. Hier is een samenvatting van de geweldige sessies voor de verzekeringsindustrie bij SAPPHIRE.

Next
Previous

Sta klaar voor mobiele polishouders

Ontdek hoe mobiele technologieën nieuwe contacten leggen tussen verzekeraars en hun polishouders. Deze infographic onderzoekt hoe mobiele apss en gegevens verzekeringsbedrijven de kans geven on-demand, gepersonaliseerde diensten aan te bieden waarmee risico en verlies kan worden vermidnerd.

Verzekering herzien voor de mobiele wereld

Volgens twee wereldwijde enquêtes van de Economist Intelligence Unit heeft 64% van consumenten slechts om de 6 maanden contact met hun verzekeraars - of zelfs minder. Lees dit rapport om te leren hoe verzekeraars en polishouders makkelijker contact kunnen houden via het mobiele kanaal.

Next

Transformeer uw manier van zakendoen met SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote invloed op SAP-klanten en vereist een nieuw niveau van integratie om uw bedrijf te ontwikkelen, de volledige bedrijfswaarde te ontketenen en bedrijfscontinuïteit te verzekeren. SAP Digital Business Services brengt bedrijf en IT samen om u te helpen uw bedrijf te transformeren met ons digitale bedrijfsframework.

SAP Digital Business Services is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in het werken met 's werelds meest vooruitstrevende organisaties en een robuust partnerecosysteem, en kan u de weg wijzen naar innovatie en digitale transformatie terwijl kritieke bedrijfsprocessen worden beveiligd.

Previous

Ontwikkel uw bedrijf door nieuwe wegen in te slaan met een betrouwbare adviseur die u het best kent

Ontketen de volledige bedrijfswaarde van uw SAP-investering en stel een duidelijk digitaal stappenplan voor ingebruikname op

Zorg voor bedrijfscontinuïteit met actieve begeleiding terwijl u naar volgende generatie technologie migreert

Next

Volg SAP-trainingen en -opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP-software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise naar uw bedrijf. Onze volledige reeks trainings- en opleidingscursussen en certificaties voor software kunnen u helpen de kracht van uw SAP-oplossingen te optimaliseren.

Back to top