Direct naar inhoud
Contacteer ons
Chat nu Chat Offline
Live hulp en chat met een van onze SAP medewerkers.
Contacteer ons
E-mail ons uw opmerkingen, vragen of feedback.

Alle
producten

Aanbevolen producten

Zoek de juiste producten die u helpen bij de digitale transformatie, overal in uw bedrijf. Breng bedrijfskritische processen snel en veilig onder in de cloud. Nu, én als uw zakelijke behoeften veranderen.

SAP S/4HANA

Verbeter de besluitvorming en verhoog de productiviteit met een digitale kern die al uw bedrijfskritische processen ondersteunt. Gebouwd op het SAP HANA-platform, biedt de SAP S/4HANA Enterprise Management-oplossing een gebruikersinterface als in SAP Fiori. Deze is zowel in de cloud als lokaal beschikbaar.

SAP Cloud Platform

Bouw en implementeer apps razendsnel met onze PaaS (platform-as-a-service) in de cloud. Met het SAP Cloud Platform ontwikkelt u veilige bedrijfsapplicaties die uw IT-infrastructuur integreren en optimaliseren, flexibiliteit stimuleren en digitale transformatie versnellen. En dat in weken in plaats van in jaren.

Previous Next

SAP HANA

Versnel uw bedrijfsprocessen, verbeter de business intelligence en vereenvoudig uw IT-omgeving met ons in-memory dataplatform. Het is het fundament voor al uw databehoeften.

Concur Expense

Integreer reiskosten, ERP, accounting en creditcardgegevens in één afzonderlijk cloud- en mobiel systeem waarmee het gehele kostenproces wordt beheerd, van aanvragen tot vergoeding.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Beheer inkoopprocessen en leveranciers in alle onkostencategorieën met één sluitende, source-to-contract suite van oplossingen. Hiermee wordt voldaan aan alle geavanceerde vereisten die gelden voor de directe inkoop van materialen. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Verhoog het reactievermogen, verlaag de kosten en werkdruk van de IT-afdeling en stimuleer een betere besluitvorming door gebruikers via selfservice toegang te geven tot een platform met gegevens en analyses.

SAP Commerce Cloud

Laat klanten profiteren van een ongeëvenaarde, naadloze dienstverlening door alle digitale en fysieke interacties met klanten in één platform onder te brengen, ongeacht hoe de interactie plaatsvindt: online, mobiel of via callcenters en sociale media.

SAP SuccessFactors Employee Central

Zorg voor een geheel nieuwe werkervaring met een meertalige cloudoplossing waarin alle persoonlijke gegevens en HR-informatie zijn opgenomen, en die ook kan worden ingezet als platform voor het stroomlijnen van belangrijke HR-processen.

Technologie en innovatie

Wie in dit digitale tijdperk voorop wil lopen, moet op de hoogte blijven van nieuwe, opkomende en toekomstige technologieën. Maar waar moet u beginnen? Ontdek de nieuwste digitale trends en bepaal de beste kansen voor uw bedrijf.
Terug naar boven