Skip to Content
Contacteer ons

SAP Digital Business Services

Pas u aan het digitale tijdperk aan en laat uw brancheactiviteiten bloeien. Onze serviceplannen en -pakketten kunnen u helpen om het hele proces van digitale transformatie te doorlopen, van het bepalen van een strategie tot SAP-implementatie, optimalisatie en onderhoud. Wat uw IT-doelstellingen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw SAP-investering voortdurend onovertroffen waarde oplevert. Haal voordeel uit holistische service en supportschema's, consultingservices van experts, bewezen best practices, diepgaande branche- en technische kennis, en nog veel meer.

Vereenvoudig uw activiteiten in een digitale economie

Met behulp van SAP Digital Business Services verkrijgt u de inzichten waarmee uw bedrijf kan groeien. Door mensen, processen en producten samen te brengen worden uw strategieën werkelijkheid. U krijgt de allerbeste digitale en cloudservices en de ondersteuning die u nodig hebt om te slagen, of u nu beslist om naar de cloud over te stappen of van SAP S/4HANA uw digital core te maken.

Digitale transformatie: van luchtkasteel naar concrete roadmap

Digitale economie heeft een grote impact op onze klanten en wat zij van ons verwachten: minder producten en meer services. Onze missie is daarom een leider te worden in "servitization" in deze nieuwe marktrealiteit, en onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen op hun voorwaarden.
 

SAP Leonardo Innovation Services

We kunnen u helpen om uw digitale bedrijfsmodel te identificeren, vorm te geven en te testen met behulp van de nieuwste technologieën, waaronder het internet of things (IoT), machine learning, analyse, big data, blockchain en data intelligence. De duidelijke aanpak van SAP Leonardo Innovation Services begeleidt u bij innovatieve ontwikkelingen met minimale voorafgaande investeringen en risico's.

Bekijk de klantverhalen

Back to top