Slå knock på konkurrenterna – med SAP SME-mjukvara i molnet

Höj prestanda och lönsamhet med vår lösning för mindre och medelstora företag

Dra fördel av din storlek med vår portfölj av prisvärd, förpaketerad mjukvara för mindre och medelstora företag (SME) och deras dotterbolag. Vår mjukvara finns i molnet eller för lokal installation och är framtagen för att fungera med din befintliga infrastruktur - till ett pris som passar ditt växande företag.

Läs mer om SAP för SME
Missa inte SAP SME Summit TweetChat: 20 nov 12:00-13:00 ET
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Utforska våra SME-lösningar

Ta reda på mer om hur SAPs lösningar hjälper mindre och medelstora företag – och hur vi kan hjälpa dig att lyckas.

Småföretagare som inventerar sina varor

Det rätta sättet att få ditt företag att växa

2014-okt-20

#SAP4SmallBiz

För att lyckas med din verksamhet behöver du bara två saker: En bra plan eller strategi och möjligheten att utföra den. Allt annat är bara bisaker. Bra affärsprocesser kan ge rejäl avkastning. Om de följs ordentligt kan de ...

Fågelperspektiv över ett livligt övergångsställe

Bli nästa generationens företag i molnet

Med molnbaserade lösningar som är lättillgängliga, kostnadseffektiva och går fort att installera kan företag utveckla sina idéer och utmana konkurrenterna. Se hur SAP och deras partners kan hjälpa kunder att hitta sin väg till molnet och implementera en lösning som passar deras unika behov och utmaningar.

Småföretagare i sitt lager

SME: Hur långt kan dina ambitioner ta dig?

Det är viktigt att ha ambitioner – men är det tillräckligt för att du ska nå dina mål? Den här Circle Research-rapporten utreder ambitionerna och prioriteringarna i mindre och medelstora företag (SME) och hur nära de är att uppnå sina mål. Var passar ditt företag in?

A woman watching SAPPHIRE NOW replays

SAPPHIRE NOW Replays

View keynotes, listen to sessions around the hottest topics, and discover ways to reduce complexity in your business — on demand.