Hantera IT snabbare och enklare med SAP

Maximera din effektivitet och respons - och styr IT som ett företag - med IT-hanteringslösningar från SAP. Vår informationsteknik kan hjälpa dig förkorta IT- och affärsutvecklingscyklerna, förbättra förhållandet mellan IT-budget och intäkter, minska kostnaderna för systemuppgraderingar och drift - och proaktivt minska riskerna.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Utforska våra lösningar

Vi har verktygen du behöver för att lyckas inom ditt affärsområde.

Flicka som åker fort på skateboard

SAP HANA: Snabbare implementering, optimerade resultat

De flesta IT-organisationer ger hög prioritet åt applikationstestning före utrullningen – om problem upptäcks tidigt kan mycket tid och pengar sparas. SAP HANA-paketet för applikationstestning från HP är en testlösning med kort startsträcka, som säkerställer en lyckad implementering i SAP HANA.

Kollegor som tittar på bildskärmar

Kaeser Kompressoren: Moderniserar IT

Ta reda på hur en ledande leverantör av tryckluftsprodukter använder SAP HANA och vår mjukvara för IT-processautomation för att skapa en modern teknisk grund. Nu kan Kaeser nå målet med att utvecklas från ett traditionellt produktföretag till ett realtidsbaserat lösningsföretag.

Affärsfolk som lär sig virtualisera SAP-mjukvara

Virtualisera din SAP-miljö

Ta reda på hur en lösning från SAP och VMWare tillsammans kan öka IT-agiliteten och minimera riskerna vid virtualisering. Denna beprövade lösning har redan hjälpt SAP-kunder i hela världen att stöpa om sin hantering av SAP-miljöer - och få mer gjort med mindre resurser.

Barn som målar en världskarta på en vägg

Välkommen till forumet

Besök SAP Community Network (SCN) och ta del av aktuella nyheter, insikter, videor och bloggar kopplade till din verksamhet.