Direct naar inhoud
Contacteer ons
Chat nu Chat Offline
Live hulp en chat met een van onze SAP medewerkers.
Contacteer ons
E-mail ons uw opmerkingen, vragen of feedback.
Het management team van SAP België & Luxemburg

Maak kennis met het management team van SAP en lees hoe dit team ervoor zorgt dat SAP bedrijven helpt te doen waar ze goed in zijn, maar dan beter

Het management team van SAP België & Luxemburg

Maak kennis met het management team van SAP en lees hoe dit team ervoor zorgt dat SAP bedrijven helpt te doen waar ze goed in zijn, maar dan beter

Vorige
Alain Georgy
Managing Director
SAP België & Luxemburg
 
Alain Georgy, Managing Director van SAP BeLux, is verantwoordelijk voor alle activiteiten van SAP in België en Luxemburg. SAP is de leider in de business software-wereld. De voornaamste prioriteit van Alain zal niet alleen zijn om deze positie te bestendigen, maar ook om SAP duidelijk te positioneren als innovatieve trendsetter met cloud en platform oplossingen. Gezien zijn eerdere successen in de KMO-markt als Sales Director General Business, wil Alain dit succes uitbreiden naar de hele Belgische en Luxemburgse markt.

Stef De Mulder
Chief Operation Officer
SAP België & Luxemburg

Stef De Mulder is COO SAP België en Luxemburg. In deze rol zal Stef de business- en financiële doelstellingen van SAP BeLux vertalen naar operationele doelstellingen, programma's en projecten. Voordien was Stef CFO. Hij kan terugblikken op meer dan 10 jaar ervaring binnen SAP in verschillende rollen (Finance, Operations en Sales).

katelijne.leemans

Katelijne Leemans
Chief Financial Officer
SAP België & Luxemburg

Katelijne Leemans is Chief Financial Officer van SAP België en Luxemburg. Als CFO zoekt zij de juiste balans tussen het ondersteunen van de interne en externe klanten en het uitstippelen van een gezond financieel beleid voor SAP. Katelijne heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen SAP in diverse functies.

Volgende
Vorige
bruno.kindt

Bruno Kindt
Chief HR Officer
SAP België & Luxemburg

Bruno Kindt is Director of Human Resources bij SAP België & Luxemburg. Hij is ook lid van het Extended EMEA HR Leadership Team (eHRLT). In nauwe samenwerking met lokale en internationale collega’s zorgt hij ervoor dat het HR-beleid en de HR-programma’s van SAP aansluiten bij de noden van de 260 lokale, regionale en globale medewerkers die op de kantoren in België en Luxemburg aan de slag zijn. 

karolien.engelen

Karolien Engelen
Marketing Director
SAP België & Luxemburg

Karolien Engelen, Marketing Director voor SAP BeLux, is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de SAP-marketingstrategie in België en Luxemburg. Karolien heeft de voorbije 11 jaren een stevige marketingervaring opgebouwd bij SAP. Een solide basis om de innovatieagenda van SAP verder in de kijker te zetten en ervoor te zorgen dat het SAP-productportfolio (database, analytics, cloud, mobiele toepassingen en applicaties) zijn weg vindt binnen de doelmarkten. 

Stijn De Beuckelaer
Sales Director General Business & Ecosystem
SAP België & Luxemburg
 
Stijn De Beuckelaer is Sales Director General Business & Ecosystem voor België en Luxemburg. Hij zal zich in deze functie toeleggen op het verder uitbouwen van het partnernetwerk, een belangrijke schakel in de sterke marktpositie van SAP, vandaag én morgen. Met meer dan 15 jaar ervaring bij SAP zal Stijn zich eveneens richten op de verdere groei en innovatie bij BeLux klanten uit het General Business Segment. Hij zal zijn expertise gebruiken om SAP-oplossingen aan te bieden aan de KMO-markt, het sterkst groeiende marktsegment.
Volgende
Vorige
Koen Du Rang
Sales Director Key Accounts
SAP België & Luxemburg
 
Koen Du Rang is Sales Director Key Accounts voor de Belgische en Luxemburgse markt. Het uitbouwen van een lange termijn partnership met de SAP BeLux key accounts is topprioriteit voor hem. Hij zal bijdragen aan de groei van SAP door op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen die klanten helpen om hun strategische business doelstellingen te bereiken. Koen’s aanpak en ervaring - sinds 2010 aan de slag bij SAP – vormen de perfecte basis voor de verdere uitbouw van de relatie met key accounts.
veerle

Veerle Van Puyenbroeck
Sales Director Strategic Industries
SAP België & Luxemburg

Veerle Van Puyenbroeck is Sales Director Strategic Industries bij SAP België en Luxemburg. In die rol is ze verantwoordelijk voor het uitbouwen van de door SAP geïdentificeerde strategische sectoren (Financial Services, Public Sector, de Europese Instellingen, Retail en Telecommunicatie). Haar ervaring in verscheidene sales- en managementrollen geeft Veerle een gezonde kijk op het bedrijfsleven en de manier waarop informatietechnologie succesvolle businesstransformaties kan ondersteunen en versnellen.

Jan Augustijnen
Sales Director Strategic Accounts
SAP België & Luxemburg

Jan Augustijnen is Sales Director Strategic Accounts bij SAP België en Luxemburg. Zijn team beheert Belgische en Luxemburgse multinationals die vanuit België of Luxemburg wereldwijd aangestuurd worden. Klantensucces en lange termijn relaties staan centraal bij Jan. De 26 jaar ervaring van Jan, als managementconsultant en delivery manager, maar ook jarenlang als salesmanager services en software - is een uitstekende basis om deze objectieven te behalen.

Volgende
Vorige

Yves Van Cauwenberge
Sales Director Platform & Technologies (P&T)
SAP België & Luxemburg

Als Sales Director Platform & Technologies (P&T) zet Yves Van Cauwenberge in op het ontwikkelen & uitrollen van optimale end-to-end oplossingen voor klanten. Door de kracht en kennis van verschillende sales teams (DDM, L&A en SCP) te bundelen, kan het uitgebreide, geïntegreerde SAP-portfolio optimaal ingezet worden. Yves heeft meer dan 20 jaar softwaresales ervaring zowel in regionale als globale functies. Hij gelooft sterk in de uitzonderlijke waarde die data kan toevoegen aan het succes van iedere onderneming.

 

Fabrice Van Ex
Sales Director Digital Core
SAP België & Luxemburg

Fabrice Van Ex heeft 20 jaar ervaring met de verkoop van bedrijfssoftware en beschikt hiermee over een stevige commerciële achtergrond in de wereld van zowel kmo’s als grote bedrijven. In zijn functie als Sales Director Digital Core leidt hij een team van specialisten die instaan voor de verkoop, in Belux, van SAP’s kernoplossingen zijnde SAP S/4 Cloud (ERP), Digital Supply Chain en Finance & Risk.

Dimitri Bosmans
Sales Director Cloud
SAP België & Luxemburg

Dimitri Bosmans is actief binnen SAP België en Luxemburg sinds 2007. Binnen zijn huidige functie als Sales Director Cloud is hij verantwoordelijk voor het hele Cloud portfolio van SAP. Gedurende zijn carrière heeft Dimitri verschillende functies bekleed binnen SAP België en Luxemburg, van Account Executive over Sales Manager naar Global Account Director. 

 
Volgende
Vorige
Jimmy Van Geit
Head of Digital Business Services
SAP België & Luxemburg
 
Jimmy Van Geit is Head of Digital Business Services voor SAP België en Luxemburg. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het managen van de SAP-professional services en het ondersteunen van de business. Hierbij ligt de focus op het verstrekken van kennis en expertise aan klanten zodat SAP’s oplossingen op een succesvolle manier kunnen geïmplementeerd worden. Jimmy kan terugblikken op 20 jaar ervaring in een aantal Senior Delivery Management en Service Line Management functies bij leveranciers van Consulting Services.

Baudouin Urbain
Field Services Sales Director
SAP België & Luxemburg

Baudouin Urbain is Field Services Sales Director. Hij leidt het sales team dat verantwoordelijk is voor de verkoop van Services activiteiten in België en Luxemburg. Zijn taak bestaat voornamelijk uit consultancy, ontwikkeling van specifieke applicaties, implementatie van de SaaS-oplossingen, ondersteuning van Premium Engagement/MaxAttention, alsmede opleiding en applicatiebeheer.

 
Volgende

Over SAP

SAP staat aan de kern van de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider in software voor ondernemingstoepassingen helpt SAP organisaties de schadelijke effecten van complexiteit tegen te gaan, nieuwe mogelijkheden voor innovatie en groei te genereren en de concurrentie vóór te blijven. Ga naar onze bedrijfswebsite voor het laatste nieuws, informatie voor investeerders en analisten, carrièrebronnen, SAP’s geschiedenis en meer. Ga naar onze bedrijfswebsite. Beschikbaar in:

Terug naar boven