Skip to Content

SAP treninzi i edukacija na svetskom nivou

SAP treninzi i edukacija na svetskom nivou

Pružite vašim zaposlenima znanje i veštine koje su im neophodne da povećaju vrednost vaših SAP rešenja, uz pomoć naših treninga, edukacionog programa i SAP sertifikata. Unapredite softversku i tehnološku sposobnost vaše kompanije kroz kurseve i online treninge. Naši treninzi obuhvataju SAP S4/HANA. SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects i više. 

Unapredite se uz SAP edukaciju

SAP koristi SAP. Niko drugi ne poseduje toliko sistemsko i instrukciono iskustvo kao SAP, koje bi vam pomoglo da naucite kako da ga optimalno koristite. Bez obzira gde se nalazite na svetu, SAP edukacija vam nudi najnovije i najpreciznije kurseve za
koriscenje SAP sistema. 
 

openSAP online kursevi

Naučite više o inovacijama kroz naše besplatne online openSAP kurseve, bilo kada i bilo gde. Ova platforma vam omugaćava da na fleksibilan i
zanimljiv način započnete svoje učenje o SAP-u kroz gemifikaciju (gamefication). 

SAP Learning Hub

Obezbedite pristup, baziran na Cloudu, različitim SAP obrazovnim sadržajima i online učionicama koristeći SAP Learning Hub.

SAP University Alliance

SAP program University Alliances upoznaje studente sa najnovijim SAP poslovnim tehnologijama. Više od 2650 Univerziteta u 90 različitih zemalja učestvuje u ovom programu. 

SAP edukaciona mreža za digitalnu tranformaciju

SAP edukaciona mreža za digitalnu transformaciju vam pomaže da steknete neophodne veštine kako bi ostvarili vašu poslovnu viziju. 
 
 

Učinite učenje jednostavnim

Osigurajte sebi tehnološki uspeh pohađajući kurseve i koristeći konsultantske usluge. 

Previous

Rešenja za upravljanje učenjem

Naša rešenja za upravljanja učenjem, koja su vodeća na tržištu u toj oblasti, pomoćiće vam da kreirate, proširite i upravljate obrazovnim sadržajem treninga. Prilagodite sadržaj treninga vašim poslovnim potrebama.  

Education Consulting usluge 

Dostignite ciljeve vašeg softverskog obrazovanja uz pomoć SAP Education Consulting usluga.  Stručnjaci za SAP edukaciju vam mogu pomoći da efikasno kreirate, proširite, procenite i upravljate sadržajem obuke.


Next

Steknite konkurentsku prednost uz SAP sertifikate

Zašto SAP sertifikati?

SAP sertifikati su priznati širom sveta  i ukazuju na to da ste usavršili vaše veštine kroz teorijske i praktične delove u izabranoj oblasti. Bez obzira da li ste SAP partner, kupac ili korisnik, mi nudimo sertifikovane programe za sve segmente poslovanja. 

Pronađite sve potrebne informacije, o sertifikatima, pripremi ispita kao i odgovore na često postavljena pitanja.

Previous

SAP sertifikacija

Priprema ispita

Next

Iskustvo korisnika...

Istražite najnovije sadržaje iz SAP sveta edukacije i treninga

Previous

OpenSAP kursevi

8
 

In this course you 'll learn the steps you need to take to prepare a broad meeting using SAP Digital Boardroom. 

15
 
July 19, 2016 - Avgust 17, 2016
 
In this course we address one of the most importnat considerations when it comes to companies moving to cloud: integration. 
 
*Please note: SAP HANA Cloud Integration was renamed SAP HANA Cloud Platform, integration service after this course was recorded.
 

Vesti

Next

Razbijamo mitove uz SAP Learning Hub

 

Razbijte mitove, prikupite bedževe i naučite kako SAP Learning Hub podržava upravljanje učenjem uz jednu preplatu. 

 

Back to top