Skip to Content

Nieuwe SAP Community

  • Inloggen door op de avatar (profielafbeelding) te klikken
  • Registreren en uw profiel aanmaken (nieuwe gebruikers)
  • Een blog schrijven
  • Een vraag stellen
  • Onderwerpen ontdekken en volgen
Aan de slag

Community-blogs

Zoek in onze lijst van blogs naar innovatieve denkers, meningen van experts en baanbrekende ideeën, en ga direct het gesprek aan.

Vragen en antwoorden

SAP Answers is een krachtige kennisdatabase voor alle onbeantwoorde vragen.

Over ons

Previous

Gebruiksregels

Alle belangrijke regels over do's en don'ts in SAP Community. Deze regels helpen u en anderen om het meeste voordeel te halen uit SAP Community.

Reputatie

SAP Community heeft een betrouwbaar reputatie-programma dat gebruikmaakt van gamification die aanzet tot waardevolle bijdragen en de expertise van gebruikers duidelijk aangeeft.

Support in de community

Informatie voor wie ondersteuning nodig heeft bij het doorzoeken van SAP Community. Krijg via de juiste kanalen de informatie die u zoekt.

Next
Previous

Registratie en profielbeheer

Hulp bij het registreren, het aanmaken van een account en het onderhouden van uw profiel op SAP Community, inclusief tips om uw profiel te verbeteren.

SAP Mentors

Via het SAP Mentors-programma krijgt u hulp van de meest invloedrijke deelnemers van het SAP-ecosysteem. Deze bloggers, consultants en actieve community-leden zorgen ervoor dat SAP relevant blijft.

Coffee Corner

De SAP Community Coffee Corner is de officiële plek waar u elk onderwerp met elkaar kunt delen en bespreken. Doe mee!

Next

Lid van de maand

Elke maand wordt een lid van SAP Community beloond voor het delen van kennis, het helpen van collega's en het uitvoeren van extra taken om de betrokkenheid bij de community te vergroten. Bent u de volgende?

SAPience - Belgische SAP user group

Maak kennis met SAPience: een onafhankelijke non-profitorganisaties die uit klanten en partners van SAP bestaat. Ontdek hoe SAPience (een vereniging van Belgische SAP gebruikers) leden helpt om op de hoogte te blijven van de belangrijke innovaties en technologie. Dankzij deze usergroup worden problemen opgelost, nieuwe ideeën bedacht, en worden onze klanten betrokken bij nieuwe productontwikkelingen en kunnen ze het beleid van SAP helpen beïnvloeden.

Back to top