Direct naar inhoud

Het management team van SAP België & Luxemburg

Maak kennis met het management team van SAP en lees hoe dit team ervoor zorgt dat SAP bedrijven helpt te doen waar ze goed in zijn, maar dan beter.

Stijn De Beuckelaer
Managing Director,
SAP België & Luxemburg

Stijn De Beuckelaer, Managing Director van SAP BeLux, is verantwoordelijk voor alle activiteiten van SAP in België en Luxemburg. SAP is de leider in de business software-wereld. De voornaamste prioriteit van Stijn zal niet alleen zijn om deze positie te bestendigen, maar ook om SAP duidelijk te positioneren als innovatieve trendsetter met cloud en platform oplossingen. Gezien zijn eerdere successen in de KMO-markt als Sales Director General Business, wil Stijn dit succes uitbreiden naar de hele Belgische en Luxemburgse markt.

Stef De Mulder
Chief Operation Officer,
SAP België & Luxemburg

Stef De Mulder is COO SAP België en Luxemburg. In deze rol zal Stef de business- en financiële doelstellingen van SAP BeLux vertalen naar operationele doelstellingen, programma's en projecten. Voordien was Stef CFO. Hij kan terugblikken op meer dan 10 jaar ervaring binnen SAP in verschillende rollen (Finance, Operations en Sales).

Katelijne Leemans
Chief Financial Officer,
SAP België & Luxemburg

Katelijne Leemans is Chief Financial Officer van SAP België en Luxemburg. Als CFO zoekt zij de juiste balans tussen het ondersteunen van de interne en externe klanten en het uitstippelen van een gezond financieel beleid voor SAP. Katelijne heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen SAP in diverse functies.

Karolien Engelen
Marketing Director,
SAP België & Luxemburg

Karolien Engelen, Marketing Director voor SAP BeLux, is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de SAP-marketingstrategie in België en Luxemburg. Karolien heeft de voorbije 11 jaren een stevige marketingervaring opgebouwd bij SAP. Een solide basis om de innovatieagenda van SAP verder in de kijker te zetten en ervoor te zorgen dat het SAP-productportfolio (database, analytics, cloud, mobiele toepassingen en applicaties) zijn weg vindt binnen de doelmarkten. 

Koen Du Rang
Sales Director General Business & Ecosystem,
SAP België & Luxemburg

Koen Du Rang is Sales Director General Business & Ecosystem voor België en Luxemburg. Hij zal zich in deze functie toeleggen op het verder uitbouwen van het partnernetwerk, een belangrijke schakel in de sterke marktpositie van SAP, vandaag én morgen. Met meer dan 10 jaar ervaring bij SAP zal Koen zich eveneens richten op de verdere groei en innovatie bij BeLux klanten uit het General Business Segment. Hij zal zijn expertise gebruiken om SAP-oplossingen aan te bieden aan de KMO-markt, het sterkst groeiende marktsegment.

Veerle Van Puyenbroeck
Sales Director Strategic Industries,
SAP België & Luxemburg

Veerle Van Puyenbroeck is Sales Director Strategic Industries bij SAP België en Luxemburg. In die rol is ze verantwoordelijk voor het uitbouwen van de door SAP geïdentificeerde strategische sectoren (Financial Services, Public Sector, de Europese Instellingen, Retail en Telecommunicatie). Haar ervaring in verscheidene sales- en managementrollen geeft Veerle een gezonde kijk op het bedrijfsleven en de manier waarop informatietechnologie succesvolle businesstransformaties kan ondersteunen en versnellen.

Jan Augustijnen
Sales Director Strategic Accounts,
SAP België & Luxemburg

Jan Augustijnen is Sales Director Strategic Accounts bij SAP België en Luxemburg. Zijn team beheert Belgische en Luxemburgse multinationals die vanuit België of Luxemburg wereldwijd aangestuurd worden. Klantensucces en lange termijn relaties staan centraal bij Jan. De 26 jaar ervaring van Jan, als managementconsultant en delivery manager, maar ook jarenlang als salesmanager services en software - is een uitstekende basis om deze objectieven te behalen.

Dimitri Bosmans
Sales Director Core Key Accounts,
SAP België & Luxemburg

Dimitri Bosmans is Sales Director Core Key Accounts voor de Belgische en Luxemburgse markt. Het uitbouwen van een lange termijn partnership met de SAP BeLux key accounts is topprioriteit voor hem. Hij zal bijdragen aan de groei van SAP door op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen die klanten helpen om hun strategische business doelstellingen te bereiken. Dimitri’s aanpak en ervaring – hij is sinds 2007 aan de slag bij SAP – vormen de perfecte basis voor de verdere uitbouw van de relatie met key accounts.

Jimmy Van Geit
Head of Digital Business Services,
SAP België & Luxemburg

Jimmy Van Geit is Head of Digital Business Services voor SAP België en Luxemburg. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het managen van de SAP-professional services en het ondersteunen van de business. Hierbij ligt de focus op het verstrekken van kennis en expertise aan klanten zodat SAP’s oplossingen op een succesvolle manier kunnen geïmplementeerd worden. Jimmy kan terugblikken op 20 jaar ervaring in een aantal Senior Delivery Management en Service Line Management functies bij leveranciers van Consulting Services.

Baudouin Urbain
Field Services Sales Director,
SAP België & Luxemburg

Baudouin Urbain is Field Services Sales Director. Hij leidt het sales team dat verantwoordelijk is voor de verkoop van Services activiteiten in België en Luxemburg. Zijn taak bestaat voornamelijk uit consultancy, ontwikkeling van specifieke applicaties, implementatie van de SaaS-oplossingen, ondersteuning van Premium Engagement/MaxAttention, alsmede opleiding en applicatiebeheer.

Nicolas Debeer
Sales Director Business Innovation & Enterprise Platform
SAP Belgium & Luxembourg

Nicolas Debeer is Sales Director voor Business Innovation & Enterprise Platform bij
SAP België en Luxemburg. Zijn topprioriteit is waardecreatie en klantgroei door
innovatie, continue verbetering en data. Met meer dan 10 jaar ervaring in deze
domeinen in verschillende rollen (consulting, advies en verkoop) heeft Nicolas
de sleutels in handen om SAP BeLux klanten te ondersteunen in hun digitale
transformatieprogramma's.

Terug naar boven