Framtidens personal

Att förbereda sig inför 2020 års personalbehov är viktigt för affärsstrategin, tillväxten och resultatet.Med en framåtskridande teknik, växlande demografi och globala intressen som drar i samma talanger kan det vara en rejäl utmaning att bygga upp din framtida personalstyrka.Upptäck de största hindren för framsteg.

Se Oxford Economics nya undersökning Workforce 2020
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Utforska våra lösningar

Vi har verktygen du behöver för att vara framgångsrik inom ditt affärsområde.

Nya perspektiv på morgondagens personal

Banbrytande forskning om personalbehovet för flera branscher, baserad på en enkät med flera tusen personalchefer och anställda samt ett flertal intervjuer med chefer.Se resultatet och lägg grunden till framtidens personal – med den rätta blandningen av personer, kompetens och kultur.

En surfare på en jättevåg

Utsedd till marknadsledare av Forrester Wave

SuccessFactors har placerats i Forrester Waves ledande segment för SaaS-personaladministration.Vår Employee Central är en komplett SaaS Core HR-lösning som kombinerar ett globalt registreringssystem, en engagerande och intuitiv användarupplevelse, en djupgående Talent Management-funktion och multinationell lönekörning.

En person hoppar i vattnet för att ta sig en simtur

Sjätte året i rad som IDC MarketScape-ledare

IDC MarketScape räknar återigen SuccessFactors som en ledare inom integrerad Talent Management. Våra Talent Management-lösningar är dessutom integrerade både med varandra och med våra ledande core-applikationer för HR och analys, vilket ger dig en komplett och heltäckande lösning.

Klara, färdiga, väx!

Klara, färdiga, väx!

Vad händer när företag gör personalutveckling till en strategisk prioritet? Det ger resultat i omsättningen.

Uppsving för social samverkan

De flesta företag utnyttjar inte de tekniska möjligheter som finns för social samverkan, men chefer och anställda förutspår att ...

Läs bloggen ›

HR-analys: Faktabaserade affärsbeslut

Utgå från data och analys i stället för gissningar när du fattar personalrelaterade beslut.En effektiv hantering av talanger och personal är ett måste för att kunna lyckas.

Läs bloggen ›

Låt projektanställda komma till sin rätt

Sättet att anställa genomgår en radikal förändring just nu.En aktuell rapport från Oxford Economics heter "Workforce 2020" och visar att ...

Läs bloggen ›

Personalchefer tar till sig CMO Playbook

HR har trätt in i den digitala tidsåldern.Dagens personaladministratörer har tillgång till en mängd olika verktyg för att bättre hantera ...

Läs bloggen ›