Skip to Content
Kontakta oss

Engagera konsumenter direkt med SAPs detaljhandelsmjukvara

Ge konsumenter de produkter, den information och de personliga shoppingupplevelser de vill ha – när och där de vill ha dem – med detaljhandelshantering och handelsmjukvara för flera kanaler från SAP. Dra nytta av insikter från kunder i realtid och point of sale, nå konsumenter via alla kanaler (inklusive mobila) och få den synlighet du behöver för att optimera allt från marknadsföring till din försörjningskedja.

Få en översikt över SAP for Retail
Previous

EKN: Framtiden inom retail-analys?

Inom en snar framtid kommer retail-analys att kunna integrera kunskap om kunderna både på bredden och på djupet i hela företaget. Den är så genomträngande att den kommer att påverka allt beslutsfattande inom alla funktioner.

Klarar din säljorganisation konkurrensen?

Företag som följer leads och prospektstatus i realtid har 26% fler avslutade kvalificerade försäljningar per år.* Hur står sig ditt företag i konkurrensen?

Next

Hör vad våra kunder har att säga ...

Testkör SAP CAR utan kostnad

Ta en testtur med SAP Customer Activity Repository (SAP CAR), och se hur vår plattform för detaljhandelsplanering, prognostisering och analys kan hjälpa ditt företag att snabbt läsa av POS-data, få en helhetsbild över kunderna och skapa enhetliga prognoser för efterfrågan på bara några sekunder. 

Previous

Koppla samman marketing och merchandising

Detaljhandelsföretag måste överbrygga gapet mellan marknadsföring och merchandising – men det är inte lätt och de digitala kanalerna ökar klyftan mellan de båda. I den här rapporten från Retail Systems Research hittar du några åtgärder som kan lösa problemet.

När kundens önskemål ställs mot handelns kapacitet

Upptäck hur ditt företag kan arbeta långsiktigt för att hålla sig steget före i en tid av föränderliga kundbehov och nya detaljhandelstrender. I artikeln får du mer information om innovativa strategier som hjälper företaget att överleva på en marknad i ständig förändring.

Grundkurs i mångsidig kundhantering

Lär dig allt som finns att veta om mångsidig kundhantering och förbättra kundernas relation till ditt varumärke. Här handlar det om personanpassning och att göra varumärket lättillgängligt – oavsett om kunden letar efter produktinformation eller handlar med olika enheter. 

Next

Har du ett mindre företag? Vidga dina vyer.

SAP Anywhere gör det möjligt. Öppna din egen webbutik på några minuter och sköt försäljningen via digitala marknadsplatser som Amazon och eBay. Synka varuförteckningen automatiskt och se hur intäkterna växer.

Nya perspektiv från branschens experter

Previous

Få kontakt med ledande
branschexperter

Utforska våra många resurser och håll dig uppdaterad om viktig information för hur ditt företag kan implementera SAP for Retail.

Försäljning och marknadsföring:
Fem sätt att använda nätverk

Inköpsteam är inte de enda som kan dra nytta av affärsnätverk i dagens anslutna ekonomi ...

Det största som hänt
detaljhandeln på 100 år

Hör branschledarna Pat Bakey och Thomas Vetter prata om detaljhandelns svåraste utmaningar – och potentiella möjligheter.

Next

Personalkris i detaljhandeln?

Vad kan företag göra för att möta de nya och växande personalutmaningarna inom detaljhandeln? Oxford Economics har pratat med hundratals chefer och anställda för att få reda på svaret.

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

SAPPHIRE NOW + ASUG Annual Conference

Join us May 16–18 for networking, strategy, discussions, and education on the latest breakthrough solutions from SAP.

Back to top