Skip to Content
Contacteer ons

SAP Digital Business Services

Pas u aan het digitale tijdperk aan en laat uw brancheactiviteiten bloeien. Onze serviceplannen en -pakketten kunnen u helpen om het hele proces van digitale transformatie te doorlopen, van het bepalen van een strategie tot SAP-implementatie, optimalisatie en onderhoud. Wat uw IT-doelstellingen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw SAP-investering voortdurend onovertroffen waarde oplevert. Haal voordeel uit holistische service en supportschema's, consultingservices van experts, bewezen best practices, diepgaande branche- en technische kennis, en nog veel meer.
 

Vereenvoudig uw activiteiten in een digitale economie

Bied uw werknemers en uw klanten wat ze nodig hebben, wanneer ze dit nodig hebben, op het juiste ogenblik. Via onze wereldwijde service en support begeleiden wij ondernemingen in elke fase van hun digitale transformatie: een nieuw commercieel model dat één vereenvoudigde serviceportfolio van één wereldwijde organisatie onder één contract aanbiedt.

Digitale transformatie: van luchtkasteel naar concrete roadmap

Digitale economie heeft een grote impact op onze klanten en wat zij van ons verwachten: minder producten en meer services. Onze missie is daarom een leider te worden in "servitization" in deze nieuwe marktrealiteit, en onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen op hun voorwaarden.

Overstappen naar SAP S/4HANA

Begint u bij nul, of wilt u een bestaand landschap migreren? SAP en onze partners helpen u graag bij uw overstap naar SAP S/4HANA. Onze waardebeheerpakketten ondersteunen het volledige proces, ongeacht waar u begint. Aarzel niet en digitaliseer uw belangrijkste bedrijfsprocessen, zoals inkoop, productie, verkoop en activabeheer. 

Onze klanten aan het woord ...

Back to top

Call me now