Direct naar inhoud

Aanbevolen producten

Zoek de juiste producten die u helpen bij de digitale transformatie, overal in uw bedrijf. Breng bedrijfskritische processen snel en veilig onder in de cloud. Nu, én als uw zakelijke behoeften veranderen.

SAP S/4HANA

Verbeter de besluitvorming en verhoog de productiviteit met een digitale kern die al uw bedrijfskritische processen ondersteunt. Gebouwd op het SAP HANA-platform, biedt de SAP S/4HANA Enterprise Management-oplossing een gebruikersinterface als in SAP Fiori. Deze is zowel in de cloud als lokaal beschikbaar.

SAP HANA

Versnel uw bedrijfsprocessen, verbeter de business intelligence en vereenvoudig uw IT-omgeving met ons in-memory dataplatform. Het is het fundament voor al uw databehoeften.

Concur Expense

Integreer reiskosten, ERP, accounting en creditcardgegevens in één afzonderlijk cloud- en mobiel systeem waarmee het gehele kostenproces wordt beheerd, van aanvragen tot vergoeding.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Beheer inkoopprocessen en leveranciers in alle onkostencategorieën met één sluitende, source-to-contract suite van oplossingen. Hiermee wordt voldaan aan alle geavanceerde vereisten die gelden voor de directe inkoop van materialen. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Verhoog het reactievermogen, verlaag de kosten en werkdruk van de IT-afdeling en stimuleer een betere besluitvorming door gebruikers via selfservice toegang te geven tot een platform met gegevens en analyses.

SAP Commerce Cloud

Laat klanten profiteren van een ongeëvenaarde, naadloze dienstverlening door alle digitale en fysieke interacties met klanten in één platform onder te brengen, ongeacht hoe de interactie plaatsvindt: online, mobiel of via callcenters en sociale media.

SAP SuccessFactors Employee Central

Zorg voor een geheel nieuwe werkervaring met een meertalige cloudoplossing waarin alle persoonlijke gegevens en HR-informatie zijn opgenomen, en die ook kan worden ingezet als platform voor het stroomlijnen van belangrijke HR-processen.

Technologie en innovatie

Wie in dit digitale tijdperk voorop wil lopen, moet op de hoogte blijven van nieuwe, opkomende en toekomstige technologieën. Maar waar moet u beginnen? Ontdek de nieuwste digitale trends en bepaal de beste kansen voor uw bedrijf.

Big data

De hoeveelheid en diversiteit van big data blijft groeien, en bedrijven moeten dat bijhouden. Ontdek de nieuwste big data trends, waaronder realtime analyses en kunstmatige intelligentie, en zie wat dit voor uw bedrijf betekent.

Blockchain

Blockchain kan elke branche aanzienlijk ontwrichten. Deze gedistribueerde grootboektechnologie gaat veel verder dan cryptovaluta en kan ook gaan om eigendomspapieren, intellectuele eigendom en stemmen bij verkiezingen.

Cloud computing

Van SaaS en PaaS tot privé en hybride, ontdek meer over cloudtechnologie en de voordelen ervan. Bekijk ook de nieuwste trends en populaire onderwerpen, zoals beveiligings- en openbare cloudopties.

Digitale transformatie

De digitale economie leidt tot radicale ontwrichting van traditionele bedrijfsmodellen. Ontdek wat nodig is om uw bedrijf te digitaliseren en lees meer over innovatieve technologieën die de digitale transformatie een impuls geven.

Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) verbindt machines met machines (M2M) en machines met mensen. In bijna elke branche. Verken deze wereld die bestaat uit netwerken, waaronder het IIoT en het Internet of Everything (IoE).

Machine learning

Kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en deep learning maken een nieuwe vorm van software-innovatie mogelijk. Ontdek hoe technologie de mogelijkheden van big data benut en zakelijke kansen creëert.

Mobiel

Mobiel werken is een belangrijk onderdeel van elke digitale strategie. Ontdek hoe u medewerkers, klanten en stakeholders op nieuwe en innovatieve manieren kunt bedienen met mobiele technologie en zakelijke apps van SAP.

Kleine en middelgrote bedrijven

Kleine en middelgrote bedrijven zijn per definitie flexibel, zodat ze vaak eerder dan grotere bedrijven nieuwe technologieën kunnen implementeren. Ontdek hoe mkb's digitale ontwrichting en nieuwe IT-trends omarmen met SAP.

Terug naar boven