Varje konversation räknas - upptäck vår försäljningsmjukvara

Se till att dina anställda har tillgång till den djupgående information om kunder, marknad och sociala medier som de behöver för att kunna göra ett positivt intryck vid varje affär - med hjälp av försäljningsmjukvara från SAP. Inrikta dig på de mest värdefulla kontona, arbeta som ett team med hjälp av lättanvända samarbetsverktyg och övervaka och förbättra pipelinens status i förebyggande syfte.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Utforska våra lösningar

Vi har verktygen du behöver för att lyckas inom ditt affärsområde.

Försäljningskollegor samarbetar för att öka försäljningen

En vinnande försäljnings-
strategi för ditt företag

Upptäck fördelarna hos nästa generations försäljningslösningar från en ledande industrianalytiker, Enterprise Management Associates. Lär dig vad du ska titta efter och vad du kan få ut av en modern försäljningslösning som SAP Cloud for Sales.

En försäljningsrepresentant använder sig av en ny försäljningsteknik

Nästa generations CRM ger dig mer

Den här forskningsrapporten från CSO Insights visar hur nästa generation CRM-lösningar som Cloud for Sales kan hjälpa dig att förse dina anställda med mer effektiva verktyg för att hantera dagens medvetna kunder.

Datorer uppradade på ett skrivbord

SAPs teknik ger dig konkurrensfördelar

Spring förbi konkurrenterna med den senaste tekniken från SAP. Oavsett vad du jobbar med kan vi hjälpa dig att dra nytta av den effektiva tekniken inom moln, in-memory, analys och mobilitet så att du kan hitta nya affärsmöjligheter och snabbt anpassa dig när marknaden förändras.

SAPs VD Bill McDermott

SAPPHIRE NOW

Få obegränsad åtkomst till keynotes, sessioner och konferensmaterial med aktuella teknologifrågor.