Direct naar inhoud
Contacteer ons
Chat nu Chat Offline
Live hulp en chat met een van onze SAP medewerkers.
Contacteer ons
E-mail ons uw opmerkingen, vragen of feedback.

Over SAP

SAP staat aan de kern van de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider in software voor ondernemingstoepassingen helpt SAP organisaties de schadelijke effecten van complexiteit tegen te gaan, nieuwe mogelijkheden voor innovatie en groei te genereren en de concurrentie vóór te blijven.

Ga naar onze bedrijfswebsite voor het laatste nieuws, informatie voor investeerders en analisten, carrièrebronnen, SAP’s geschiedenis en meer.

Ga naar onze bedrijfswebsite
Beschikbaar in: Engels | Duits

Over SAP België & Luxemburg

Op 27 september 1990 verstevigde de Duitse onderneming SAP SE zijn positie op de markt met een BeLux vestiging in Brussel. Sinds die dag schrijft SAP BeLux aan zijn succesverhaal. Het Belgisch-Luxemburgse SAP stelt vandaag 240 mensen tewerk en levert ondersteuning en diensten – voor e-business, financiële, logistieke en human resources processen – aan 997 Belgische en 114 Luxemburgse klanten.

De visie van SAP was van bij het begin duidelijk: standaard applicatiesoftware ontwikkelen voor real-time bedrijfsprocessen. Vandaag, in het competitieve internettijdperk, biedt SAP proactieve bedrijven en hun medewerkers, klanten en partners de ondersteuning die ze nodig hebben om vlot samen te werken en succes te boeken.

*Alle implementatieresultaten zijn uitsluitend ter informatie, en hoewel de gegeven voorbeelden zijn gebaseerd op echte ervaringen van SAP-klanten, vertegenwoordigen ze geen verplichtingen of garanties van SAP en/of zijn partners. Daadwerkelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen variëren, afhankelijk van klantspecifieke vereisten en behoeften. De enige garanties voor SAP-producten en -diensten zijn degene die worden uiteengezet in de uitdrukkelijke garantieverklaringen die eventueel bij dergelijke producten en diensten worden meegeleverd. Niets hierin dient als een aanvullende garantie te worden geïnterpreteerd.

Terug naar boven