Skip to Content
Contacteer ons

SAP Partner Aanmelding

Als bestaande SAP-partner hebt u toegang tot SAPs partnerwebsite – sappartneredge.com. Deze beveiligde website verstrekt een gepersonaliseerde ervaring die de rolgebaseerde informatie geeft die u nodig hebt om een succesvolle SAP-operatie te bouwen en uit te voeren. Meld u vandaag aan om toegang te krijgen tot verkoop- en marketinginstrumenten, evenementen, informatie over producten/oplossingen, support, demonstraties, referenties, opleidingen, partnerschapsdiensten en meer.

Andere plaatsen om te bezoeken

Naast sappartneredge.com hebben we een aantal andere websites en community's die SAP-partners kunnen gebruiken om hun relatie met SAP uit te breiden, hun bedrijf te laten groeien en klanten te helpen bij een eenvoudigere operatie. 

Previous

SAP Application Development Partner Center
Deze website is voor SAP-partners die applicaties bouwen en toegang nodig hebben tot alles wat nodig is om ze te certificeren, vermarkten en verkopen.

Nu raadplegen

SAP Integration & Certification Center (ICC)
Deze community is toegewijd voor SAP-partners en onafhankelijke softwareverkopers (ISV's) die de applicatie of oplossing die ze gebouwd hebben, willen certificeren. 

Nu raadplegen

SAP Co-Innovation Lab (COIL)
Deze community is voor partners die willen starten met projectgebaseerde co-innovatie met SAP. Profiteer van dit geïntegreerd netwerk van wereldwijde expertise en de allerbeste technologieën en platforms.

Nu raadplegen

Next

SAP Partner Community

Interageer met uw gelijken en experts van de community van SAP-partners. De gesprekken die nu plaatsvinden op de SAP PartnerEdge Interactive community geven u de kans om vrij en veilig samen te werken.

Previous

Bericht van Rodolpho Cardenuto: Ook partners verdienen een eenvoudige operatie

De Voorzitter van SAP Global Partner Operations heeft het over de volgende generatie van het SAP PartnerEdge-programma.

Waarom cloudplatforms het geheime wapen zijn om uw bedrijf beweeglijker en competitiever te maken

Matthias Steiner - Cloud Platform Evangelist bij SAP SE - licht toe hoe software een essentieel instrument is geworden om bedrijven te helpen.

Onze partners komen eerst – De training voor SAP-partners gebeurt nu ook op aanvraag!

De SAP Learning Hub biedt partners een naadloze leerervaring die schaalbaar, gepersonaliseerd, interactief, samenwerkend en 100% op aanvraag is.

Next

Er is een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig voor toegang tot de bovenstaande links naar communitygesprekken.

Back to top