Upptäck nya generationens mjukvara för telekombranschen

Erbjud den upplevelse som den moderna kunden förväntar sig - med SAPs mjukvara för telekombranschen. Våra applikationer gör det enkelt att arbeta med partners uppåt i ledet och kunder nedåt i ledet. Introducera intäktsbringande tjänster snabbare än konkurrenterna och skicka telekomerbjudanden - inklusive mobilt innehåll och molnappar - som skapar nöjda kunder och bygger lojalitet.

Utforska vår telekommjukvara
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Gå till SAP Solution Explorer

Ett interaktivt verktyg för att välja rätt lösning för telekommunikation.

Anställda vid ett telekomföretag diskuterar en självbetjäningsrapport

Rogers: Rapportering med självbetjäning

Hur kan den här kanadensiska leverantören av trådlös kommunikation ge åtkomst via självbetjäning och en tydlig bild över nätverksprestanda - samtidigt som de förkortar köerna och rapporteringstiden? Med SAP BusinessObjects BI-lösningar och SAP Sybase IQ.

En mobiltelefon används för att betala något

Telefonica: Lämna plånboken hemma

Hör hur det här telekommunikationsföretaget försöker förvandla över 300 miljoner kunders mobiltelefoner till mobila plånböcker. Och upptäck varför de valde de mobila lösningarna SAP 365 från Sybase för att göra det möjligt.

En telekomanställd arbetar på en bärbar dator

AAPT: Skapa en enhetlig kundbild

Läs om hur det här australiensiska telekomföretaget använde SAP för att integrera en kraftfull rapporteringsmotor med en ny faktureringsplattform. Nu kan AAPT snabbt generera planerade rapporter och ad hoc-rapporter och skapa en enda vy för varje enstaka kund.

SAPs VD Bill McDermott

SAPPHIRE NOW

Få obegränsad åtkomst till keynotes, sessioner och konferensmaterial med aktuella teknologifrågor.