Direct naar inhoud

Directie

Het management team van SAP België & Luxemburg

Maak kennis met het management team van SAP en lees hoe dit team ervoor zorgt dat SAP bedrijven helpt te doen waar ze goed in zijn, maar dan beter.

Stijn De Beuckelaer
Managing Director

Stijn De Beuckelaer, Managing Director, is verantwoordelijk voor alle activiteiten van SAP in België en Luxemburg. SAP is de leider in de business software-wereld. De voornaamste prioriteit van Stijn zal niet alleen zijn om deze positie te bestendigen, maar ook om SAP duidelijk te positioneren als innovatieve trendsetter met cloud en platform oplossingen. Gezien zijn eerdere successen in de KMO-markt als Sales Director Midmarket, wil Stijn dit succes uitbreiden naar de hele Belgische en Luxemburgse markt.

placeholder
Stef De Mulder
Chief Operation Officer, SAP België & Luxemburg

Stef De Mulder is COO SAP België en Luxemburg. In deze rol zal Stef de business- en financiële doelstellingen van SAP BeLux vertalen naar operationele doelstellingen, programma's en projecten. Voordien was Stef CFO. Hij kan terugblikken op meer dan 10 jaar ervaring binnen SAP in verschillende rollen (Finance, Operations en Sales).

Katelijne Leemans
Chief Financial Officer, SAP België & Luxemburg

Katelijne Leemans is Chief Financial Officer van SAP België en Luxemburg. Als CFO zoekt zij de juiste balans tussen het ondersteunen van de interne en externe klanten en het uitstippelen van een gezond financieel beleid voor SAP. Katelijne heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen SAP in diverse functies.

Karolien Engelen
Marketing Director, SAP België & Luxemburg

Karolien Engelen, Marketing Director voor SAP BeLux, is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de SAP-marketingstrategie in België en Luxemburg. Karolien heeft de voorbije 11 jaren een stevige marketingervaring opgebouwd bij SAP. Een solide basis om de innovatieagenda van SAP verder in de kijker te zetten en ervoor te zorgen dat het SAP-productportfolio (database, analytics, cloud, mobiele toepassingen en applicaties) zijn weg vindt binnen de doelmarkten. 

Tim Doetjes
HR Director

Tim Doetjes is Human Resources Director. Als HR Director is hij verantwoordelijk voor de vormgeving en implementatie van het personeelsbeleid, met een prioriteit voor de gezondheid en ontwikkeling van de medewerkers. Tim is uiterst gemotiveerd om SAP een prettige werkomgeving te laten zijn voor iedereen.

Koen Du Rang
Sales Director Midmarket & Ecosystem

Koen Du Rang is Sales Director Midmarket & Ecosystem voor België en Luxemburg. Hij zal zich in deze functie toeleggen op het verder uitbouwen van het partnernetwerk, een belangrijke schakel in de sterke marktpositie van SAP, vandaag én morgen. Met meer dan 10 jaar ervaring bij SAP zal Koen zich eveneens richten op de verdere groei en innovatie bij BeLux klanten uit het Midmarket segment. Hij zal zijn expertise gebruiken om SAP-oplossingen aan te bieden aan de KMO-markt, het sterkst groeiende marktsegment.

Veerle Van Puyenbroeck
Sales Director Key Accounts

Veerle Van Puyenbroeck is Sales Director Key Accounts. Een rol waarin zij, samen met een ervaren salesteam, SAP’s enterprise application portfolio verkoopt aan de grootste klanten.

Door het faciliteren van een doorgedreven digitale transformatie wil zij bijdragen tot de winstgevendheid, flexibiliteit en differentiërende karakter van elke, individuele klant. 

Veerle’s rijke ervaring in consulting, sales- en managementrollen geeft haar een gezonde kijk op het bedrijfsleven en de manier waarop informatietechnologie succesvolle businesstransformaties ondersteunt en versnelt.

placeholder
Jimmy Van Geit
Head of Services

Jimmy Van Geit is Head Services voor SAP België en Luxemburg. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het managen van de SAP-professional services en het ondersteunen van de business. Hierbij ligt de focus op het verstrekken van kennis en expertise aan klanten zodat SAP’s oplossingen op een succesvolle manier kunnen geïmplementeerd worden. Jimmy kan terugblikken op 20 jaar ervaring in een aantal Senior Delivery Management en Service Line Management functies bij leveranciers van Consulting Services.

Nicolas Debeer
Head of Business Transformation-As-A-Service

Nicolas Debeer is als Head of RISE verantwoordelijk voor het stragetische initiatief RISE with SAP dat tot doel heeft onze ERP-klanten te ondersteunen via een Business Transformation As A Service-aanpak. Zijn belangrijkste prioriteit is het creëren van waarde en de groei van onze klanten in hun transitie naar de Cloud door middel van innovatie, continue verbetering van processen en data. Met zijn ervaring van meer dan 10 jaar op dit vlak in verschillende rollen (consulting, advisory en sales), heeft Nicolas de nodige ervaring om de klanten van SAP BeLux te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Terug naar boven