Skip to Content
Contacteer ons

SAP-oplossingen verkennen

Geavanceerde bedrijfssoftware hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij SAP geloven we erin het eenvoudig – en slim – te houden. Dat is één van de redenen waarom we de marktleider in ondernemingstoepassingen zijn.

Verken hieronder onze oplossingen.

Previous

Oplossingen per bedrijfssector

Verken portfolio's met specifieke oplossingen voor uw bedrijfssector – van commerce en financiën tot verkoop en dienstverlening.

Oplossingen per industrie

Vind sectorspecifieke software, best practices en benchmarking die zijn afgestemd op uw unieke processen en behoeften.

Product- categorieën

Zoek naar de juiste producten en ondersteuning om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen en uw ROI te optimaliseren.

Service and Support

Ontdek hoe wij u kunnen helpen investeringen te optimaliseren, complexiteit te reduceren, kansen te grijpen en uw bedrijf te vereenvoudigen.

Next

Oplossingen per bedrijfssector 

Zoekt u een manier om uw afdeling beter te laten functioneren? Ontdek ons portfolio aan oplossingen specifiek voor uw bedrijf – van activabeheer en financiën tot marketing en productie – en vind de software die aan uw unieke dagelijkse noden voldoet.

Oplossingen per industrie 

Waar ligt het verschil tussen de best gerunde en gemiddeld gerunde bedrijven? Vaak in de industriespecifieke software. Benut SAPs best practices, processen en benchmarking – vooraf geconfigureerd voor uw industrie – om bedrijfsgebruikers precies de functionaliteit te geven die ze nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben.

Productcategorieën

Hebt u een bestaand SAP-product? Zoek uw product – van analyse tot ERP tot technologieplatform – en krijg alle informatie en tools die u nodig hebt om uw software van SAP uit te voeren en te optimaliseren.

Platform & Technologieoplossingen

Uw bedrijf werkt en levert beter met platformoplossingen en technologie van SAP. Zoek nieuwe mogelijkheden door complexiteiten te stroomlijnen en real-time reacties te krijgen; neem actie op basis van tijdige informatie en gebruik innovatie om de manier waarop uw bedrijf creëert, presteert en verbindingen maakt te transformeren.

Oplossingsspotlights

Wilt u innoveren zonder de werkzaamheden te onderbreken? Profiteer van bedrijfstoepassingen die gebruikmaken van de nieuwste technologieën, zoals mobiel, in-memory, cloud en meer. Bekijk onze oplossingsspotlights om te zien hoe uw bedrijf iedereen een stap vóór kan blijven.

SAP Digital Business Services

Zorg dat uw SAP-oplossingen eenvoudig en naadloos aan uw bedrijfsbehoeften voldoen met de hulp van SAP Digital Business Services. Onze 30.000+ adviseurs hebben ongeëvenaarde productkennis, technologie-expertise en ervaring in 25 uiteenlopende industrieën. Of u nu de implementatie wilt versnellen, wilt overstappen op de cloud, uw oplossing wilt aanpassen, IT wilt optimaliseren of iets heel anders wilt doen – het team van SAP Digital Business Services kan u helpen dat te realiseren.

Meer info over SAP Digital Business Services

Back to top