Direct naar inhoud
Contacteer ons
Chat nu Chat Offline
Live hulp en chat met een van onze SAP medewerkers.
Contacteer ons
E-mail ons uw opmerkingen, vragen of feedback.
Het management team van SAP België & Luxemburg

Maak kennis met het management team van SAP en lees hoe dit team ervoor zorgt dat SAP bedrijven helpt te doen waar ze goed in zijn, maar dan beter

Het management team van SAP België & Luxemburg

Maak kennis met het management team van SAP en lees hoe dit team ervoor zorgt dat SAP bedrijven helpt te doen waar ze goed in zijn, maar dan beter

Vorige
Alain Georgy
Managing Director
SAP België & Luxemburg
 
Alain Georgy, Managing Director van SAP BeLux, is verantwoordelijk voor alle activiteiten van SAP in België en Luxemburg. SAP is de leider in de business software-wereld. De voornaamste prioriteit van Alain zal niet alleen zijn om deze positie te bestendigen, maar ook om SAP duidelijk te positioneren als innovatieve trendsetter met cloud en platform oplossingen. Gezien zijn eerdere successen in de KMO-markt als Sales Director General Business, wil Alain dit succes uitbreiden naar de hele Belgische en Luxemburgse markt.
Tine Vandenbreeden
Chief Operation Officer
SAP België & Luxemburg
 
Tine Vandenbreeden is COO SAP België en Luxemburg. In deze rol zal Tine de business- en financiële doelstellingen van SAP BeLux vertalen naar operationele doelstellingen, programma's en projecten. Voordien was ze al actief binnen SAP als Head of Channel en Partner Solution Center Head voor SAP EMEA.

Stef De Mulder
Chief Financial Officer
SAP België & Luxemburg

Stef De Mulder is Chief Financial Officer (CFO) van SAP België en Luxemburg. Als CFO zoekt hij de juiste balans tussen het ondersteunen van de interne en externe klanten als business partner en het bewaken van duurzame groei voor SAP als business steward. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen SAP in verschillende rollen (Finance, Operations en Sales), kan hij perfect inspelen op de interne en externe klantenwensen.

Volgende
Vorige
bruno.kindt

Bruno Kindt
Chief HR Officer
SAP België & Luxemburg

Bruno Kindt is Director of Human Resources bij SAP België & Luxemburg. Hij is ook lid van het Extended EMEA HR Leadership Team (eHRLT). In nauwe samenwerking met lokale en internationale collega’s zorgt hij ervoor dat het HR-beleid en de HR-programma’s van SAP aansluiten bij de noden van de 260 lokale, regionale en globale medewerkers die op de kantoren in België en Luxemburg aan de slag zijn. 

Annick Reyngoudt
Chief Marketing Officer
SAP België & Luxemburg

Annick Reyngoudt, Marketing Director voor SAP BeLux, is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de SAP marketingstrategie in België en Luxemburg. Haar taak is tweeledig: zorgen dat de innovatieagenda van SAP in de kijker staat en dat er interesse/vraag is voor de volledige SAP productportfolio binnen de doelmarkten (database, analytics, cloud, mobiele toepassingen en applicaties).

Stijn De Beuckelaer
Sales Director General Business & Ecosystem
SAP België & Luxemburg
 
Stijn De Beuckelaer is Sales Director General Business & Ecosystem voor België en Luxemburg. Hij zal zich in deze functie toeleggen op het verder uitbouwen van het partnernetwerk, een belangrijke schakel in de sterke marktpositie van SAP, vandaag én morgen. Met meer dan 15 jaar ervaring bij SAP zal Stijn zich eveneens richten op de verdere groei en innovatie bij BeLux klanten uit het General Business Segment. Hij zal zijn expertise gebruiken om SAP-oplossingen aan te bieden aan de KMO-markt, het sterkst groeiende marktsegment.
Volgende
Vorige
Koen Du Rang
Sales Director Key Accounts
SAP België & Luxemburg
 
Koen Du Rang is Sales Director Key Accounts voor de Belgische en Luxemburgse markt. Het uitbouwen van een lange termijn partnership met de SAP BeLux key accounts is topprioriteit voor hem. Hij zal bijdragen aan de groei van SAP door op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen die klanten helpen om hun strategische business doelstellingen te bereiken. Koen’s aanpak en ervaring - sinds 2010 aan de slag bij SAP – vormen de perfecte basis voor de verdere uitbouw van de relatie met key accounts.

Jan Augustijnen
Sales Director Strategic Industries
SAP België & Luxemburg

Jan Augustijnen is Sales Director Strategic Industries bij SAP België en Luxemburg. In die rol is hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de door SAP geïdentificeerde strategische sectoren (Financial Services, Public Sector, de Europese Instellingen, Retail en Telecommunicatie).

 

Yves Van Cauwenberge
Sales Director Database & Data Management
SAP België & Luxemburg

Als Sales Director Database & Data Management, zet Yves Van Cauwenberge in op innovatie en business value, ondersteund door de belangrijkste technologieën van SAP, met inbegrip van de SAP HANA platform suite voor real-time business. Vooruitstrevende bedrijven beschouwen data als een key asset voor hun business. Het is een uitdaging voor IT-organisaties om de juiste oplossing te vinden die hen toelaten grote hoeveelheden data om te zetten in bruikbare informatie, hun concurrentiepositie te verbeteren en innovatie in de hand te werken.

 
Volgende
Vorige

Fabrice Van Ex
Sales Director Business Analytics & Insights
SAP België & Luxemburg

Fabrice Van Ex heeft meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop van analytische software en beschikt over een stevige commerciële achtergrond in de wereld van zowel kmo’s als grote bedrijven. Als Sales Director Business Analytics zal Fabrice een businesstrategie ontwikkelen en implementeren die erop gericht is om de analytische en financiële SAP-oplossingen, zoals BusinessObjects en S/4HANA, sterker in de markt te zetten en het marktaandeel van SAP BeLux in Predictive Analytics te vergroten.

Dimitri Bosmans
Sales Director Cloud
SAP België & Luxemburg

Dimitri Bosmans is actief binnen SAP België en Luxemburg sinds 2007. Binnen zijn huidige functie als Sales Director Cloud is hij verantwoordelijk voor het hele Cloud portfolio van SAP. Gedurende zijn carrière heeft Dimitri verschillende functies bekleed binnen SAP België en Luxemburg, van Account Executive over Sales Manager naar Global Account Director. 

 
Jimmy Van Geit
Head of Digital Business Services
SAP België & Luxemburg
 
Jimmy Van Geit is Head of Digital Business Services voor SAP België en Luxemburg. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het managen van de SAP-professional services en het ondersteunen van de business. Hierbij ligt de focus op het verstrekken van kennis en expertise aan klanten zodat SAP’s oplossingen op een succesvolle manier kunnen geïmplementeerd worden. Jimmy kan terugblikken op 20 jaar ervaring in een aantal Senior Delivery Management en Service Line Management functies bij leveranciers van Consulting Services.
Volgende
Vorige

Baudouin Urbain
Field Services Sales Director
SAP België & Luxemburg

Baudouin Urbain is Field Services Sales Director. Hij leidt het sales team dat verantwoordelijk is voor de verkoop van Services activiteiten in België en Luxemburg. Zijn taak bestaat voornamelijk uit consultancy, ontwikkeling van specifieke applicaties, implementatie van de SaaS-oplossingen, ondersteuning van Premium Engagement/MaxAttention, alsmede opleiding en applicatiebeheer.

 

Bart Van der Biest
Sales Director Strategic Accounts
SAP België & Luxemburg

Bart Van der Biest is Sales Director Strategic Accounts bij SAP België en Luxemburg. Zijn team beheert een handvol Belgische en Luxemburgse multinationals die vanuit België of Luxemburg wereldwijd aangestuurd worden. Bij Bart staan klanten succes en lange termijn relaties centraal. Het beheren van strategische klanten bij SAP, de leider in de business software-wereld, komt neer op het constant zoeken naar innovatieve oplossingen om de business value voor de klant te vergroten. De ervaring van Bart – hij is 20 jaar actief in de software-wereld waarvan reeds 10 jaar als Sales Director bij SAP in verschillende landen - is een uitstekende basis om deze objectieven te behalen.

 

Volgende
Terug naar boven