Skip to Content
Contacteer ons

Financiële diensten: vergroot marges met banksoftware van SAP

Haal de flexibiliteit in huis die u nodig hebt om aan de veranderende verwachtingen, demografie en vraag van klanten te blijven voldoen. De software van SAP voor banken en financiële instellingen maakt het mogelijk. Vergroot de winstmarges via alle kanalen en pak de uitdagingen van dit moment, zoals grotere kapitaalvereisten, strengere regelgeving en de verschuiving in digitaal bankieren moeiteloos aan met een reeks ongeëvenaarde banksystemen en -technologieën.

Hoe mobiele technologie het bankwezen transformeert
Previous

Ervaar realtime bankieren in de cloud

Bent u op zoek naar SAP-bankoplossingen die de kracht van in-memory technologie combineren met de eenvoud van de cloud? Deze innovatieve applicaties van SAP ondersteunen alles: van omnichannel bankieren en CRM tot risicobeheer en compliance.

Hoe klantgericht is uw bank?

Het is moeilijk om uw klanten een consistente beleving te bieden. Financiële instellingen die er niet in slagen de interacties met hun klanten te coördineren en te personaliseren, lopen het risico dat concurrenten hen overtroeven. Wilt u zich vergelijken met branchegenoten?

Next

     

Word vandaag nog de bank van de toekomst

Nu digitale technologieën de manier veranderen waarop (en door wie) retail- en zakelijke diensten aan klanten worden verleend, begint de bank van de toekomst er heel anders uit te zien dan de bank van nu. Dus hoe kunnen financiële instellingen zich voorbereiden op deze ingrijpende verschuiving? Dit materiaal kan u helpen uw bedrijf en uw bedrijfsmodellen opnieuw in te richten, zodat u kunt overleven en floreren in de nieuwe omgeving.

SAP Fincancial Services Forum, 4-5 juli, Londen

Vergezel ons op 4 en 5 juli in Londen om te ontdekken wat er nodig is om een digitale winner te zijn, en om aan de hand van realistische voorbeelden te leren hoe financiële bedrijven succesvol inschepen op hun digitale reis.

Previous

De toekomstbestendige digitale bank

Hoe reageren banken op de digitale disruptie van hun branche? Welke bedrijfsmodellen gebruiken ze? En hoe staan ze tegenover fintechs? U vindt de antwoorden in dit e-book met de resultaten van een IDC-enquête onder meer dan 500 directeuren van 250 banken over de hele wereld.

Digitale onderbreking in financiële services

Digitale onderbreking: in deze tweedelige videoreeks heeft Rob Hetherington, Global General Manager, Financial Services Industries bij SAP, het over de impact die technologie op de financiële dienstverlening heeft.
Next
Previous

Vijf manieren om te digitaliseren en te winnen

Nieuwe technologie verandert de manier waarop mensen bankieren en roept fundamentele vragen op bij de traditionele rol van banken. Maak kennis met de vijf kenmerken van een digitale bank en lees hoe u ze kunt doorvoeren om te profiteren van de kansen die zich in het digitale tijdperk voordoen.

De bank van de toekomst

Ontdek hoe sommige van onze internationale bankklanten zich aanpassen om aan de verwachtingen van hun digitale eindklanten te kunnen voldoen en daarbij van alles inzetten: van een "alles digitaal"-aanpak tot een naadloze samenwerking van front-, middle- en backoffice.
Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen ...

Previous

Gartner wijst SAP weer als marktleider aan

Voor het negende jaar op rij is SAP door Gartner als marktleider aangewezen in het Magic Quadrant voor Global Retail Core Banking. SAP bleek zelfs voor alle categorieën als marktleider uit de bus te komen.

Digitale transformatie bij de banken

Falk Rieker, hoofd van de bankingbranche van de Industry Business Unit, heeft het over de uitdagingen waarmee banken vandaag in de digitale economie worden geconfronteerd en wat ze moeten doen om concurrentieel te blijven.

Next

   

Previous

Nieuwe aanpakken voor digitale transformatie bij banken

Bekijk de belangrijkste resultaten van de globale bankenstudie van IDC over de acceptatie van digitale transformatie en sleutelstrategieën om te slagen.

EIU: welk effect heeft digitale technologie op IT?

De Economist Intelligence Unit stelde senior managers uit de financiële dienstverlening een aantal vragen over digitale technologie en het effect daarvan op hun branche. De antwoorden en de inzichten die de EIU daarbij verkreeg, laten zien hoe IT de digitale agenda van de branche bepaalt.

Next

Ontdek de verfrissende inzichten van experts uit het bankwezen

Previous

Zorgt Blockchain-technologie voor een revolutie in de banksector?

De afgelopen tien jaar hebben alle branches revolutionaire veranderingen ondergaan door nieuwe technologieën en door de tsunami die de digitale economie heeft ontketend. De resulterende digitalisering heeft grote veranderingen in de bedrijfsmodellen, de prijsstelling en het gedrag van de consument tot gevolg gehad.

Oplossing voor de uitdagingen van financial inclusion dankzij Industry 4.0  

Financial inclusion is een uitdaging die internationaal hoog op de prioriteitenlijst staat. Nieuwe initiatieven die tot doel hebben mensen te laten bankieren die dat nog nooit hebben gedaan (met mobiele technologie en betaalkaarten of mobiele portemonnees (mWallet)), zijn een mooie eerste stap in de goede richting. Maar het is hoog tijd dat er meer wordt gedaan.

Digitalisering: laat u niet misleiden door de blinkende frontend

Als digitalisering goed wordt doorgevoerd, komt er aan transacties geen menselijke interactie meer te pas, vormt realtime informatie de basis voor alles en worden risico's geëlimineerd. Maar als dat lukt, wat voor gevolgen heeft dat dan voor de interactie tussen klanten en relatiebeheerders?

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

Training en opleidingen van SAP

Verbeter uw kennis van SAP-software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top