Direct naar inhoud
Contacteer ons
Chat nu Chat Offline
Live hulp en chat met een van onze SAP medewerkers.
Contacteer ons
E-mail ons uw opmerkingen, vragen of feedback.
De kracht van partnerships
De kracht van partnerships

Bent u een klant op zoek naar een partner om mee samen te werken, een bedrijf met interesse in ons partner-ecosysteem, of een bestaande SAP-partner die op onze beveiligde website wil inloggen, dan bent u op de juiste plek!

Vorige

Zoek een partner

Onze partners kunnen bedrijven van elke omvang of sector helpen met het kopen, bouwen, invoeren, onderhouden, steunen en runnen van de SAP-oplossing die het best bij u past. Vind vandaag die vertrouwde professional!

Wordt een partner

De complete portefeuille van SAP met de beste oplossingen in de branche en bekroonde partnerprogramma's helpen uw bestaande bedrijf aan meer klanten en omzet. Bekijk vandaag nog de verschillende partner-opties.

Al een partner?

Als u al een SAP-partner bent, kunt u op de sappartneredge.com website inloggen voor exclusieve verkoop- en marketingtools, evenementen, oplossingen, support, demo's, training, voordelen en nog veel meer.

Certificeer mijn oplossing

Verhoog het vertrouwen van klanten in de innovatieve toepassingen die u hebt ontwikkeld om op SAP-technologie te worden uitgevoerd, met certificatie van het SAP integratie- en certificatiecentrum – officiële goedkeuring van SAP.

Volgende
Terug naar boven