Skip to Content
Contacteer ons

Vind een SAP-partner

SAP-partners spelen een essentiële rol om ondernemingen zoals de uwe te helpen slagen. De experten van onze partners helpen klanten van alle groottes en in alle sectoren dagelijks om hun bedrijf eenvoudig te transformeren en te leiden. Ze kunnen u de SAP-oplossingen die het best passen bij uw unieke behoeften helpen identificeren, kopen, bouwen, implementeren, onderhouden en uitvoeren. Samenwerken met een SAP-partner is de slimme en eenvoudige keuze.

Andere SAP-partners, apps en hardware

Als u geen geschikte SAP-partner kon vinden door middel van de partnervinder, vindt u de volgende onafhankelijke partners misschien wel interessant.

Previous

Vind partners die SAP Crystal Solutions verkopen

Zorg voor snellere en beter geïnformeerde beslissingen in uw klein bedrijf met deze betaalbare, zakelijke intelligentie instrumenten.

Afrika  |  Azië en Pacifisch Gebied Japan  |  Europa  |  Latijns-Amerika  |  Midden-Oosten  | Noord-Amerika

Lokaliseer een partner die uw SAP-oplossing kan uitvoeren

Voer SAP-partners uit en gebruik de Solution Manager van SAP om uw implementatie te optimaliseren en een veelomvattend oplossingsbeheer van volledige oplossingsoperaties en -processen te verstrekken. 

Zoek nu

Vind partners die uw oplossing kunnen uitbreiden met gepersonaliseerde apps

Vind SAP-partners die door SAP gecertificeerde applicaties en oplossingen creëren. Deze aangepaste applicaties helpen de functionaliteit van uw SAP-oplossing uitbreiden om beter te voldoen aan uw unieke behoeften.

Zoek nu

SAP Global Technology Partners

Bekijk een lijst met onze leidende globale leveranciers van hardware-, database-, opslagsysteem-, netwerk- en mobiele computertechnologie. Deze partners verstrekken een ruim gamma producten die SAP-technologie ondersteunen.

Bekijk de lijst

Vind partners die gecertificeerde SAP HANA-hardware verstrekken

Ontdek door SAP HANA aangedreven hardware die uw implementatie kan versnellen. Onze SAP HANA Hardware Directory lijst SAP-partnerapparatuur, opslagoplossingen en ondersteunde instapniveausystemen op.

Zoek nu

Zoek naar gecertificeerde SAP-partneroplossingen in de SAP Store

SAP Store is de onlinebestemming om oplossingen en diensten van SAP en zijn partners te ontdekken en te kopen, met inbegrip van bedrijfsapplicaties, analytics, mobiele apps en cloudoplossingen.

Zoek nu

Next

Redenen om samen te werken met een SAP-partner

Onze partners vervolledigen SAP. De gekwalificeerde partners hebben alles in huis wat ze nodig hebben om dezelfde niveaus van klanttevredenheid, oplossingskwaliteit en dienstverlening aan te houden die SAP-klanten verwachten. 

SAP-partners helpen klanten van alle groottes en in alle sectoren profiteren van SAPs innovatieve oplossingen om hun bedrijf te transformeren en te vereenvoudigen. Bij SAP vertrouwen we op ons ecosysteem van meer dan 13.000 partners om onze oplossingen relevanter en toegankelijker te maken voor bedrijven zoals het uwe, zodat we er samen voor kunnen helpen zorgen dat de wereld beter draait en het leven van de mens verbetert. Hier volgen enkele redenen waarom u zou kunnen overwegen om te werken met een SAP-partner:

 • Precies voor uw gebouwd - Het zou onmogelijk zijn voor SAP om elke klant en elke unieke bedrijfsbehoefte alleen te bereiken. Dat is waarom de SAP-partners zo'n essentiële rol spelen. SAP-partners bouwen, vergroten, personaliseren en verrijken onze technologieplatforms om innovatieve en op maat gesneden oplossingen te leveren, die voldoen aan de precieze behoeften van klanten op de hele wereld. Elke partner komt met zijn eigen unieke mix van expertise, vaardigheden en diensten om de oplossing te verstrekken die u nodig hebt en om vandaag en in de toekomst op te treden als uw vertrouwde adviseur.
 • Houd het lokaal – Voor sommigen onder u kan werken met een groot bedrijf als SAP misschien niet praktisch zijn. Dit geldt vooral voor onze kleine en middelgrote klanten (KMO's). Vandaag bedienen onze SAP-partners bijna al onze KMO-klanten en daarom zijn sommige van onze KMO-specifieke oplossingen exclusief beschikbaar via ons netwerk van partners. Eenvoudig gezegd, het werken met een partner die vlakbij is, uw lokale markt begrijpt, uw taal spreekt, ingebed is in de cultuur en gemakkelijk omgaat met plaatselijke nuances kan de ideale keuze zijn.
 • Ingebouwde kwaliteit – Alle SAP-partners moeten voldoen aan strenge vereisten op alle gebieden van hun bedrijfsactiviteiten, oplossingen en diensten. Dit geeft u gemoedsrust in de wetenschap dat u samenwerkt met een partner die niet alleen goedgekeurd is door SAP, maar ook continu opgevolgd en geëvalueerd wordt.
 • Beste van zijn soort – In tegenstelling tot vele partnerprogramma's beloont en beoordeelt SAP zijn partners op meer dan alleen maar hun omzetprestatie. Onze programma's motiveren partners ook op het vlak van de dingen die het belangrijkst zijn voor u, zoals klanttevredenheid, kwaliteit en vaardigheidsniveaus. Dit garandeert de best mogelijke ervaring voor u, omdat het ons helpt de hoge standaard van onze partners te behouden en een cultuur creëert die een sterke nadruk legt op het uitbouwen van klantrelaties en niet alleen maar op het sluiten van contracten.

De combinatie van SAP-technologie en de kracht van het ecosysteem van onze SAP-partners, bevorderen onze oplossingen en de waarde die ze verstrekken aan uw bedrijf. Als u nog nooit overwogen hebt samen te werken met een SAP-partner, moet u dat wel eens doen.

 

People icon

Vind een SAP-partner. Doorzoek onze database.

SAP-partners kunnen samenwerken met u om uw zakelijke uitdagingen op te lossen en uw bedrijf op een eenvoudige manier te leiden. Vele van onze partners werken in het gehele gamma SAP-technologieën en ondersteunen een of meer van deze vier disciplines:

 • Verkoopoplossingen – Deze partners worden vaak "Wederverkopers met toegevoegde waarde" genoemd en doen in de realiteit veel meer dan alleen maar SAP-oplossingen 'verkopen'. Deze partners treden op als uw vertrouwde adviseur en hebben vaak unieke ervaring in specifieke sectoren, omdat vele experts zijn in de benadering van specifieke behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's). Ze zullen u helpen de beste oplossing te identificeren om uw uitdagingen aan te pakken en om het ideale inzetmodel te kiezen naargelang uw bedrijfsdoelstellingen. Ze kunnen ook permanente onderhouds- en supportdiensten verstrekken en streven ernaar de maximumwaarde naar boven te halen, terwijl uw behoeften veranderen en uw bedrijf groeit.
 • Bouwoplossingen – Deze partners bouwen oplossingen op basis van SAPs vereenvoudigde platforms van de nieuwe generatie die verbinding maken met het Internet der Dingen (IoT), cloud en mobiel, om bedrijven zoals het uwe in de nieuwe digitale wereld te stuwen. Dankzij deze partners wordt er voldaan aan de unieke behoeften van vele bedrijven en worden er nieuwe innovatieve manieren verwezenlijkt om uw bedrijf te leiden en te doen groeien. De partners die SAP-oplossingen bouwen, breiden onze technologie en functies uit en maken ze krachtiger en relevanter voor meer bedrijven.
 • Serviceoplossingen – Deze partnerbedrijven kunnen u voorzien van strategische business consulting door middel van het ontwerp, de ontwikkeling, implementatie en integratie van SAP-oplossingen. Het is niet ongewoon dat onze servicepartners nauw samenwerken met SAP om op de juiste manier de juiste oplossing te verstrekken voor uw bedrijf.
 • Managementoplossingen – Steeds meer bedrijven beginnen in te zien dat het onderhouden van hun IT-systemen ze vaak afleidt van het managen en doen groeien van hun bedrijf. Dat is waarom veel bedrijven afstand nemen van in-situ-oplossingen voor hun IT-infrastructuur en gebruik beginnen te maken van gehoste oplossingen die beheerd en geleid worden door derden. Onze Business Process Outsourcing (BPO)- en Manage Cloud as a Service (MCaaS)-partners staan klaar om uw SAP-oplossingen en IT-infrastructuur te hosten, te beheren en uit te voeren in uw naam. Dit bevrijdt niet alleen hulpbronnen, zodat u kunt focussen op het leiden van uw bedrijf, maar kan vaak helpen om financiën beter te beheren en te heroriënteren naar groeistrategieën met een hoge impact.

 

People icon

Vind een SAP partner. Doorzoek onze database.

Bij SAP zorgen we ervoor dat u de mate van expertise en ervaring die onze partners hebben, gemakkelijk kunt verstaan op basis van hun niveau in het SAP PartnerEdge-programma en alle SAP Recognized Expertise-onderscheidingen die ze behaald hebben.

 • SAP PartnerEdge Open Ecosystem Partners – Deze zijn onze partners op instapniveau en vertegenwoordigen vaak kleinere bedrijven of partners die een nieuwe en groeiende relatie hebben met SAP. Al deze partners moeten een minimumtraining voltooien voordat ze in contact komen met bedrijven als het uwe.
 • SAP PartnerEdge Silver Partners – Deze partners zijn een deel van ons trapsgewijs SAP PartnerEdge-programma. Ondanks het beschouwd wordt als het instapniveau voor dit programma moesten deze bedrijven voldoen aan enkele uiterst strenge vereisten. Deze partners hebben een bijdrage geleverd op het vlak van tijd, financiën en hulpbronnen om toe te treden tot het programma. Ze zijn geslaagd voor onze vaardigheidsbeoordelingen en evaluatiechecks om in aanmerking te komen voor deelname aan het programma. Naast het voldoen aan deze vereisten moeten deze partners permanent voldoen aan vereisten op het vlak van training en zakelijke activiteiten om hun zilveren status te behouden. 
 • SAP PartnerEdge Gold Partners – Deze partners hebben de gouden niveaustatus in het SAP PartnerEdge-programma behaald door op een hoog niveau te presteren in hun hele bedrijf en door een sterk engagement te vertonen voor het leveren van bedrijfswaarde aan onze klanten. Een partner kan de gouden status niet alleen op basis van de zakelijke prestaties of de grootte van zijn klantenbestand behalen, omdat we ook punten toekennen voor competentie en strategische oriëntatie. De partners worden beoordeeld op jaarlijkse basis en moeten uitstekend blijven presteren om hun gouden status te behouden.
 • SAP PartnerEdge Platinum-partners – Onze platinum partners vertegenwoordigen onze meest strategische en globale partnerschapsorganisaties. Partners kunnen alleen platinum worden op uitnodiging en worden dit niveau aangeboden op basis van een businesscase die beoordeeld en goedgekeurd wordt door de Raad van Bestuur van SAP. Werken met een van onze partners betekent dat u werkt met een van onze grootste en meest gevestigde SAP-partners.
 • SAP Recognized Expertize – Wanneer u ziet dat een van onze partners het SAP Recognized Expertise-logo gebruikt, wil dit zeggen dat ze een specialisatie en omvangrijke ervaring behaald hebben op het vlak van de implementatie van diensten in een specifiek gebied, SAP-oplossing of sector. Aangezien elke partner een rigoureuze opleiding moet voltooien en moet voldoen aan strenge vereisten om een SAP Recognized Expertise-onderscheiding te behalen, kunt u erop vertrouwen dat ze echte experten zijn in het gebied van de specialisatie.

 

People icon

Vind een SAP-partner. Zoek in onze database.

Bekroonde SAP-partners

Ons jaarlijks SAP Pinnacle Award-programma plaatst onze meest voortreffelijke partners in de schijnwerper. De finalisten worden beoordeeld door een panel van experten volgens strenge criteria, terwijl de 'Customer choice award' u de mogelijkheid geeft om uw eigen SAP-partner te nomineren. Werken met een SAP Pinnacle Award-winnaar betekent dat u te maken hebt met een van onze meest innovatieve, bewezen en best presterende partners. U vindt een lijst van onze SAP Pinnacle Award-winnaars in de SAP Partner Finder. Hieronder staan de categorieën voor de SAP Pinnacle Awards 2016:

Build Awards  
Customers’ Choice – Build
Winner: Hewlett Packard Enterprise

Finalists: Capgemini | Cisco
OEM Partner of the Year
Winner: Smart Utility Systems

Finalists: Nextgen | Kore
Application Development Partner of the Year
Winner: Macromicro

Finalists: NGA Human Resources | Semos
Platform Co-Innovation Partner of the Year
Winner: Innovapptive

Finalists: Intel | IBM
Application Innovation Partner of the Year
Winner: OpenText

Finalists: Celonis | Workforce Software
Internet of Things Partner of the Year
Winner: Accenture

Finalists: OSI | Intel
Sell Awards  
Customers’ Choice – Sell
Winnaar: Vision33

Finalisten: YASH Technologies | Capgemini
Marketing Momentum Partner of the Year
Winnaar: Aasonn

Finalisten: myCloudDoor | SofOS
Value-Added Reseller
Winnaar: Seidor

Finalisten: All for One Steeb | Sonata
SME Customer Experience Partner of the Year
Winnaar: China Telecom

Finalisten: No qualifying finalists
New Value-Added Reseller
Winnaar: Jigsaw Cloud

Finalisten: John Keells Holdings | Shanghai Order Software Technology
Workforce Partner of the Year
Winnaar: Deloitte

Finalisten: Accenture | IBM
Global Value-Added Reseller
Winnaar: itelligence, NTT DATA Business Solutions

Finalisten: IBM | Accenture
 
Service Awards  
Customers’ Choice – Service
Winnaar: Capgemini

Finalisten: Neoris | IBM
Market Impact Partner of the Year
Winnaar: EY

Finalisten: Accenture | PwC
Quality Partner of the Year
Winnaar: EY

Finalisten: Capgemini | Tata Consultancy Services
Run Partner of the Year
Winnaar: Tata Consultancy Services

Finalisten: Wipro | CoreALM
SAP S/4 HANA Adoption Partner of the Year
Winnaars (tie): Deloitte | itelligence, NTT DATA

Finalist: Accenture
Services Provider of the Year
Winnaar: Accenture

Finalisten: Deloitte | IBM
Build Awards

Customers' Choice – Build
Deze door de klant genomineerde prijs erkent een SAP-partner voor zijn ontwikkeling van complementaire technologieproducten die een klant geholpen heeft om ten volle te profiteren van zijn SAP-investering, met een aanzienlijke bedrijfsimpact als gevolg.

Application Development Partner of the Year
Deze prijs erkent een leidende partner die deelneemt aan het SAP PartnerEdge program for Application Development, dat ontwikkelaars van alle groottes voorziet van een unieke kans om gebruik te maken van SAP en te innoveren op het SAP-platform. De winnaar wordt geselecteerd op basis van de innovatie van een oplossing die inspeelt op een essentiële klantbehoefte, de impact op de aanname van SAP-technologie en de efficiëntie van de markintroductie.

Application Innovation Partner of the Year
Deze prijs erkent een SAP-partner voor zijn ontwikkeling van baanbrekende complementaire softwaretechnologie. Het winnende bedrijf wordt geselecteerd op basis van technologie-innovatie, marktimpact en aangetoonde klantimpact. 

Internet of Things Partner of the Year
Erkent een partner voor zijn ontwikkeling van innovatieve oplossingen die SAP-technologieën koppelen aan een netwerk van fysieke objecten die ingebed zijn in elektronica, software, sensoren en netwerkconnectiviteit. De winnende oplossing getuigt van transformatieve verbeteringen voor de klant op het vlak van efficiëntie, precisie en economisch voordeel. Verder toont de winnende partner marktimpact en een sterke marktreputatie als een leider op het vlak van het Internet der Dingen.

OEM Partner of the Year
Erkent de SAP-partner onder KMO's die de grootste marktimpact heeft behaald door middel van zijn gebruik van ingebedde SAP-technologie, zoals gemeten door factoren inclusief de algemene licentiegroei bij KMO'S, regionale impact, netto nieuwe klanten, strategische innovatie en de snelheid van de introductie van nieuwe producten.

Platform Co-Innovation Partner of the Year
Erkent een SAP-partner voor zijn proactieve en innovatieve samenwerking met SAP om klanten te helpen om hun technologiestapel en applicatielandschap gemakkelijker en efficiënter te orkestreren, wat leidt tot de uitbreiding/innovatie van de oplossingen, meer omzet en klantsucces.

Collapse
Sell Awards

Customers’ Choice – Sell
Deze door klanten genomineerde prijs erkent een SAP-partner voor zijn buitengewone inspanningen om een KMO-klant te helpen om de laatste innovaties op het vlak van SAP-technologie ten volle te gebruiken en zijn bedrijf te transformeren.

Value-Added Reseller of the Year
Erkent de wederverkoper met toegevoegde waarde/kanaalpartner die, na het bereiken van de minimale vereisten, de meeste transacties met softwarelicenties en het grootste klantenbestand had en die aanzienlijk geïnvesteerd heeft in de ontwikkeling van SAP HANA. 

New Value-Added Reseller of the Year
Erkent de wederverkoper met toegevoegde waarde in zijn eerste kalenderjaar van partnerschap met SAP die, na het bereiken van de minimale vereisten, de hoogste omzet genereerde uit softwarelicenties en aanzienlijk geïnvesteerd heeft in de ontwikkeling van SAP HANA.

Global Value-Added Reseller of the Year
Erkent de wederverkoper met toegevoegde waarde die, na het bereiken van de minimale vereisten, de hoogste omzet genereerde uit softwarelicenties en klanttransacties en die aanzienlijk geïnvesteerd heeft in de ontwikkeling van SAP HANA.

Marketing Momentum Award
Erkent de SAP partner die SAP marketing middelen heeft ingezet om een toonaangevende marketing campagne uit te rollen die toont hoe SAP technologie bedrijven helpt eenvoudig te functioneren.

SME Customer Experience Partner of the Year
Erkent de SAP-partner die continue inspanningen op het vlak van klantsucces en markexpansie aandrijft voor de SAP Anywhere-oplossing.

Workforce Partner of the Year
Erkent de SAP-partner die continue inspanningen op het vlak van klantsucces en markexpansie aandrijft voor SAP SuccessFactors-oplossingen, SAP Fiori-apps en/of SAP Fieldglass-oplossingen.

Deze award erkent de SAP partner die SAP marketing middelen heeft ingezet om een toonaangevende marketing campagne die laat zien hoe SAP technologie bedrijven helpt eenvoudig uit te voeren leveren .
Collapse
Service Awards

Customers’ Choice – Service
Deze door klanten genomineerde prijs erkent een SAP-partner voor zijn engagement voor het leveren van uitstekende diensten die een klant geholpen heeft om de laatste SAP-innovaties ten volle te gebruiken en zijn bedrijf te transformeren.

Market Impact Partner of the Year
Uitgereikt aan het dienstenbedrijf dat samengewerkt heeft met SAP om de grootste omzetgroei op het vlak van SAP-software op jaarbasis te verwezenlijken, inclusief omzet van joint partners, indirecte omzet en cloudabonnementen.

Quality Partner of the Year
Uitgereikt aan de dienstverleningspartner die de beste algemene prestatie voorlegt op basis van het aantal escalaties dat getraceerd is door SAP, klantfeedback (inclusief doorverwijzingsverhalen) en engagement voor uiterst kwalitatieve toepassingen.

Run SAP Partner of the Year
Erkent een SAP-partner die het hoogste engagement en resultaten heeft aangetoond met betrekking tot het vergroten van de acceptatie van SAP Solution Manager, samenwerking met SAP en succesvolle nieuwe Run SAP-implementaties en activiteiten in de loop van 2015.

SAP S/4HANA Adoption Partner of the Year
Erkent een uitstekende dienstverleningspartner van SAP die de marktacceptatie van de SAP S/4HANA-suite heeft helpen versnellen. Het winnende bedrijf wordt gekozen op basis van zijn co-innovatie-inspanningen, implementatiesucces en marktimpact.  

Services Provider of the Year
Erkent de dienstverlener die innovatieve oplossingen heeft gecreëerd, vermarkt en verkocht om klanten te helpen bij de overgang naar digitaal zakendoen door middel van SAP-technologie. Het winnende bedrijf getuigt van een hoog niveau van engagement voor SAP en onze gemeenschappelijke klanten via continue marktontwikkelingspogingen en sterke bewijzen van succes bij de klanten.

Collapse
Pictogram van mensen

Vind een SAP-partner. Ontmoet onze winnaars van 2016

Back to top