Skip to Content

Community

Acties

Welkom bij de SAP Community

Previous
Nieuwste Q&A over de cloud
Nieuwste Q&A over ABAP
Nieuwste Q&A over HANA
Next

Lid van de maand

Elke maand wordt een lid van SAP Community beloond voor het delen van kennis, het helpen van collega's en het uitvoeren van extra taken om de betrokkenheid bij de community te vergroten. Bent u de volgende?

SAP Community Wiki

De SAP Community Wiki bevat content over SAP waaraan meerdere auteurs kunnen bijdragen. Klik op Ga naar de Community Wiki hieronder om de inhoud te bekijken en samen te werken met andere auteurs. In de gebruikershandleiding leest u hoe u het beste kunt samenwerken in de wiki-omgeving.
 
 

SAP Community op sociale media

Previous

Facebook

Next

Over ons

Previous

Gebruiksregels

Alle belangrijke regels over do's en don'ts in SAP Community. Deze regels helpen u en anderen om het meeste voordeel te halen uit SAP Community.

Reputatie

SAP Community heeft een betrouwbaar reputatie-programma dat gebruikmaakt van gamification die aanzet tot waardevolle bijdragen en de expertise van gebruikers duidelijk aangeeft.

Support in de community

Informatie voor wie ondersteuning nodig heeft bij het doorzoeken van SAP Community. Krijg via de juiste kanalen de informatie die u zoekt.

Next
Previous

Registratie en profielbeheer

Hulp bij het registreren, het aanmaken van een account en het onderhouden van uw profiel op SAP Community, inclusief tips om uw profiel te verbeteren.

SAP Mentors

Via het SAP Mentors-programma krijgt u hulp van de meest invloedrijke deelnemers van het SAP-ecosysteem. Deze bloggers, consultants en actieve community-leden zorgen ervoor dat SAP relevant blijft.

Coffee Corner

De SAP Community Coffee Corner is de officiële plek waar u elk onderwerp met elkaar kunt delen en bespreken. Doe mee!

Next

SAPience - Belgische SAP user group

Maak kennis met SAPience: een onafhankelijke non-profitorganisaties die uit klanten en partners van SAP bestaat. Ontdek hoe SAPience (een vereniging van Belgische SAP gebruikers) leden helpt om op de hoogte te blijven van de belangrijke innovaties en technologie. Dankzij deze usergroup worden problemen opgelost, nieuwe ideeën bedacht, en worden onze klanten betrokken bij nieuwe productontwikkelingen en kunnen ze het beleid van SAP helpen beïnvloeden.

Back to top