Direct naar inhoud

Alle producten

Aanbevolen producten

Vind de juiste producten die je helpen bij de digitale transformatie, in de breedte van jouw bedrijf. Breng essentiële processen snel en veilig onder in de cloud. Nu, én als je zakelijke behoeften veranderen.

placeholder
SAP S/4HANA Cloud

Verbeter de besluitvorming en verhoog de productiviteit met een digitale kern die al jouw essentiële processen ondersteunt. SAP S/4HANA Cloud is een Cloud ERP die is gebouwd op het SAP HANA platform en is ontworpen met de gebruikerservaring van SAP Fiori.

SAP HANA Cloud

SAP HANA Cloud is een database op een as-a-service-basis voor moderne applicaties en analyses voor al jouw bedrijfsdata. Verzamel betrouwbare, bedrijfsklare informatie uit één oplossing en zorg tegelijkertijd voor veiligheid, privacy, anonimisering en betrouwbaarheid in het bedrijf.

Concur Expense

Integreer reiskosten, ERP, accounting en betalingsdata in één cloudgebaseerd en mobiel systeem dat het gehele kostenproces beheert, van aanvragen tot afstemming.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Beheer sourcing en leveranciers in alle uitgavencategorieën met één sluitende, source-to-contract suite van oplossingen die de geavanceerde eisen van de sourcing van directe inkoop afhandelen. 

SAP Integrated Business Planning

Deze cloudoplossing wordt aangedreven door SAP HANA en combineert verkoop- en operationele planning (S&OP), prognoses en vraag, respons en aanbod, behoeftegestuurde aanvulling en voorraadplanning.

SAP Commerce Cloud

Bied ongeëvenaarde, naadloze klantervaringen door op één platform alle digitale en fysieke interacties met klanten te integreren. Ongeacht of die online, mobiel of via callcenters en sociale media plaatsvinden.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformeer de werkervaring met een meertalige cloudoplossing die dient als 'databank' voor gegevens over mensen en HR, en die tegelijk een platform is voor het stroomlijnen van belangrijke HR-processen.

Technologie en innovatie

Innovatie in de praktijk tot stand brengen met de juiste balans tussen mensen, technologie en processen.

Intelligente, duurzame onderneming

SAP legt de basis voor bedrijven om afdelingssilo's af te breken en dynamische, functieoverschrijdende bedrijfsprocessen te implementeren voor optimale ervaringen. 

RISE with SAP

Een moderne oplossing die innovatie mogelijk maakt en tegelijkertijd robuuste, cruciale functies levert die nodig zijn om nieuwe strategische prioriteiten te realiseren.

Duurzame bedrijfsoplossingen

Word een best-run business met de duurzaamheidsoplossingen van SAP. Deze helpen je om jouw impact op mensen en het milieu te begrijpen en te beheren.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence van SAP is gebruiksklaar en voorziet al je bedrijfsprocessen van de intelligence waarmee je transformeert.

Zakelijk netwerk

Stimuleer continuïteit en groei door in realtime samen te werken met al jouw handelspartners om snelheid, flexibiliteit en veerkracht in jouw supply chain te integreren.

Midden- en kleinbedrijf

Vertrouw op SAP oplossingen om jouw bedrijf te laten groeien, zodat je kunt inspelen op elke markt, elk model of elke overname die op je pad komt.

Technologie en innovatie

Als u in dit digitale tijdperk voorop wilt lopen, moet u op de hoogte blijven van nieuwe, opkomende en toekomstige technologieën. Maar waar moet u beginnen? Ontdek de nieuwste digitale trends en bepaal de beste kansen voor uw bedrijf.
Big data

De hoeveelheid data neemt explosief toe, in volume en diversiteit. Bedrijven moeten die groei bijhouden. Ontdek de nieuwste trends in big-data-techniek, waaronder realtime analytics en kunstmatige intelligentie, en kom te weten wat ze betekenen voor uw business. 

Blockchain

Blockchain kan in elke branche voor disruptie gaan zorgen. Deze gedistribueerde database gaat veel verder dan cryptovaluta (zoals bitcoin). Het kan ook gaan om eigendomspapieren, intellectueel eigendom en zelfs stemmen tijdens verkiezingen of referenda. 

Cloudoplossingen

Van SaaS en PaaS tot private en hybride, ontdek meer over cloudtechnologie en de voordelen ervan. Bekijk ook de nieuwste trends en populaire onderwerpen, zoals beveiligings- en publieke cloudopties.

Digital Business

De digitale economie zorgt voor radicale ontwrichting van traditionele businessmodellen. Ontdek wat ervoor nodig is om een digitaal bedrijf te worden en lees meer over innovatieve technologieën die uw digitale transformatie stimuleren.

Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) verbindt machines met machines (M2M) en machines met mensen. In bijna elke branche. Verken deze wereld die bestaat uit netwerken, waaronder het IIoT en het Internet of Everything (IoE).

Machine learning

Kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en deep learning maken een nieuwe vorm van software-innovatie mogelijk. Ontdek hoe technologie helpt om de mogelijkheden van big data te benutten en zakelijke kansen te creëren.

Terug naar boven