Direct naar inhoud
Zeilboten in het water

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen en bedrijfsbeheer met SAP

Ons bedrijf

Met een wereldwijd netwerk van klanten, partners, werknemers, en thought leaders, helpt SAP de wereld beter besturen en het leven van mensen verbeteren. 

placeholder
Algemene bedrijfsinformatie

Dankzij SAP-innovaties en bedrijfsprocessen kunnen duizenden klanten wereldwijd efficiënter samenwerken en bedrijfsinzichten effectiever gebruiken. Maak kennis met ons leiderschap, onze geschiedenis, duurzaamheid, diversiteit, veelgestelde vragen en meer.

placeholder
Investor Relations (Informatie voor investeerders)

De website van SAP Investor Relations biedt informatie en diensten zoals beheersoftware voor institutionele, maatschappelijk verantwoorde en individuele investeerders. Lees meer over onze financiële resultaten, bekijk de kwartaal- en jaarverslagen en volg ons financieel nieuws.

placeholder
SAP Trust Center

Uw bedrijf is gebaseerd op vertrouwen en u verwacht hetzelfde van uw beheersoftwareleverancier. Als toonaangevende softwareleverancier en cloud-gebaseerd bedrijf doen wij er alles aan om het vertrouwen van onze klanten te winnen en te behouden.

placeholder
Nieuws en pers

Het SAP News Center is de officiële website voor het meest actuele nieuws en informatie over SAP. Meer dan alleen persberichten: u vindt hier uitgebreide artikelen over trends in bedrijfsprocessen en -beheer- , en in beheersoftware- en technologie, met blogs van SAP-experts en thought leaders en meer. 

placeholder
Carrières

Bij SAP werken meer dan 102.400 mensen in een omgeving waarin ideeën open en vrij kunnen worden geuit. U gaat samenwerken met creatieve denkers die grote ideeën werkelijkheid laten worden voor onze klanten. En met innovatieve functieopleidingen, mentoren die u helpen groeien en flexibiliteit om werk en privéleven in balans te houden, haalt u ook meer uit uw carrière.

placeholder
Klantbetrokkenheid

Bekijk hoe onze klanten wereldwijd SAP-beheersoftware gebruiken om slimme bedrijven te worden en hoe u de toekomstige SAP-beheersoftware en -technologieën kunt helpen vormgeven door deel te nemen aan programma's voor klantbetrokkenheid en gebruikersgroepen.

placeholder
Evenementen

Kom in contact met branche-experts en scherp uw vaardigheden aan. In onze event finder ziet u welke webinars en conferenties gepland staan en vindt u meer informatie over de evenementen die u hebt gemist.

Over SAP België & Luxemburg

Op 27 september 1990 verstevigde de Duitse onderneming SAP SE zijn positie op de markt met een BeLux vestiging in Brussel. Sinds die dag schrijft SAP BeLux aan zijn succesverhaal. Het Belgisch-Luxemburgse SAP stelt vandaag 240 mensen tewerk en levert ondersteuning en bedrijfsbeheer diensten – voor e-business, financiële, logistieke en human resources processen – aan 997 Belgische en 114 Luxemburgse klanten.

De visie van SAP was van bij het begin duidelijk: standaard applicatiesoftware ontwikkelen voor real-time bedrijfsprocessen. Vandaag, in het competitieve internettijdperk, biedt SAP proactieve bedrijven en hun medewerkers, klanten en partners de ondersteuning die ze nodig hebben om vlot samen te werken en succes te boeken.

Terug naar boven