199 000 små och medelstora företag kan inte ha fel*

Se varför så många företag använder SAPs lösningar för mindre och medelstora företag. Vårt utbud av lösningar är speciellt framtaget för små och medelstora företag och dotterbolag, med olika alternativ för att hantera budget, tidsplanering, IT-preferenser och branschspecifika krav. Våra lösningar för är konstruerade för att växa tillsammans med dig. De är enkla att installera både stationärt eller i en molnlösning.

Använd de modulbaserade och skalbara lösningarna som växer tillsammans med ditt företag.

  • Få tillgång till den senaste tekniken – inklusive business analytics, mobilitet och molnsystem.
  • Expandera med tillförsikt genom att samarbeta med någon av SAPs tusentals partners runt om i världen
  • Underlätta användarnas anpassning genom intuitiva gränssnitt, rollbaserad navigering och uppgiftsbaserade arbetsflöden
  • Utnyttja våra kostnadseffektiva betalningsalternativ med allt från prenumerationsbaserad prissättning till finansiering
  • Kom igång snabbt med vårt snabbstartsprogram och startpaket
Här är de tio främsta anledningarna för små och medelstora företag att välja SAP
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Läs mer om SAPs lösningar för små och medelstora företag

Learn how SAP SME solutions can help you succeed.

En företagare använder SAPs mobila appar på sin smartphone

Mobil: Inte bara för stora företag

När världen blir mer och mer mobil så är frågan för mindre och medelstora företag inte längre OM de ska välkomna ett mobilt arbetssätt – utan HUR. Se hur SAP kan hjälpa dig att bygga upp ett mobilt företag med många olika innovativa appar och lösningar.

Bergsklättrare på en snöig bergstopp som representerar hur företag kan lyckas med hjälp av SAPs lösningar

Ta tag i dina affärsutmaningar

2014-sep-26

#SAP4SmallBiz

Vi har de verktyg du behöver för att lyckas i branschen – allt från konsumentprodukter och högteknologi till transporter. Dra nytta av våra branschspecifika kunskaper och förkonfigurerade rutiner som hjälper dig att bli bäst inom ditt område.

Jobba med en SAP-partner

Jobba med en SAP-partner

Våra partners kan hjälpa dig att skräddarsy SAP-lösningar som passar din bransch och företagets storlek, hjälpa till med implementering, ge support på plats och mycket mer. Läs mer om hur du kan jobba med en av våra partners.

En företagsledare använder en läsplatta för att visa företagets anpassade bedömning för teamet

Har ditt företag vad som krävs?

Få en direkt bild av hur ditt företag står sig i konkurrensen.

Kundcase

BEST TELEPRODUKTER

Företagsstrukturen krävde en Intercompany-funktion. I kombination med bättre hantering av legostrukturer och att man kan konfigurera produkter och dokument på ett bra sätt, blev SAP Business All-in-One, det system som BEST föll för.

Läs kundcaset  ›

Landshypotek Bank

Landshypotek lät systemskiftet driva verksamhetsutvecklingen.Det nya affärssystemet har gjort det möjligt för Landshypotek att verkligen fungera som en bank – utan fysiska bankkontor – med
hjälp av nya digitala kundgränssnitt.

Läs kundcaset  ›

Fackförbundet Unionen

SAP Business Communications Management har tagit kommunikationen mellan Unionen och de drygt en halv miljon medlemmar till en ny nivå.

Läs kundcaset  ›

Myt 1 - SAP HANA

SAP HANA har fått mycket uppmärksamhet av kunder och i media, men ibland ställs frågan om tekniken fungerar. Är verkligen HANA en lika revolutionerande minnesdatabas som många påstår? I den här videon slår SAPs John Gunnarson hål på myten om HANA!

Se filmen  ›